Буряк по-корейськи

Буряк по-корейськи на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Буряк моєму, очищаємо і тремо на спеціальній тертці. Часник чистимо від лушпиння, подрібнюємо на маленькій терочке, з'єднуємо з буряком, підсолюємо і посипаємо за смаком перцем. Потім додаємо перемелений в ступці коріандр, добре перемішуємо і вливаємо оцет. Маслечко розжарюємо "до серпанок", і заливаємо їм підготовлену буряк. Потім все перемішуємо, перекладаємо в банку, охолоджуємо до кімнатної температури, закриваємо кришкою і ставимо годин на 6 в холодильник. По закінченні часу, дістаємо маринований буряк по-корейськи, подаємо на стіл і їмо з задоволенням!
Рецепт приготування буряка по-корейськи з овочами
Інгредієнти:
Приготування
Овочі промиваємо, обсушуємо, ріжемо тонкою соломкою, додаємо подрібнений часник, коріандр, оцет і сіль за смаком. На сковороду наливаємо масло, гарненько раскаливаем його і заливаємо овочі. Все перемішуємо, залишаємо на 30 хвилин і при подачі на стіл присипаємо кунжутом.
Рецепт маринованої буряків по-корейськи з хріном
Інгредієнти:
Приготування
Ще один спосіб, як приготувати буряк по-корейськи. Буряк гарненько промиваємо, відварюємо і охолоджуємо. Для маринаду змішуємо в мисці оцет, гвоздику, корицю, лимонну цедру, запашний перець, лавровий листочок і доводимо все до кипіння з закритою кришкою. Потім охолоджуємо сироп і проціджуємо через марлеву серветку. Хрін натираємо на крупній тертці. Буряк шаткуємо довгою тонкою соломкою і укладаємо шарами в керамічний або емальований посуд, пересипаючи кожен шар хріном і подсаливая за смаком. Потім заливаємо зверху охолоджений маринад, накриваємо кришкою і ставимо на 1-2 дні в холодильник. Готовий салат з червоного буряка по-корейськи викладаємо в глибокий салатник, посипаємо зверху цукровим піском і поливаємо рослинним маслом.
Салат з буряка по-корейськи
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування

Часник чистимо, подрібнюємо ножем, або видавлюємо через прес. Цибулину звільняємо від лушпиння, рубаємо півкільцями і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці.
Тепер робимо маринад: у каструльку наливаємо воду, рослинне масло, додаємо цукор, сіль, лавровий листок і перець горошком. Ставимо посуд на вогонь, кип'ятити 5-10 хвилин, а потім вливаємо оцет і перемішуємо. Заливаємо овочі гарячим маринадом і залишаємо постояти годин на 7-8. Потім охолоджений салат перекладаємо в баночку і ставимо в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Закуска з буряка
Закуски завжди були і залишаються окрасою будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити чудову

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб

Капуста з буряком на зиму
Квашена капуста з буряком - чудова заготівля на зиму, а головне корисна. І ми пропонуємо вам кілька рецептів цієї оригінальної закуски. Читаємо наші

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і

Маринована капуста з буряком
Маринована капуста з буряком - це чудова закуска до основних страв, як м'ясних, так і овочевим. Пропонуємо вам ознайомитися з парочкою оригінальних

Редька по-корейськи - рецепт
Страви східної кухні можна зустріти на наших столах досить часто. Давайте розглянемо декілька варіантів створення редьки по-корейськи. Любителям