Маринована цибуля

Маринований цибулю до шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Отже, цибулини очищаємо і тоненько шаткуємо ножем. Потім перекладаємо всі у велику миску і злегка віджимаємо руками. Додаємо необхідне за рецептом кількість цукру і кидаємо щіпку морської солі. Заливаємо яблучним оцтом, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Ось і все, подаємо маринований цибулю швидкого приготування в якості гарніру до м'яса.
Рецепт маринованої цибулі для салату
Інгредієнти:
Приготування
Як замаринувати цибулю для салату? Для початку давайте зробимо маринад. Для цього наливаємо в миску воду, додаємо цукор, сіль і вливаємо оцет. Цибулини чистимо, шаткуємо півкільцями і перекладаємо в банку. Потім заливаємо приготовленим маринадом і прибираємо ємність на 30 хвилин на холод. Після цього наш цибулька готовий до вживання!
Цибулю, маринований в лимонному соці
Інгредієнти:
Приготування
У невелику каструльку наливаємо трохи фільтрованої води, вичавлюємо сік з одного лимона, додаємо цукор і спеції. Потім підливаємо трохи масла і ретельно перемішуємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і викладаємо в маринад. Накриваємо каструлю кришкою і залишаємо хвилин на 30.
Рецепт цибулі, маринованого в оцті
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини очищаємо від лушпиння, нарізаємо кільцями і кладемо в спеціальний зіп-пакет. Потім вливаємо в нього оливкову олію, бальзамічний оцет і всипаємо орегано. Застібаємо пакет, добре струшуємо і відправляємо цибулю з прянощами маринуватися ще на 6-8 годин. Таку закуску можна покласти в салат зі свіжих овочів або подати до смаженого м'яса.
Маринований лук для гурманів
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Цибуля ошпарюємо окропом, промиваємо холодною водою і чистимо. Потім засипаємо сіллю, перемішуємо і залишаємо на 6 годин для просолення. У каструлі змішуємо всі інгредієнти для маринаду, кип'ятимо і акуратно опускаємо цибулю. Проварюємо 2 хвилини, а потім викладаємо овочі в банки, заливаємо рідиною і закатуємо.
Рецепт маринованих червоних цибулин
Інгредієнти:
Для маринаду:

Для розсолу:
Приготування
Цибулинки очищаємо від шкірки і замочуємо на всю ніч в розсолі. Для його приготування наливаємо в каструльку 4 літри води і додаємо необхідну кількість солі. З ранку рідину обережно зливаємо. Заздалегідь готуємо стерилізовані скляні баночки і розкладаємо у них гострий перчик, лавровий лист і гвоздику. Окремо змішуємо яблучний оцет з гірчицею, кидаємо коричневий цукор і спеції. Викладаємо підготовлені цибулинки по банкам, заливаємо маринадом, закриваємо кришкою і прибираємо на місяць в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Як замаринувати цибулю для шашлику?
Маринований лук - прекрасне доповнення до готового шашлику, він додає м'ясу особливий смак і аромат, роблячи страву більш насиченим і смачним. Кілька

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб

Як замаринувати цибулю?
Багато страви, перші і другі, дуже складно уявити без цибулі. І сьогодні ми розповімо, як правильно замаринувати його. Маринований лук відмінно

Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і

Маринований редис - рецепт
Редис - корисний і улюблений багатьма овоч. У ньому міститься велика кількість мінеральних солей, ферментів і вітамінів. І сьогодні ми розповімо, як