Салат з капусти і моркви з різними добавками є відмінним джерелом вітамінів для організму людини, і при цьому налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту. Нижче ми вам розповімо, як приготувати такий салатик.
Салат з капусти і моркви з оцтом
Інгредієнти: капуста - 400 г; морква - 300 г; оцет; цукор; сіль; зелень. Приготування Моркву натираємо на тертку і шаткуємо капусту, з'єднуємо овочі, підсолюємо, розминаємо руками і ненадовго залишаємо. Для приготування соусу з'єднуємо оцет, сіль і цукор, перемішуємо. І заливаємо їм капусту з морквою, даємо салату настоятися 30 - 40 хвилин і можна їсти.
Салат з морквою, білокачанної капустою і оцтом
Інгредієнти: морква - 300 г; капуста - 700 г; цибуля - 1 шт.; яблучний оцет; рослинне масло - 100 мл; сіль; часник - 2 зубчики; цукор. Приготування Нарізаємо цибулю шаткуємо капусту і моркву. Для заправки салату в ємність наливаємо олію, оцет, висипаємо цукор, сіль і видавлюємо часник, перемішуємо і заправляємо салат, і залишаємо промаринуватися 25 хвилин.
Простий салат з капусти і моркви з оцтом
Інгредієнти: морква - 3-4 шт.; капуста - 300 г; оцет - 1/2 ст. ложки; олія оливкова - 1 ст. ложка; соєвий соус; петрушка. Приготування Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертці. Капусту тонко шаткуємо, нарізаємо петрушку. Змішуємо інгредієнти, заправляємо салат оцтом, соєвим соусом і маслом.
Салат з капусти, шинки, моркви з оцтом
Інгредієнти: шинка не жирна - 200 г; морква - 3 шт.; капуста пекінська - 200 г; горіх волоський - 100 г; олія оливкова - для заправки; бальзамічний оцет; сіль. Приготування Морква добре миємо й чистимо, після чого відрізаємо хвостик і тремо на тертку. Пекінську капусту шаткуємо ножем. Шинку нарізаємо довгою соломкою. Волоський горіх подрібнюємо. Викладаємо продукти в одну ємність, перемішуємо і заправляємо олією і оцтом, солимо перед подачею на стіл.
Салат з моркви, капусти з оцтом і свіжих грибів
Інгредієнти: капуста - 300 г; морква - 2 шт.; печериці - 200 г; горіх волоський - 100 г; олія оливкова; оцет яблучний; сіль. Приготування Моркву і капусту крупно шаткуємо. Гриби нарізаємо тонкими слайсами. Горіхи ріжемо, але не дуже дрібно. Змішуємо продукти, заправляємо салат олією і оцтом.
Салат з морквою, капустою, огірком і оцтом
Інгредієнти: капуста білокачанна - 1 шт.; морква - 1 шт.; огірки солоні - 4 шт.; горошок зелений - 1 банка; петрушка; кріп; часник - 2 зубчики; соняшникова ароматне масло; сіль; оцет винний. Приготування Огірки нарізаємо часточками, капусту шаткуємо, зелень дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці, часник подрібнюємо. Викладаємо овочі в салатник, заправляємо олією і додаємо оцет.
Рецепт салату з моркви і капусти з оцтом
Інгредієнти: капуста - 400 г; морква - 3 - 4 шт.; часник - 3 зубчики; сир сулугуні -150 г; петрушка свіжа; кмин; кардамон; олія оливкова; оцет яблучний - 1 /2 ст. ложки; соєвий соус. Приготування Моркву ріжемо дрібно. Капусту шаткуємо, зелень рубаємо ножем. Сир сулугуні поділяємо волокнами. Часник подрібнюємо. Продукти з'єднуємо в одному салатнику, додаємо оцет і олію.
Рецепт капустяно-морквяного салату з оцтом
Інгредієнти: капуста - 1 качан; морква - 1 шт.; яблуко - 1 шт.; сіль; цукор - 1 ч. ложка; оцет яблучний - 2 ст. ложки; рослинна олія - 50 мл Приготування Капусту ріжемо соломкою і обминаємо. Яблуко і моркву тремо на тертці великого розміру. У великому салатнику змішати капусту та моркву, додаємо цукор, сіль. Після цього додаємо яблучко і перемішуємо, в кінці додаємо оцет і масло. Прикрашаємо салат журавлиною.