Яловичина, смажена на сковороді

Рецепт смаженої яловичини на сковороді по-китайськи
Цей рецепт смаження яловичини на сковороді дуже простий і ідеально підійде для обідів на швидку руку.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для яловичини:
Приготування
Яловичий стейк охолоджуємо в холодильнику 30 хвилин, після чого нарізаємо м'ясо соломкою.
У мисці середнього розміру змішуємо інгредієнти для маринаду: соєвий соус , оцет, тертий імбир, мед, червоний чилі і куркуму. Додаємо яловичину до маринаду і ретельно перемішуємо. Залишаємо м'ясо в маринаді від 30 хвилин до 4 годин.
У невеликій мисці змішати крохмаль з 2 столовими ложками холодної води. У воке розігріваємо олію. Яловичину обсушуємо від маринаду з допомогою паперових рушників і обсмажуємо до тих пір, поки м'ясо не стане золотистим зовні (близько хвилини). При цьому варто зауважити, що не всю яловичину слід смажити разом, ділите м'ясо на порції рівні однієї жмені і смажте в кілька прийомів.
Як тільки м'ясо буде готове, перекладаємо його на тарілку, а в вок кладемо чилі і часник. Обсмажуємо все разом 30-45 секунд і повертаємо м'ясо назад. Заливаємо яловичину крохмальним розчином, додаємо зелений лук і все перемішуємо. Готуємо ще хвилину. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою.
Рецепт яловичини на сковороді гриль
Інгредієнти:

Приготування
Яловичий стейк надкаливаем ножем з обох сторін. Посипаємо поверхню м'яса сухою гірчицею, сіллю і перцем, а потім розподіляємо м'яке масло по поверхні. Розігріваємо сковороду гриль без масла і кладемо на неї яловичину. Смажимо м'ясо по 2-3 хвилини з обох сторін, для м'яса з кров'ю, або збільшуємо час до тих пір, поки яловичина не дійде до потрібної вам ступеня готовності. Даємо м'яса відпочити 10 хвилин перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як приготувати стейк з сьомги?
Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї

Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному

Стейк на грилі
Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього

Яловичина по-китайськи
Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів цієї дивовижної

Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся

Біфштекс з яловичини
Біфштекс з яловичини - ще один різновид популярного страви. Якщо ви не любите свинину і вважаєте, що біфштекс повинен складатися не з фаршу або