Яловичина, смажена на сковороді
Звичайно, яловичина виходить неймовірно смачною після запікання в духовці або гасіння, але коли очікування на кілька годин стає недозволеною розкішшю в пору стають експрес-рецепти, такі як, наприклад, приготування яловичини на сковороді.
Цей рецепт смаження яловичини на сковороді дуже простий і ідеально підійде для обідів на швидку руку.
Інгредієнти:
Для маринаду:
рисовий оцет - 2 ст. ложки;
соєвий соус - 5 ст. ложок;
мед - 1 ст. ложка;
тертий свіжий імбир - 1 ст. ложка;
куркума - 1 ч. ложка;
сушений чилі - 1 ч. ложка.
Для яловичини:
яловичий стейк - 750 г;
крохмаль - 1 ст. ложка;
рослинне масло - 2 ст. ложки;
кунжутне масло - 1 ст. ложка;
зелена цибуля;
часник - 2 зубчики;
перець чилі - 2 шт.;
імбир - невеликий шматочок;
свіжа петрушка.
Приготування
Яловичий стейк охолоджуємо в холодильнику 30 хвилин, після чого нарізаємо м'ясо соломкою.
У мисці середнього розміру змішуємо інгредієнти для маринаду: соєвий соус , оцет, тертий імбир, мед, червоний чилі і куркуму. Додаємо яловичину до маринаду і ретельно перемішуємо. Залишаємо м'ясо в маринаді від 30 хвилин до 4 годин.
У невеликій мисці змішати крохмаль з 2 столовими ложками холодної води. У воке розігріваємо олію. Яловичину обсушуємо від маринаду з допомогою паперових рушників і обсмажуємо до тих пір, поки м'ясо не стане золотистим зовні (близько хвилини). При цьому варто зауважити, що не всю яловичину слід смажити разом, ділите м'ясо на порції рівні однієї жмені і смажте в кілька прийомів.
Як тільки м'ясо буде готове, перекладаємо його на тарілку, а в вок кладемо чилі і часник. Обсмажуємо все разом 30-45 секунд і повертаємо м'ясо назад. Заливаємо яловичину крохмальним розчином, додаємо зелений лук і все перемішуємо. Готуємо ще хвилину. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою.
Інгредієнти:
яловичий стейк - 750 г;
суха гірчиця;
сіль, перець;
вершкове масло.
Приготування
Яловичий стейк надкаливаем ножем з обох сторін. Посипаємо поверхню м'яса сухою гірчицею, сіллю і перцем, а потім розподіляємо м'яке масло по поверхні. Розігріваємо сковороду гриль без масла і кладемо на неї яловичину. Смажимо м'ясо по 2-3 хвилини з обох сторін, для м'яса з кров'ю, або збільшуємо час до тих пір, поки яловичина не дійде до потрібної вам ступеня готовності. Даємо м'яса відпочити 10 хвилин перед подачею.
Рецепт смаженої яловичини на сковороді по-китайськи
Цей рецепт смаження яловичини на сковороді дуже простий і ідеально підійде для обідів на швидку руку.
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для яловичини:
Приготування
Яловичий стейк охолоджуємо в холодильнику 30 хвилин, після чого нарізаємо м'ясо соломкою.
У мисці середнього розміру змішуємо інгредієнти для маринаду: соєвий соус , оцет, тертий імбир, мед, червоний чилі і куркуму. Додаємо яловичину до маринаду і ретельно перемішуємо. Залишаємо м'ясо в маринаді від 30 хвилин до 4 годин.
У невеликій мисці змішати крохмаль з 2 столовими ложками холодної води. У воке розігріваємо олію. Яловичину обсушуємо від маринаду з допомогою паперових рушників і обсмажуємо до тих пір, поки м'ясо не стане золотистим зовні (близько хвилини). При цьому варто зауважити, що не всю яловичину слід смажити разом, ділите м'ясо на порції рівні однієї жмені і смажте в кілька прийомів.
Як тільки м'ясо буде готове, перекладаємо його на тарілку, а в вок кладемо чилі і часник. Обсмажуємо все разом 30-45 секунд і повертаємо м'ясо назад. Заливаємо яловичину крохмальним розчином, додаємо зелений лук і все перемішуємо. Готуємо ще хвилину. Готову страву посипаємо подрібненою петрушкою.
Рецепт яловичини на сковороді гриль
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий стейк надкаливаем ножем з обох сторін. Посипаємо поверхню м'яса сухою гірчицею, сіллю і перцем, а потім розподіляємо м'яке масло по поверхні. Розігріваємо сковороду гриль без масла і кладемо на неї яловичину. Смажимо м'ясо по 2-3 хвилини з обох сторін, для м'яса з кров'ю, або збільшуємо час до тих пір, поки яловичина не дійде до потрібної вам ступеня готовності. Даємо м'яса відпочити 10 хвилин перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати стейк з сьомги?
Стейк з сьомги - це дуже смачна традиційна їжа і приготувати її досить просто. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів смаження цієї
Яловичий стейк
Якість стейка залежить від ступеня підсмажування м'яса, оскільки навіть купивши ніжну м'якоть, ви можете перетворити її в підошву при неправильному
Стейк на грилі
Стейк - це обсмажений зі спеціями шматок м'яса або риби. Його можна посмажити на сковороді в духовці, а також на грилі. Ось рецепти останнього
Яловичина по-китайськи
Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів цієї дивовижної
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся
Біфштекс з яловичини
Біфштекс з яловичини - ще один різновид популярного страви. Якщо ви не любите свинину і вважаєте, що біфштекс повинен складатися не з фаршу або