Буряк по-корейськи
Буряк по-корейськи - це найпоширеніша і вже полюбився багатьом людям закуска у багатьох країнах. Такий салат популярний в зв'язку зі своєю гостротою і деякою пікантністю.
Інгредієнти:
буряк - 1 кг;
часник - 1 зубчик;
червоний мелений перець - 1 ч. ложка;
мелений коріандр - 2 ч. ложки;
оцет - 3 ст. ложки;
масло рослинне - 1 ст.
Приготування
Буряк моєму, очищаємо і тремо на спеціальній тертці. Часник чистимо від лушпиння, подрібнюємо на маленькій терочке, з'єднуємо з буряком, підсолюємо і посипаємо за смаком перцем. Потім додаємо перемелений в ступці коріандр, добре перемішуємо і вливаємо оцет. Маслечко розжарюємо "до серпанок", і заливаємо їм підготовлену буряк. Потім все перемішуємо, перекладаємо в банку, охолоджуємо до кімнатної температури, закриваємо кришкою і ставимо годин на 6 в холодильник. По закінченні часу, дістаємо маринований буряк по-корейськи, подаємо на стіл і їмо з задоволенням!
Інгредієнти:
свіжий огірок - 2 шт.;
буряк - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
насіння коріандру - 1 ч. ложка;
перець чилі;
рослинна олія - 50 мл;
бальзамічний оцет - 1 ст. ложка;
кунжутне насіння - 2 ч. ложки;
сіль.
Приготування
Овочі промиваємо, обсушуємо, ріжемо тонкою соломкою, додаємо подрібнений часник, коріандр, оцет і сіль за смаком. На сковороду наливаємо масло, гарненько раскаливаем його і заливаємо овочі. Все перемішуємо, залишаємо на 30 хвилин і при подачі на стіл присипаємо кунжутом.
Інгредієнти:
корінь хрону - 1 шт.;
буряк - 1 шт.;
масло рослинне - 15 ст. ложки;
лавровий лист - 1 шт.;
яблучний оцет - 2 ст. ложки;
кориця - щіпка;
гвоздика - 2 шт.;
перець горошком - 2 шт.;
лимонна цедра;
цукор - щіпка;
сіль.
Приготування
Ще один спосіб, як приготувати буряк по-корейськи. Буряк гарненько промиваємо, відварюємо і охолоджуємо. Для маринаду змішуємо в мисці оцет, гвоздику, корицю, лимонну цедру, запашний перець, лавровий листочок і доводимо все до кипіння з закритою кришкою. Потім охолоджуємо сироп і проціджуємо через марлеву серветку. Хрін натираємо на крупній тертці. Буряк шаткуємо довгою тонкою соломкою і укладаємо шарами в керамічний або емальований посуд, пересипаючи кожен шар хріном і подсаливая за смаком. Потім заливаємо зверху охолоджений маринад, накриваємо кришкою і ставимо на 1-2 дні в холодильник. Готовий салат з червоного буряка по-корейськи викладаємо в глибокий салатник, посипаємо зверху цукровим піском і поливаємо рослинним маслом.
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 500 г;
буряк - 300 г;
часник - 3 зубчики;
цибулина - 1 шт.
Для маринаду:
сіль - 2 ст. ложки;
вода - 1 л;
цукор - 05 склянки;
рослинна олія - 05 склянки;
лавровий лист - 4 шт.;
оцет 9 % - 35 мл;
чорний перець горошком - 4 шт.
Приготування
Отже, беремо білокачанну капусту, промиваємо вилочок і нарізаємо на квадратики. Буряк очищаємо, шаткуємо соломкою, або натираємо на тертці, призначеної для приготування моркви по-корейськи.
Часник чистимо, подрібнюємо ножем, або видавлюємо через прес. Цибулину звільняємо від лушпиння, рубаємо півкільцями і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці.
