Маринована капуста з буряком
Не знаєте що подати на стіл в якості закуски до основних страв? - це питання вирішиться сам собою, якщо в запасі у вас завжди буде пара рецептів приготування квашеної капусти з буряком. Пікантний смак овочів чудово поєднується з м'ясними стравами і гарячими гарнірами.
В першу чергу хочемо познайомити читачів з простим рецептом капусти по-корейськи з буряком на всі випадки життя.
Інгредієнти:
капуста білокачанна - 1 шт.;
буряк -2 шт;
буряк -2 шт;
часник - 3 зубчики;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
вода - 1 л;
сіль - 2 ст. л.;
цукор - 100 г;
масло рослинне - 120 мл;
оцет 9% - 40 мл;
лавровий лист - 2 шт.
Приготування
Капусту промиваємо, очищаємо від верхніх листків і нарізаємо кубиками. Буряк також миємо та очищаємо, нарізаємо соломкою або подрібнюємо за допомогою великої терки. Буряк також ріжемо і подрібнюємо за допомогою терки. Часник та цибулю очищаємо, нарізаємо соломкою або півкільцями. Всі овочі ретельно змішуємо.
В окремому посуді змішуємо воду, сіль, цукор, масло і лавровий лист і доводимо до кипіння на середньому вогні. Прокип'ятити 10 хвилин, додаємо оцет. Отриманим маринадом заливаємо овочі і залишаємо страву настоюватися на 8 годин при кімнатній температурі.
Після чого сміливо ставимо квашену капусту з буряком в холодильник або подаємо на стіл. Ця закуска прекрасно підійде до овочевим салатам, стравам з гречки або макаронів з твердих сортів.
Також не можемо не познайомити вас з ще одним цікавим рецептом пелюстки капусти з буряком. Гострота смаку цієї домашньої заготовки за вечерею задасть чудовий настрій всім домашнім.
Інгредієнти:
капуста - 2 кг;
буряк - 2 шт.;
буряк - 2 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 5 зубчиків;
перець червоний гострий - 1 шт.;
вода - 15 л;
масло рослинне - 150 мл;
цукор - 200 г;
сіль - 2 ст. л.
Приготування
Капусту споліскують під холодною водою і очистити від верхніх листків, потім дрібно шаткуємо. Далі промиваємо моркву і буряк, очищаємо овочі і нарізаємо невеликими шматочками. Буряк також ріжемо брусочками. Червоний перець миємо, очищаємо від насіння і нарізаємо кільцями, а очищений часник ріжемо навпіл. Порізані овочі кладемо в каструлю.
В іншій ємності змішуємо оцет, рослинне масло, сіль, цукор, лавровий лист і улюблені спеції. Потім доводимо отриману рідину до кипіння і заливаємо нею овочі.
Накриваємо каструлю і наполягаємо отриману закуску добу при кімнатній температурі. Зберігаємо капусту в холодильнику. Також для гостроти смаку за бажанням можна додати трохи гвоздики або кілька горошин чорного перцю.
В першу чергу хочемо познайомити читачів з простим рецептом капусти по-корейськи з буряком на всі випадки життя.
Капуста по-корейськи з буряком
Інгредієнти:
Приготування
Капусту промиваємо, очищаємо від верхніх листків і нарізаємо кубиками. Буряк також миємо та очищаємо, нарізаємо соломкою або подрібнюємо за допомогою великої терки. Буряк також ріжемо і подрібнюємо за допомогою терки. Часник та цибулю очищаємо, нарізаємо соломкою або півкільцями. Всі овочі ретельно змішуємо.
В окремому посуді змішуємо воду, сіль, цукор, масло і лавровий лист і доводимо до кипіння на середньому вогні. Прокип'ятити 10 хвилин, додаємо оцет. Отриманим маринадом заливаємо овочі і залишаємо страву настоюватися на 8 годин при кімнатній температурі.
Після чого сміливо ставимо квашену капусту з буряком в холодильник або подаємо на стіл. Ця закуска прекрасно підійде до овочевим салатам, стравам з гречки або макаронів з твердих сортів.
Також не можемо не познайомити вас з ще одним цікавим рецептом пелюстки капусти з буряком. Гострота смаку цієї домашньої заготовки за вечерею задасть чудовий настрій всім домашнім.
Капуста пелюстка з буряком
Інгредієнти:
Приготування
Капусту споліскують під холодною водою і очистити від верхніх листків, потім дрібно шаткуємо. Далі промиваємо моркву і буряк, очищаємо овочі і нарізаємо невеликими шматочками. Буряк також ріжемо брусочками. Червоний перець миємо, очищаємо від насіння і нарізаємо кільцями, а очищений часник ріжемо навпіл. Порізані овочі кладемо в каструлю.
В іншій ємності змішуємо оцет, рослинне масло, сіль, цукор, лавровий лист і улюблені спеції. Потім доводимо отриману рідину до кипіння і заливаємо нею овочі.
Накриваємо каструлю і наполягаємо отриману закуску добу при кімнатній температурі. Зберігаємо капусту в холодильнику. Також для гостроти смаку за бажанням можна додати трохи гвоздики або кілька горошин чорного перцю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб
Капуста з хроном на зиму
Квашена капуста - чудова закуска на обідньому столі. І сьогодні ми пропонуємо зробити капусту з хроном на зиму. Читайте наші оригінальні, але в теж
Капуста з буряком на зиму
Квашена капуста з буряком - чудова заготівля на зиму, а головне корисна. І ми пропонуємо вам кілька рецептів цієї оригінальної закуски. Читаємо наші
Гостра капуста на зиму
Капуста - ця чудова заготівля на зиму: квасять, солять, маринують. І сьогодні ми розповімо, як приготувати гостреньку капусточку у доповнення до
Рецепт маринованої капусти з буряком
Маринована капуста з буряком - це чудова закуска на святковий стіл, а також відмінне доповнення до будь-якого гарніру. У нашій статті ми розповімо
Капуста, маринована з часником
Маринована капуста з часником - це чудова закуска під час застілля або до будь-якого гарніру: відварного рису, картоплі, гречки. Вона досить швидко