Мариновані кабачки
Мариновані кабачки - просто знахідка в зиязикай час. Відкриваєш баночку - і ось вам вже готовий відмінний гарнір до риби, м'яса та гарячого блюда. За смаком вони дуже схожі на гриби, тільки ще ніжніше.
Давайте розглянемо з вами рецепти приготування маринованих кабачків і порадуємо ваших близьких чудовою закускою.
Інгредієнти:
оливкова олія - 05 склянки;
морква - 2 шт.;
кабачки - 15 кг;
солодкий перець - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
мелений чорний перець - за смаком;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
сіль - за смаком;
яблучний оцет - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики.
Приготування
Кабачки очистити від шкірки, видаляємо насіння, нарізаємо шматочками. Потім кладемо їх в каструлю, додаємо води і на повільному вогні доводимо до кипіння. Далі знімаємо каструлю з плити і відкидаємо кабачки на друшляк. Після того, як з них стече вся вода, перекладаємо їх у глибоку миску.
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, моркву нашинковиваем тонкими смужками. Обсмажуємо приготовані овочі на оливковій олії до золотистого кольору.
Солодкий перець промиваємо, видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо його соломкою, додаємо до овочів і обсмажуємо все разом протягом 7 хвилин. Далі кладемо видавлений часник, олію, сіль, перець, соєвий соус і оцет, все перемішуємо і готуємо ще 2 хвилини.
Заливаємо кабачки в мисці приготованим овочевим маринадом і добре перемішуємо. Миску накриваємо кришкою і даємо вмісту охолонути, періодично перемішуючи. Прибираємо мариновані кабачки в холодильник на 10 годин. По закінченню часу подаємо чудову закуску до столу і насолоджуємося приголомшливим смаком.
Інгредієнти:
часник - 3 зубчики;
оцет - 15 ч. ложки;
сіль, перець - за смаком;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
насіння кунжуту - 2 ч. ложки;
цукор - 1 ч. ложка;
перець болгарський - 2 шт.;
морква - 3 шт.;
рослинне масло - 5 ст. ложок;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
кунжутне масло - 1 ст. ложка;
кабачки - 3 шт.
Приготування
Кабачки як слід, промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками. Кожен гурток розрізаємо навпіл, трохи солимо і прибираємо на 15 години під гніт. Моркву чистимо й ріжемо соломкою. У болгарського перцю видаляємо насіння, серцевину, промиваємо та нарізаємо смужками. Цибулю чистимо, миємо, подрібнюємо півкільцями і пасеруємо на рослинній олії. З кабачків зливаємо утворилася рідина, додаємо до них моркву, перець і обсмажену цибулю.
Часник видавлюємо через прес і додаємо до овочевої суміші. Все добре перемішуємо, кладемо кунжут, соєвий соус, кунжутне і рослинне масло, цукор і оцет. Ще раз перемішуємо всі компоненти і прибираємо салат з маринованих кабачків швидкого приготування на 1 годину в холодильник. Подаємо в якості закуски до будь-яких гарячих страв!
А ще з цих чудових і корисних овочів можна приготувати ікру кабачкову на зиму , ну або посмажити до сьогоднішнього вечері кабачки в клярі .
Давайте розглянемо з вами рецепти приготування маринованих кабачків і порадуємо ваших близьких чудовою закускою.
Мариновані кабачки по-корейськи
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки очистити від шкірки, видаляємо насіння, нарізаємо шматочками. Потім кладемо їх в каструлю, додаємо води і на повільному вогні доводимо до кипіння. Далі знімаємо каструлю з плити і відкидаємо кабачки на друшляк. Після того, як з них стече вся вода, перекладаємо їх у глибоку миску.
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, моркву нашинковиваем тонкими смужками. Обсмажуємо приготовані овочі на оливковій олії до золотистого кольору.
Солодкий перець промиваємо, видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо його соломкою, додаємо до овочів і обсмажуємо все разом протягом 7 хвилин. Далі кладемо видавлений часник, олію, сіль, перець, соєвий соус і оцет, все перемішуємо і готуємо ще 2 хвилини.
Заливаємо кабачки в мисці приготованим овочевим маринадом і добре перемішуємо. Миску накриваємо кришкою і даємо вмісту охолонути, періодично перемішуючи. Прибираємо мариновані кабачки в холодильник на 10 годин. По закінченню часу подаємо чудову закуску до столу і насолоджуємося приголомшливим смаком.
Салат з маринованими кабачками
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки як слід, промиваємо, очищаємо і нарізаємо тонкими кружечками. Кожен гурток розрізаємо навпіл, трохи солимо і прибираємо на 15 години під гніт. Моркву чистимо й ріжемо соломкою. У болгарського перцю видаляємо насіння, серцевину, промиваємо та нарізаємо смужками. Цибулю чистимо, миємо, подрібнюємо півкільцями і пасеруємо на рослинній олії. З кабачків зливаємо утворилася рідина, додаємо до них моркву, перець і обсмажену цибулю.
Часник видавлюємо через прес і додаємо до овочевої суміші. Все добре перемішуємо, кладемо кунжут, соєвий соус, кунжутне і рослинне масло, цукор і оцет. Ще раз перемішуємо всі компоненти і прибираємо салат з маринованих кабачків швидкого приготування на 1 годину в холодильник. Подаємо в якості закуски до будь-яких гарячих страв!
А ще з цих чудових і корисних овочів можна приготувати ікру кабачкову на зиму , ну або посмажити до сьогоднішнього вечері кабачки в клярі .
Рекомендуємо добрі рецепти
Кабачки, тушковані з картоплею
Кабачки, тушковані з картоплею - ситне і смачне блюдо, яке прекрасно різноманітить ваше повсякденне меню. До того ж приготувати такий обід або
Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення
Кабачкова ікра з майонезом - рецепт
Кабачки - корисні овочі, які використовують у створенні багатьох популярних страв. Окреме місце серед них займає кабачкова ікра c майонезом. Її можна
Кабачки з сиром
Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та
Заготовки з кабачків на зиму
Рідко яка господиня не вважає своїм боргом зробити заготовки на зиму з сезонних овочів і фруктів. А якщо ще й дачну ділянку є або город, то тут вже
Кабачки по-корейськи - рецепти
Корейські страви вже давно присутні на наших столах. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами, як смачно приготувати кабачки по-корейськи.