Вернуться назад Распечатать

Салат з яловичиною - рецепт

Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситні і якщо ви вирішили не вважати калорій перед приходом весни, рекомендуємо приготувати салат з яловичини по одному із запропонованих нижче рецептів.
Рецепт салату "Олів'є" з яловичиною
Інгредієнти:

  • яловичина - 200 г;

  • солоні огірки - 2 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • консервований горошок - 1 банку;

  • яйця - 3 шт.;

  • майонез;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Яловичину відварюємо (у воду можна покласти пару горошин перцю, лавровий лист, або будь-які запашні трави і використовувати потім готовий бульйон для приготування інших страв). Картоплю і моркву відварюємо "в мундирах" до м'якості, після чого чистимо овочі і ріжемо їх кубиками. Солоні огірки ріжемо аналогічним чином. Яйця відварюємо круто і також нарізаємо кубиками.
    Готову яловичину ріжемо соломкою і змішати з овочами і м'ясом, додаємо горошок і заправляємо салат «Олів'є» майонезом.
    Рецепт салату "Столичний" з яловичиною
    Інгредієнти:

  • яловичина - 300 г;

  • крабове м'ясо - 40 г;

  • маринований огірок -1 шт.;

  • зелений горошок - 50 г;

  • картопля - 1 шт.;

  • відварне яйця - 2 шт.;

  • майонез.


  • Приготування
    Яловичину відварюємо і нарізаємо соломкою. Крабове м'ясо ріжемо кубиками, аналогічним чином подрібнюємо маринований огірок, картопля і яйця. Змішуємо підготовлені інгредієнти з зеленим горошком і заправляємо майонезом.
    Рецепт салату "Купецький" з яловичиною
    Інгредієнти:

  • відварна яловичина - 150 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • мариновані шампіньйони - 70 г;

  • твердий сир - 80 г;

  • майонез.


  • Приготування
    Яйця і сир нарізаємо невеликими кубиками, а мариновані гриби і яловичину - соломкою. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат майонезом.
    Рецепт салату "Обжорка" з яловичиною
    Інгредієнти:

  • відварна яловичина - 500 г;

  • солоні огірки - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець;

  • майонез.


  • Приготування
    Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі разом з морквою. Огірок нарізаємо кубиками і віджимаємо від надлишків вологи. Яловичину ріжемо соломкою. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і додаємо майонез.
    Рецепт салату "Загадка" з яловичиною
    Інгредієнти:

  • дайкон - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • часник - 2 зубчики;

  • відварна яловичина - 230 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сіль, перець;

  • зелень;

  • майонез.


  • Приготування
    Редьку і моркву натираємо і віджимаємо від надлишків соку. Кільця ріпчастої цибулі смажимо до золотистого кольору. Яйця збиваємо з 2 ст. ложками води і смажимо тонкі млинчики, готові млинчики ріжемо на тонку локшину. Яловичину розбираємо на волокна. Змішуємо майонез з часником і заправляємо всі підготовлені інгредієнти.
    М'ясний салат "Татарський" з яловичиною
    Інгредієнти:

  • яловичина - 200 г;

  • морква - 1 шт.;

  • капуста - 200 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • буряк - 1 шт.;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • зелень;

  • сіль, перець;

  • майонез.


  • Приготування
    Всі інгредієнти нарізаємо соломкою. Капусту для зручності тонко шаткуємо, а можна порізати цибулю кільцями. Моркву можна попередньо замаринувати по-корейськи. Соломку картоплі обсмажуємо на рослинній олії до м'якості і викладаємо всі інгредієнти на велике блюдо. У центр блюда наливаємо майонез і подаємо салат до столу.
    Тайський салат з яловичиною
    Інгредієнти:

  • сік лайма - 1 1/2 ст. ложки;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • рибний соус - 1 ст. ложка;

  • кунжутне масло - 1 ст. ложка;

  • соєвий соус - 1 ч. ложка;

  • тертий імбир - 2 ч. ложки;

  • часник - 1 зубчик;

  • Салат з яловичиною - рецепт

  • відварна яловичина - 600 г;

  • огірок - 2 шт.;

  • томати - 200 г;

  • червоний цибуля - 1 шт.;

  • чилі - за смаком;

  • м'ята, коріандр - за смаком.


  • Приготування
    Змішуємо перші 7 інгредієнтів разом для заправки. Овочі і м'ясо нарізаємо довільно і поливаємо отриманим соусом. Прикрашаємо салат свіжою зеленню.