Рецепти корейської кухні припали до душі багатьом. Досить часто ці страви присутні на нашому столі. Зараз ми вам розповімо, як приготувати кабачки по-корейськи.
Рецепт кабачків по-корейськи
Інгредієнти: кабачки - 700 г; цибуля - 300 г; цукор - 1 ст. ложка; оцет - 1 ч. ложка; рослинне масло - 100 мл; сіль - 1 ч. ложка; приправа для моркви по-корейськи гостра - 1 ч. ложка. Приготування Кабачки нарізаємо соломкою, солимо і даємо постояти хвилин 30. Додаємо цукор, приправу і добре перемішуємо. Нарізаємо довільно цибулю і обсмажуємо на рослинному маслі до золотистого кольору. Потім цибулю прибираємо, а масло зливаємо в кабачки. Туди ж додаємо оцет і знову добре перемішуємо. Прибираємо в холодильник години на 3. Все, кабачки по-корейськи готові до вживання.
Салат з кабачків по-корейськи
Інгредієнти: кабачки - 3 кг; морква - 500 г; цибуля - 500 г; цукор - 1 склянка; сіль - 2 ст. ложки; оцет - 150 мл; олія рослинна - 1 склянка; приправа для моркви по-корейськи - 1 ч. ложка. Приготування Кабачки миємо, якщо вони молоді, то їх можна не очищати. В іншому випадку знімаємо шкірку і видаляємо насіння. Трьом кабачки на тертці для моркви по-корейськи. Так само чинимо і з морквою. Цибулю ріжемо півкільцями. З'єднуємо всі інгредієнти, додаємо сіль, цукор, приправу для моркви по-корейськи, рослинне масло і оцет. Ретельно перемішуємо і даємо постояти хвилин 30. Отриманий салат розкладаємо по підготовленим стерильним банкам, виливаємо зверху залишився маринад і стерилізуємо у духовці. Для півлітрових баночок це займе 15 хвилин. Потім накриваємо кришками і закатуємо. Кабачки по-корейськи на зиму зберігаємо в прохолодному місці.
Мариновані кабачки по-корейськи
Інгредієнти: кабачки - 600 г; морква - 300 г; цибуля - 100 г; болгарський перець (червоний і жовтий) - 2 шт.; часник - 4 зубчики; соус соєвий - 1 ст. ложка; масло кунжутне - 1 ст. ложка; кунжутне насіння - 2 ч. ложки; оцтова кислота - 2 ч. ложки; червоний мелений перець - 2 ч. ложки; рослинна олія - 05 склянки; цукор - 1 ст. ложка; сіль, перець - за смаком. Приготування Вимиті кабачки нарізаємо тонкими кружечками, потім посипаємо сіллю і поставити під прес на 2 години. Цибулю ріжемо півкільцями і смажимо на олії. На дрібній тертці трьом моркву, а перець ріжемо соломкою. З кабачків зливаємо сік, а самі кабачки змішуємо з цибулею, морквою, подрібненим часником і перцем. Додаємо оцет, соєвий соус , цукор, червоний мелений перець, кунжутне олію і насіння, і перемішуємо. Ставимо корейський салат в холодильник на годину. А потім подаємо до столу.