Салат з куркою і горошком
Зелений горошок завжди надає стравам свіжість і цікаву текстуру. У сезон можна використовувати в салатах свіжої зелений горошок, подавши його прямо у свіжому вигляді, лише промивши і перебравши перед цим, або злегка обсмаживши, а в холодну пору згодиться і заморожений або консервований продукт.
Інгредієнти:
Для салату:
куряче філе - 1 шт.;
зелена цибуля - 1 пучок;
зелений горошок - 1/2 ст.;
маслини - 1 /2 ст.
Для заправки:
майонез - 1/3 ст.;
базилік;
часник.
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо кубиками. До курки додаємо дрібно нарізану зелену цибулю і маслини, все перемішуємо. Моєму і перебираємо зелений горошок, додаємо горошини до інших інгредієнтів.
Базилік і часник подрібнюємо за допомогою блендера. Зелень змішуємо з майонезом і заправляємо салат отриманим соусом. Щоб заправка вийшла ще більш насиченим смаком і натуральної, рекомендуємо використовувати для її основи домашній майонез .
Інгредієнти:
куряче філе - 1 шт.;
яйця - 3 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
зелений горошок - 1/2 ст.;
лимонний сік - за смаком;
домашній майонез - за смаком.
Приготування
Курятину відбиваємо, приправляємо сіллю і перцем з обох сторін, після чого обсмажуємо до повної готовності, охолодити і нарізаємо кубиками. Яйця варимо круто і дрібно нарізаємо. Болгарський перець ріжемо тонкою соломкою. Зелений горошок чистимо і перебираємо. Змішуємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом і лимонним соком. Перед подачею даємо салату охолоне пару годин і подаємо до столу просто так або у складі сендвіча, на підсмаженому тості і зі склянкою соку.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
селера - 2 стебла;
морква - 2 шт.;
зелений горошок - 1 ст.;
консервована кукурудза - 1 ст.;
родзинки - 1/2 ст.
Для соусу:
майонез - 1 ст.;
кетчуп - 2 ст. ложки;
оливкова олія - 1 ч. ложка;
гірчиця - 1 ч. ложка.
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і розбираємо на волокна. Селера дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Змішуємо курятину з підготовленими овочами, додаємо склянку консервованої кукурудзи і попередньо розпарений ізюм. Майонез збиваємо з маслом, гірчицею і кетчупом. Готовим соусом заправляємо салат і подаємо до столу.
Такий салат можна подавати просто так - він ситний і сам по собі - а можна додати до нього гарнір з картопляного пюре або відвареного рису для особливо зголоднілих.
Інгредієнти:
Для заправки:
петрушка - 1 /4 ст.;
базилік - 1/4 ст.;
зелена цибуля - 1/2 ст.;
рисовий оцет - 2 ст. ложки;
діжонська гірчиця - 1/2 ст. ложки;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
мед - 1 ч. ложка;
сіль;
часник - 1 зубчик.
Для салату:
куряче філе - 1 шт.;
селера - 2 стебла;
зелений горошок - 3/4 ст.;
сир моцарелла - 80 г;
огірок - 1-2 шт.;
пелюстки мигдалю - 2 ст. ложки.
Приготування
Для заправки зелень пюрируем в блендері. У готове пюре додаємо олію, гірчицю, мед і пропущений через прес часник. Солимо заправку за смаком і збиваємо все ще раз.
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо кубиками. Селера ріжемо впоперек дрібними шматочками. Сир натираємо на крупній тертці. Огірок також натираємо, а надлишки вологи віджимаємо. Змішуємо всі салатні інгредієнти разом з мигдалевими пелюстками або просто покришеним мигдалем. Заправляємо салат заздалегідь приготовленої заправкою і подаємо до столу.
Рецепт салату з куркою і зеленим горошком
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо кубиками. До курки додаємо дрібно нарізану зелену цибулю і маслини, все перемішуємо. Моєму і перебираємо зелений горошок, додаємо горошини до інших інгредієнтів.
Базилік і часник подрібнюємо за допомогою блендера. Зелень змішуємо з майонезом і заправляємо салат отриманим соусом. Щоб заправка вийшла ще більш насиченим смаком і натуральної, рекомендуємо використовувати для її основи домашній майонез .
Салат з куркою, яйцями і горошком
Інгредієнти:
Приготування
Курятину відбиваємо, приправляємо сіллю і перцем з обох сторін, після чого обсмажуємо до повної готовності, охолодити і нарізаємо кубиками. Яйця варимо круто і дрібно нарізаємо. Болгарський перець ріжемо тонкою соломкою. Зелений горошок чистимо і перебираємо. Змішуємо всі інгредієнти в салатник, заправляємо майонезом і лимонним соком. Перед подачею даємо салату охолоне пару годин і подаємо до столу просто так або у складі сендвіча, на підсмаженому тості і зі склянкою соку.
Салат з кукурудзою, куркою і горошком
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і розбираємо на волокна. Селера дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на крупній тертці. Змішуємо курятину з підготовленими овочами, додаємо склянку консервованої кукурудзи і попередньо розпарений ізюм. Майонез збиваємо з маслом, гірчицею і кетчупом. Готовим соусом заправляємо салат і подаємо до столу.
Такий салат можна подавати просто так - він ситний і сам по собі - а можна додати до нього гарнір з картопляного пюре або відвареного рису для особливо зголоднілих.
Салат з куркою, горошком і огірком
Інгредієнти:
Для заправки:
Для салату:
Приготування
Для заправки зелень пюрируем в блендері. У готове пюре додаємо олію, гірчицю, мед і пропущений через прес часник. Солимо заправку за смаком і збиваємо все ще раз.
Куряче філе відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо і ріжемо кубиками. Селера ріжемо впоперек дрібними шматочками. Сир натираємо на крупній тертці. Огірок також натираємо, а надлишки вологи віджимаємо. Змішуємо всі салатні інгредієнти разом з мигдалевими пелюстками або просто покришеним мигдалем. Заправляємо салат заздалегідь приготовленої заправкою і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з маслинами і куркою
Маслини - надають стравам особливу родзинку і пікантність. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити чудовий салатик з маслинами і куркою. Таку закуску
Салат із зеленим горошком
Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і
Салат з авокадо і куркою
Легкий салат з авокадо і куркою - корисне блюдо, яке наситить ваш організм білком. Таку універсальну закуску можна подати як повсякденний, так і
Салат з макаронами і куркою
Салати з макаронами - це не тільки смачне, але і ситне блюдо. Відмінно підходить як для подачі на святковий стіл, так для простого перекусу. І
Зелений горошок - рецепти
Зелений горошок смачний і сам по собі, але якщо додавати її в різноманітні страви, то можна надати їм якусь оригінальність і пікантність. Давайте