Мариновані кабачки

Давайте розглянемо з вами рецепти приготування маринованих кабачків і порадуємо ваших близьких чудовою закускою.
Мариновані кабачки по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки очистити від шкірки, видаляємо насіння, нарізаємо шматочками. Потім кладемо їх в каструлю, додаємо води і на повільному вогні доводимо до кипіння. Далі знімаємо каструлю з плити і відкидаємо кабачки на друшляк. Після того, як з них стече вся вода, перекладаємо їх у глибоку миску.
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, моркву нашинковиваем тонкими смужками. Обсмажуємо приготовані овочі на оливковій олії до золотистого кольору.
Солодкий перець промиваємо, видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо його соломкою, додаємо до овочів і обсмажуємо все разом протягом 7 хвилин. Далі кладемо видавлений часник, олію, сіль, перець, соєвий соус і оцет, все перемішуємо і готуємо ще 2 хвилини.
Заливаємо кабачки в мисці приготованим овочевим маринадом і добре перемішуємо. Миску накриваємо кришкою і даємо вмісту охолонути, періодично перемішуючи. Прибираємо мариновані кабачки в холодильник на 10 годин. По закінченню часу подаємо чудову закуску до столу і насолоджуємося приголомшливим смаком.
Салат з маринованими кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки як слід, промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками. Кожен гурток розрізаємо навпіл, трохи солимо і прибираємо на 15 години під гніт. Моркву чистимо й ріжемо соломкою. У болгарського перцю видаляємо насіння, серцевину, промиваємо та нарізаємо смужками.

Часник видавлюємо через прес і додаємо до овочевої суміші. Все добре перемішуємо, кладемо кунжут, соєвий соус, кунжутне і рослинне масло, цукор і оцет. Ще раз перемішуємо всі компоненти і прибираємо салат з маринованих кабачків швидкого приготування на 1 годину в холодильник. Подаємо в якості закуски до будь-яких гарячих страв!
А ще з цих чудових і корисних овочів можна приготувати ікру кабачкову на зиму , ну або посмажити до сьогоднішнього вечері кабачки в клярі .
Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або

Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення

Кабачкова ікра з майонезом - рецепт
Кабачки - корисні овочі, які використовують у створенні багатьох популярних страв. Окреме місце серед них займає кабачкова ікра c майонезом. Її можна

Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та

Заготовки з кабачків на зиму
Рідко яка господиня не вважає своїм боргом зробити заготовки на зиму з сезонних овочів і фруктів. А якщо ще й дачну ділянку є або город, то тут вже

Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.