Тепер робимо маринад: у каструльку наливаємо воду, рослинне масло, додаємо цукор, сіль, лавровий листок і перець горошком. Ставимо посуд на вогонь, кип'ятити 5-10 хвилин, а потім вливаємо оцет і перемішуємо. Заливаємо овочі гарячим маринадом і залишаємо постояти годин на 7-8. Потім охолоджений салат перекладаємо в баночку і ставимо в холодильник.
Буряк по-корейськи на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Буряк моєму, очищаємо і тремо на спеціальній тертці. Часник чистимо від лушпиння, подрібнюємо на маленькій терочке, з'єднуємо з буряком, підсолюємо і посипаємо за смаком перцем. Потім додаємо перемелений в ступці коріандр, добре перемішуємо і вливаємо оцет. Маслечко розжарюємо "до серпанок", і заливаємо їм підготовлену буряк. Потім все перемішуємо, перекладаємо в банку, охолоджуємо до кімнатної температури, закриваємо кришкою і ставимо годин на 6 в холодильник. По закінченні часу, дістаємо маринований буряк по-корейськи, подаємо на стіл і їмо з задоволенням!
Рецепт приготування буряка по-корейськи з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Овочі промиваємо, обсушуємо, ріжемо тонкою соломкою, додаємо подрібнений часник, коріандр, оцет і сіль за смаком. На сковороду наливаємо масло, гарненько раскаливаем його і заливаємо овочі. Все перемішуємо, залишаємо на 30 хвилин і при подачі на стіл присипаємо кунжутом.
Рецепт маринованої буряків по-корейськи з хріном
Інгредієнти:
Приготування
Ще один спосіб, як приготувати буряк по-корейськи. Буряк гарненько промиваємо, відварюємо і охолоджуємо. Для маринаду змішуємо в мисці оцет, гвоздику, корицю, лимонну цедру, запашний перець, лавровий листочок і доводимо все до кипіння з закритою кришкою. Потім охолоджуємо сироп і проціджуємо через марлеву серветку. Хрін натираємо на крупній тертці. Буряк шаткуємо довгою тонкою соломкою і укладаємо шарами в керамічний або емальований посуд, пересипаючи кожен шар хріном і подсаливая за смаком. Потім заливаємо зверху охолоджений маринад, накриваємо кришкою і ставимо на 1-2 дні в холодильник. Готовий салат з червоного буряка по-корейськи викладаємо в глибокий салатник, посипаємо зверху цукровим піском і поливаємо рослинним маслом.
Салат з буряка по-корейськи
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Отже, беремо білокачанну капусту, промиваємо вилочок і нарізаємо на квадратики. Буряк очищаємо, шаткуємо соломкою, або натираємо на тертці, призначеної для приготування моркви по-корейськи.
Часник чистимо, подрібнюємо ножем, або видавлюємо через прес. Цибулину звільняємо від лушпиння, рубаємо півкільцями і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці.
Тепер робимо маринад: у каструльку наливаємо воду, рослинне масло, додаємо цукор, сіль, лавровий листок і перець горошком. Ставимо посуд на вогонь, кип'ятити 5-10 хвилин, а потім вливаємо оцет і перемішуємо. Заливаємо овочі гарячим маринадом і залишаємо постояти годин на 7-8. Потім охолоджений салат перекладаємо в баночку і ставимо в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Закуска з буряка
Закуски завжди були і залишаються окрасою будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити чудову
Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб
Капуста з буряком на зиму
Квашена капуста з буряком - чудова заготівля на зиму, а головне корисна. І ми пропонуємо вам кілька рецептів цієї оригінальної закуски. Читаємо наші
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
Маринована капуста з буряком
Маринована капуста з буряком - це чудова закуска до основних страв, як м'ясних, так і овочевим. Пропонуємо вам ознайомитися з парочкою оригінальних
Редька по-корейськи - рецепт
Страви східної кухні можна зустріти на наших столах досить часто. Давайте розглянемо декілька варіантів створення редьки по-корейськи. Любителям