Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Буряк по-корейськи

Буряк по-корейськи

4-01-2015, 21:15
6 316
Буряк по-корейськи
Буряк по-корейськи - це найпоширеніша і вже полюбився багатьом людям закуска у багатьох країнах. Такий салат популярний в зв'язку зі своєю гостротою і деякою пікантністю.

Буряк по-корейськи на зиму


Інгредієнти:

  • буряк - 1 кг;

  • часник - 1 зубчик;

  • червоний мелений перець - 1 ч. ложка;

  • мелений коріандр - 2 ч. ложки;

  • оцет - 3 ст. ложки;

  • масло рослинне - 1 ст.


  • Приготування
    Буряк моєму, очищаємо і тремо на спеціальній тертці. Часник чистимо від лушпиння, подрібнюємо на маленькій терочке, з'єднуємо з буряком, підсолюємо і посипаємо за смаком перцем. Потім додаємо перемелений в ступці коріандр, добре перемішуємо і вливаємо оцет. Маслечко розжарюємо "до серпанок", і заливаємо їм підготовлену буряк. Потім все перемішуємо, перекладаємо в банку, охолоджуємо до кімнатної температури, закриваємо кришкою і ставимо годин на 6 в холодильник. По закінченні часу, дістаємо маринований буряк по-корейськи, подаємо на стіл і їмо з задоволенням!

    Рецепт приготування буряка по-корейськи з овочами


    Інгредієнти:

  • свіжий огірок - 2 шт.;

  • буряк - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • насіння коріандру - 1 ч. ложка;

  • перець чилі;

  • рослинна олія - 50 мл;

  • бальзамічний оцет - 1 ст. ложка;

  • кунжутне насіння - 2 ч. ложки;

  • сіль.


  • Приготування
    Овочі промиваємо, обсушуємо, ріжемо тонкою соломкою, додаємо подрібнений часник, коріандр, оцет і сіль за смаком. На сковороду наливаємо масло, гарненько раскаливаем його і заливаємо овочі. Все перемішуємо, залишаємо на 30 хвилин і при подачі на стіл присипаємо кунжутом.

    Рецепт маринованої буряків по-корейськи з хріном


    Інгредієнти:

  • корінь хрону - 1 шт.;

  • буряк - 1 шт.;

  • масло рослинне - 15 ст. ложки;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • яблучний оцет - 2 ст. ложки;

  • кориця - щіпка;

  • гвоздика - 2 шт.;

  • перець горошком - 2 шт.;

  • лимонна цедра;

  • цукор - щіпка;

  • сіль.


  • Приготування
    Ще один спосіб, як приготувати буряк по-корейськи. Буряк гарненько промиваємо, відварюємо і охолоджуємо. Для маринаду змішуємо в мисці оцет, гвоздику, корицю, лимонну цедру, запашний перець, лавровий листочок і доводимо все до кипіння з закритою кришкою. Потім охолоджуємо сироп і проціджуємо через марлеву серветку. Хрін натираємо на крупній тертці. Буряк шаткуємо довгою тонкою соломкою і укладаємо шарами в керамічний або емальований посуд, пересипаючи кожен шар хріном і подсаливая за смаком. Потім заливаємо зверху охолоджений маринад, накриваємо кришкою і ставимо на 1-2 дні в холодильник. Готовий салат з червоного буряка по-корейськи викладаємо в глибокий салатник, посипаємо зверху цукровим піском і поливаємо рослинним маслом.

    Салат з буряка по-корейськи


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 500 г;

  • буряк - 300 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • цибулина - 1 шт.


  • Для маринаду:

  • сіль - 2 ст. ложки;

  • вода - 1 л;

  • цукор - 05 склянки;

  • рослинна олія - 05 склянки;

  • лавровий лист - 4 шт.;

  • оцет 9 % - 35 мл;

  • чорний перець горошком - 4 шт.


  • Приготування
    Буряк по-корейськи
    Отже, беремо білокачанну капусту, промиваємо вилочок і нарізаємо на квадратики. Буряк очищаємо, шаткуємо соломкою, або натираємо на тертці, призначеної для приготування моркви по-корейськи.
    Часник чистимо, подрібнюємо ножем, або видавлюємо через прес. Цибулину звільняємо від лушпиння, рубаємо півкільцями і змішуємо всі підготовлені інгредієнти в мисці.
    Тепер робимо маринад: у каструльку наливаємо воду, рослинне масло, додаємо цукор, сіль, лавровий листок і перець горошком. Ставимо посуд на вогонь, кип'ятити 5-10 хвилин, а потім вливаємо оцет і перемішуємо. Заливаємо овочі гарячим маринадом і залишаємо постояти годин на 7-8. Потім охолоджений салат перекладаємо в баночку і ставимо в холодильник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Закуска з буряка
    Закуска з буряка
    Закуски завжди були і залишаються окрасою будь-якого столу, хоч святкового, хоч буденного. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як зробити чудову
    Маринований буряк - рецепт
    Маринований буряк - рецепт
    Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб
    Капуста з буряком на зиму
    Капуста з буряком на зиму
    Квашена капуста з буряком - чудова заготівля на зиму, а головне корисна. І ми пропонуємо вам кілька рецептів цієї оригінальної закуски. Читаємо наші
    Маринована морква
    Маринована морква
    Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
    Маринована капуста з буряком
    Маринована капуста з буряком
    Маринована капуста з буряком - це чудова закуска до основних страв, як м'ясних, так і овочевим. Пропонуємо вам ознайомитися з парочкою оригінальних
    Редька по-корейськи - рецепт
    Редька по-корейськи - рецепт
    Страви східної кухні можна зустріти на наших столах досить часто. Давайте розглянемо декілька варіантів створення редьки по-корейськи. Любителям