Кабачкова ікра з майонезом - рецепт

Консервована кабачкова ікра з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки очистити від шкірки і насіння і нарізаємо. Моркву і цибулю очистити і крупно нарізаємо. Всі овочі пропускаємо через м'ясорубку. Складаємо їх в каструлю, ставимо гаситися на плиту. Помідори нарізаємо великими шматочками і м'якоть натираємо на тертці. Відправляємо томатну масу до інших овочів. Доводимо овочеву суміш до кипіння, зменшуємо вогонь і тушкуємо, помішуючи, на невеликому вогні до готовності. Це займе близько 25 годин. Після цього додаємо в ікру майонез, цукор, сіль. Все добре перемішуємо і тушкуємо ще близько 30 хвилин. Потім вливаємо оцет, перемішуємо. Після цього ікру можна розливати по гарячих стерильним банкам і закочувати.
Рецепт ікри з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки миємо, очищаємо від шкірки і насіння. Цибулю чистимо. Пропускаємо овочі через м'ясорубку. Додаємо олію, томатну пасту і майонез. Перемішуємо і ставимо отриману суміш на вогонь. На невеликому вогні, періодично помішуючи, варимо близько години. Після цього додаємо сіль, чорний мелений перець, цукор, лавровий лист. Проварюємо ще 1 годину. В кінці лаврові листочки виймаємо, а ікру розливаємо по стерилізованим банкам і закатуємо. Перевертаємо банки догори дном, накриваємо їх ковдрою і залишаємо на ніч. Зберігати таку ікру бажано в прохолодному місці.
Ікра з майонезом
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки, моркву, перець чистимо і відварюємо до м'якості. Готові овочі охолоджуємо. Цибулю нарізаємо півкільцями і обсмажуємо. Відварені овочі разом з цибулею пропускаємо через м'ясорубку. Перекручену масу перекладаємо в казан і тушкуємо близько півгодини. Після цього додаємо томатну пасту і майонез, солимо за смаком і протушиваем ще близько 30 хвилин. Якщо ікра вийшла занадто рідкуватий, залишаємо її ще хвилин на 20 на плиті, щоб випарувалася зайва волога. Подаємо до столу в охолодженому вигляді.
Ікра з кабачків з майонезом
Інгредієнти:

Приготування
Кабачки нарізаємо кружальцями товщиною близько 1 см. Обсмажуємо їх на рослинній олії і охолодити. Цибулю подрібнюємо, обсмажуємо до золотистого кольору, додаємо подрібнену зелень і протушиваем. Часник пропускаємо через прес і розтираємо з сіллю. Всі інгредієнти пропускаємо через м'ясорубку або перетираємо в блендері. В отриману масу додаємо майонез, цукор, сіль, оцет, чорний мелений перець і перемішуємо. Розкладаємо ікру по банкам і стерилізуємо: літрові - 15 години, пів-літрові - 1 годину 15 хвилин. Після цього закатуємо і відправляємо на зберігання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Смажена ікра з баклажанів
Смажена ікра з баклажанів - смачне овочеве блюдо, яке безумовно сподобається всім членам сім'ї. Для її приготування потрібні самі звичайні продукти,

Заготовки з кабачків на зиму
Рідко яка господиня не вважає своїм боргом зробити заготовки на зиму з сезонних овочів і фруктів. А якщо ще й дачну ділянку є або город, то тут вже

Ікра кабачкова на зиму
Кабачкова ікра відома, мабуть, кожному громадянину пострадянського простору. Як здорово взимку відкрити баночку ікри, намазати на хліб і насолодитися

Смачна кабачкова ікра на зиму
Якщо взимку ви хочете радувати свою сім'ю не лише смачними, але й корисними стравами, то варто запастися ними заздалегідь, наприклад, влітку. Саме в

Ікра з гарбуза на зиму
Усіма ми любимо традиційну ікру з кабачків і баклажанів, яку готують на зиму і не тільки. Але мало хто знає, що смачну ікру можна приготувати з

Грибна ікра з лисичок
Гриби - смачний і корисний продукт, який широко використовується в кулінарії. Їх варять, смажать, додають у салати, супи, фарширують і т. д. А