Вернуться назад Распечатать

Салат з капусти і моркви з оцтом

Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з різними добавками є відмінним джерелом вітамінів для організму людини, і при цьому налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту. Нижче ми вам розповімо, як приготувати такий салатик.
Салат з капусти і моркви з оцтом
Інгредієнти:

  • капуста - 400 г;

  • морква - 300 г;

  • оцет;

  • цукор;

  • сіль;

  • зелень.


  • Приготування
    Моркву натираємо на тертку і шаткуємо капусту, з'єднуємо овочі, підсолюємо, розминаємо руками і ненадовго залишаємо. Для приготування соусу з'єднуємо оцет, сіль і цукор, перемішуємо. І заливаємо їм капусту з морквою, даємо салату настоятися 30 - 40 хвилин і можна їсти.
    Салат з морквою, білокачанної капустою і оцтом
    Інгредієнти:

  • морква - 300 г;

  • капуста - 700 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • яблучний оцет;

  • рослинне масло - 100 мл;

  • сіль;

  • часник - 2 зубчики;

  • цукор.


  • Приготування
    Нарізаємо цибулю шаткуємо капусту і моркву. Для заправки салату в ємність наливаємо олію, оцет, висипаємо цукор, сіль і видавлюємо часник, перемішуємо і заправляємо салат, і залишаємо промаринуватися 25 хвилин.
    Простий салат з капусти і моркви з оцтом
    Інгредієнти:

  • морква - 3-4 шт.;

  • капуста - 300 г;

  • оцет - 1/2 ст. ложки;

  • олія оливкова - 1 ст. ложка;

  • соєвий соус;

  • петрушка.


  • Приготування
    Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертці. Капусту тонко шаткуємо, нарізаємо петрушку. Змішуємо інгредієнти, заправляємо салат оцтом, соєвим соусом і маслом.
    Салат з капусти, шинки, моркви з оцтом
    Інгредієнти:

  • шинка не жирна - 200 г;

  • морква - 3 шт.;

  • капуста пекінська - 200 г;

  • горіх волоський - 100 г;

  • олія оливкова - для заправки;

  • бальзамічний оцет;

  • сіль.


  • Приготування
    Морква добре миємо й чистимо, після чого відрізаємо хвостик і тремо на тертку. Пекінську капусту шаткуємо ножем. Шинку нарізаємо довгою соломкою. Волоський горіх подрібнюємо. Викладаємо продукти в одну ємність, перемішуємо і заправляємо олією і оцтом, солимо перед подачею на стіл.
    Салат з моркви, капусти з оцтом і свіжих грибів
    Інгредієнти:

  • капуста - 300 г;

  • морква - 2 шт.;

  • печериці - 200 г;

  • горіх волоський - 100 г;

  • олія оливкова;

  • оцет яблучний;

  • сіль.


  • Приготування
    Моркву і капусту крупно шаткуємо. Гриби нарізаємо тонкими слайсами. Горіхи ріжемо, але не дуже дрібно. Змішуємо продукти, заправляємо салат олією і оцтом.
    Салат з морквою, капустою, огірком і оцтом
    Інгредієнти:

  • капуста білокачанна - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • огірки солоні - 4 шт.;

  • горошок зелений - 1 банка;

  • петрушка;

  • кріп;

  • часник - 2 зубчики;

  • соняшникова ароматне масло;

  • сіль;

  • оцет винний.


  • Приготування
    Огірки нарізаємо часточками, капусту шаткуємо, зелень дрібно ріжемо, моркву натираємо на тертці, часник подрібнюємо. Викладаємо овочі в салатник, заправляємо олією і додаємо оцет.
    Рецепт салату з моркви і капусти з оцтом
    Інгредієнти:

  • капуста - 400 г;

  • морква - 3 - 4 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • сир сулугуні -150 г;

  • петрушка свіжа;

  • кмин;

  • кардамон;

  • олія оливкова;

  • оцет яблучний - 1 /2 ст. ложки;

  • соєвий соус.


  • Приготування
    Моркву ріжемо дрібно. Капусту шаткуємо, зелень рубаємо ножем. Сир сулугуні поділяємо волокнами. Часник подрібнюємо. Продукти з'єднуємо в одному салатнику, додаємо оцет і олію.
    Рецепт капустяно-морквяного салату з оцтом
    Інгредієнти:

  • капуста - 1 качан;

  • морква - 1 шт.;

  • Салат з капусти і моркви з оцтом

  • яблуко - 1 шт.;

  • сіль;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • оцет яблучний - 2 ст. ложки;

  • рослинна олія - 50 мл


  • Приготування
    Капусту ріжемо соломкою і обминаємо. Яблуко і моркву тремо на тертці великого розміру. У великому салатнику змішати капусту та моркву, додаємо цукор, сіль. Після цього додаємо яблучко і перемішуємо, в кінці додаємо оцет і масло. Прикрашаємо салат журавлиною.