Маринована цибулька – прекрасне доповнення до м'яса, а особливо до шашлику. Він надає страві м'якість, соковитість і неймовірний аромат. Найбільш звично приготувати його кільцями, але маленькі цибулини підійдуть не гірше. Давайте дізнаємося з вами, як замаринувати цибулю для шашлику !
Рецепт маринованої цибулі для шашлику
Інгредієнти: цибулина – 3 шт.; цукор – 3 ст. ложки; оцет – 75 мл; вода – 1 ст.; спеції. Приготування Цибулину очистити, шаткуємо тоненькими кільцями і складаємо в миску. Тепер готуємо маринад для цибулі до шашлику. Наливаємо в каструлю фільтровану воду, всипаємо цукор і сіль. Ставимо посуд на плиту і доводимо суміш до закипання, заважаючи ложкою. Потім акуратно вливаємо оцет і вимикаємо газ. Заливаємо цибульні кільця гарячим маринадом і накриваємо миску чистою тарілкою. Приблизно через годину відкидаємо цибулю на друшляк і використовуємо для подачі до шашлику.
Як замаринувати цибулю для шашлику по-грецьки?
Інгредієнти: цибулина – 2 шт.; олія оливкова – 100 мл; орегано – за смаком; оцет бальзамічний – 75 мл. Приготування Овочі очищаємо і нарізаємо тоненькими кільцями. Потім поміщаємо їх у зіп-пакет, вливаємо масло, оцет і кидаємо щіпка орегано. Застібаємо пакетик і гарненько його збовтуємо, перемішуючи вміст. Маринуємо цибулька для м'яса близько години, а потім подаємо на салатних листках.
Рецепт маринування цибулинок для шашлику
Інгредієнти: маленькі цибулинки – 500 г; мелений перець – 1 ч. ложка; цукор коричневий – 150 г; лавровий лист – 3 шт.; гірчиця французька – 05 ст. ложки; яблучний оцет – 2 л; вода – 2 л; спеції; гвоздика – 1 ч. ложка; сіль – 4 ст. ложки. Приготування Головки очищаємо і складаємо в миску. Далі з води і солі готуємо розсіл і заливаємо їм підготовлений цибулю. Залишаємо його маринуватися на всю ніч, а вранці зливаємо акуратно рідина через сито. Банки заздалегідь промиваємо і стерилізуємо. У ковшичке змішуємо яблучний оцет, перець, французьку гірчицю і коричневий цукор. Розкладаємо цибульні головки по банкам, додаємо в кожну гвоздику, лавровий листочок і гострий перець. Заливаємо цибулю маринадом, накриваємо банки кришками і прибираємо в холодильник приблизно на місяць.
Швидкий рецепт маринування цибулі для шашлику
Інгредієнти: сіль – 1 ч. ложка; оцет – 2 ч. ложки; цибулина – 4 шт. Приготування Цибулини очищаємо і шаткуємо дрібними тонкими кільцями. Потім складаємо його в чисту ємність, заливаємо оцтом і кидаємо сіль. Закрити ємність кришкою і гарненько струшуємо. Приблизно через годину акуратно виймаємо кільця з маринаду, використовуючи шумівку, і використовуємо їх як гарнір для шашлику.
Рецепт цибулі для шашлику
Інгредієнти:
вода – 2 ст.; цибулина – 4 шт.; вино – 2 ст.; сіль – 1 ч. ложка; цукор – 05 ч. ложки; перець – за смаком. Приготування Цибулини очищаємо від лушпиння і шаткуємо кільцями. Складаємо їх в глибоку миску і заливаємо на 10 хвилин окропом. Потім зливаємо рідину, додаємо сіль, цукровий пісок і перець. Заливаємо масу вином і залишаємо маринуватися на 3 години.
Як замаринувати цибулю для шашлику?
Інгредієнти: цибулина – 3 шт.; вода – 05 склянки; оцет столовий – 05 ст.; аджика суха – за смаком. Приготування Очищену цибулю обполіскуємо, шаткуємо і злегка відбиваємо дерев'яним молотком. Потім складаємо овочі в миску, заливаємо невеликою кількістю окропу і залишаємо на 10 хвилин. Через 20 хвилин зливаємо рідину через сито. Окремо змішуємо воду з оцтом і сухий аджикою. Отриманою сумішшю заливаємо нашатковану цибулька і даємо йому настоятися приблизно півгодини. Після цього виймаємо кільця з маринаду і подаємо до гарячого шашлику.