Огірки з кунжутом
Огірки з кунжутом - легка, пікантна і швидка закуска, яка чудово поєднується з м'ясними асорті і з різними гарнірами. Для приготування вам знадобиться всього 20 хвилин вільного часу і бажання здивувати домашніх новим рецептом.
Інгредієнти:
свіжий огірок - 1 кг;
сіль - 1 ч. л.;
оцет - 2 ст. л.;
соєвий соус - 2 ст. л.;
пекучий перчик - 1 ч. л.;
кунжут - 15 ст. л.;
часник - 3 зубчики;
масло рослинне - 3 ст. л.
Приготування
Огірки миємо, нарізаємо соломкою, солимо і залишаємо на 20 хвилин. Потім зливаємо рідину. Часник очищаємо, пропускаємо через чеснокодавку, додаємо в огірки. Далі кладемо в загальну миску перець, оцет і соєвий соус. Кунжут висипати на розпечену сковороду з рослинним маслом, дочекатися зміни кольору насіння. Потім виливаємо вміст сковороди на огірки і добре перемішуємо. При бажанні можна замінити свіжі огірки малосольними і також змішати з кунжутом або додати трохи дрібно нашаткованої свіжої капусти. Огірки по-корейськи готові і можна пробувати.
Додавши трохи фантазії, цю закуску можна перетворити в більш складне блюдо. Саме час навчитися готувати салат з огірків з кунжутом.
Інгредієнти:
огірки - 4 шт.;
петрушка і кріп - 2 щіпки;
перець болгарський - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
оцет - 1 ст. л.;
кунжут - 1 ст. л.;
рослинне масло - 1 ст. л.;
сіль.
Приготування
Огірки миємо, очищаємо і нарізаємо соломкою. Перець і помідор промиваємо, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками, залишаємо овочі на 10 хвилин, потім зливаємо зайвий сік. Додаємо оцет, сіль, подрібнену зелень. Кунжут обсмажуємо на рослинному маслі до зміни кольору, змішати з овочами. Салат готовий! Не бійтеся експериментувати зі спеціями і гострими соусами . Прекрасно підійде до канапе, різних бутербродів і чудово доповнить низку легких закусок.
Огірки по-корейськи з кунжутом
Інгредієнти:
Приготування
Огірки миємо, нарізаємо соломкою, солимо і залишаємо на 20 хвилин. Потім зливаємо рідину. Часник очищаємо, пропускаємо через чеснокодавку, додаємо в огірки. Далі кладемо в загальну миску перець, оцет і соєвий соус. Кунжут висипати на розпечену сковороду з рослинним маслом, дочекатися зміни кольору насіння. Потім виливаємо вміст сковороди на огірки і добре перемішуємо. При бажанні можна замінити свіжі огірки малосольними і також змішати з кунжутом або додати трохи дрібно нашаткованої свіжої капусти. Огірки по-корейськи готові і можна пробувати.
Додавши трохи фантазії, цю закуску можна перетворити в більш складне блюдо. Саме час навчитися готувати салат з огірків з кунжутом.
Салат з огірків з кунжутом
Інгредієнти:
Приготування
Огірки миємо, очищаємо і нарізаємо соломкою. Перець і помідор промиваємо, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками, залишаємо овочі на 10 хвилин, потім зливаємо зайвий сік. Додаємо оцет, сіль, подрібнену зелень. Кунжут обсмажуємо на рослинному маслі до зміни кольору, змішати з овочами. Салат готовий! Не бійтеся експериментувати зі спеціями і гострими соусами . Прекрасно підійде до канапе, різних бутербродів і чудово доповнить низку легких закусок.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з черемшею
Черемша здавна славиться багатством вітамінного складу, проте багато хто не розуміють як вживати настільки корисне трав'яниста рослина. Для бажаючих
Салат з кунжутом
Що може бути простіше і швидше в приготуванні, ніж салати. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні ми поговоримо про
Салат зі свинячих вух
Салат зі свинячих вух - вишукана і смачна закуска на святковий стіл. Приготувати її легко, а гостей можна здивувати незвичайним блюдом. Читаємо наші
Огірки по-корейськи
Овочі по-корейськи завоювали популярність у всьому світі. Ми з задоволенням їмо їх в якості закуски або добавки до основної страви. І приготувати їх
Корейський салат з м'ясом
Страви корейської кухні для нас вже давно перестали бути екзотикою - вони увійшли в наше меню і полюбилися багатьма. Нижче ми наведемо кілька