Маринована цибуля
Маринований лук – відмінний гарнір до будь-якої м'ясної страви. Найбільш звично зробити його кільцями, але маленькі цибулинки в пряному розсолі теж будуть виглядати нітрохи не гірше. Переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти:
цибулина – 5 шт.;
оцет яблучний – 2 ст. ложки;
спеції;
цукор – 2 ст. ложки.
Приготування
Отже, цибулини очищаємо і тоненько шаткуємо ножем. Потім перекладаємо всі у велику миску і злегка віджимаємо руками. Додаємо необхідне за рецептом кількість цукру і кидаємо щіпку морської солі. Заливаємо яблучним оцтом, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Ось і все, подаємо маринований цибулю швидкого приготування в якості гарніру до м'яса.
Інгредієнти:
цибулина – 3 шт.;
оцет 9 % – 70 мл;
холодна вода – 250 мл;
цукор – 50 г;
свіжа зелень – за бажанням;
сіль – 10 р.
Приготування
Як замаринувати цибулю для салату? Для початку давайте зробимо маринад. Для цього наливаємо в миску воду, додаємо цукор, сіль і вливаємо оцет. Цибулини чистимо, шаткуємо півкільцями і перекладаємо в банку. Потім заливаємо приготовленим маринадом і прибираємо ємність на 30 хвилин на холод. Після цього наш цибулька готовий до вживання!
Інгредієнти:
лимон – 1 шт.;
вода – 50 мл;
цукор – 1 ч. ложка;
сіль – 1 ч. ложка;
масло рослинне – 1 ч. ложка;
спеції.
Приготування
У невелику каструльку наливаємо трохи фільтрованої води, вичавлюємо сік з одного лимона, додаємо цукор і спеції. Потім підливаємо трохи масла і ретельно перемішуємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і викладаємо в маринад. Накриваємо каструлю кришкою і залишаємо хвилин на 30.
Інгредієнти:
цибулина – 5 шт.;
олія оливкова – 100 мл;
бальзамічний оцет – 75 мл;
орегано – за смаком.
Приготування
Цибулини очищаємо від лушпиння, нарізаємо кільцями і кладемо в спеціальний зіп-пакет. Потім вливаємо в нього оливкову олію, бальзамічний оцет і всипаємо орегано. Застібаємо пакет, добре струшуємо і відправляємо цибулю з прянощами маринуватися ще на 6-8 годин. Таку закуску можна покласти в салат зі свіжих овочів або подати до смаженого м'яса.
Інгредієнти:
дрібний цибулю – 1 кг.
Для маринаду:
вода фільтрована – 250 мл;
апельсиновий сік – 250 мл;
оцет 3 % – 600 мл;
морська сіль – 50 г;
ізюм – 100 г;
естрагон – 4 шт.;
кориця – 1 паличка;
цукор – 100 г;
гвоздика – 1 ч. ложка.
Приготування
Цибуля ошпарюємо окропом, промиваємо холодною водою і чистимо. Потім засипаємо сіллю, перемішуємо і залишаємо на 6 годин для просолення. У каструлі змішуємо всі інгредієнти для маринаду, кип'ятимо і акуратно опускаємо цибулю. Проварюємо 2 хвилини, а потім викладаємо овочі в банки, заливаємо рідиною і закатуємо.
Інгредієнти:
маленькі червоні цибулини – 500 р.
Для маринаду:
яблучний оцет – 2 л;
цукор тростинний коричневий – 150 г;
спеції;
червоний гострий перець – 1 ч. ложка;
французька гірчиця – 05 ст. ложки;
гвоздика – 1 ч. ложка;
лист лавровий.
Для розсолу:
фільтрована вода – 4 л;
морська сіль – 5 ч. ложок.
Приготування
Цибулинки очищаємо від шкірки і замочуємо на всю ніч в розсолі. Для його приготування наливаємо в каструльку 4 літри води і додаємо необхідну кількість солі. З ранку рідину обережно зливаємо. Заздалегідь готуємо стерилізовані скляні баночки і розкладаємо у них гострий перчик, лавровий лист і гвоздику. Окремо змішуємо яблучний оцет з гірчицею, кидаємо коричневий цукор і спеції. Викладаємо підготовлені цибулинки по банкам, заливаємо маринадом, закриваємо кришкою і прибираємо на місяць в холодильник.
Маринований цибулю до шашлику
Інгредієнти:
Приготування
Отже, цибулини очищаємо і тоненько шаткуємо ножем. Потім перекладаємо всі у велику миску і злегка віджимаємо руками. Додаємо необхідне за рецептом кількість цукру і кидаємо щіпку морської солі. Заливаємо яблучним оцтом, перемішуємо і залишаємо на 15 хвилин. Ось і все, подаємо маринований цибулю швидкого приготування в якості гарніру до м'яса.
Рецепт маринованої цибулі для салату
Інгредієнти:
Приготування
Як замаринувати цибулю для салату? Для початку давайте зробимо маринад. Для цього наливаємо в миску воду, додаємо цукор, сіль і вливаємо оцет. Цибулини чистимо, шаткуємо півкільцями і перекладаємо в банку. Потім заливаємо приготовленим маринадом і прибираємо ємність на 30 хвилин на холод. Після цього наш цибулька готовий до вживання!
Цибулю, маринований в лимонному соці
Інгредієнти:
Приготування
У невелику каструльку наливаємо трохи фільтрованої води, вичавлюємо сік з одного лимона, додаємо цукор і спеції. Потім підливаємо трохи масла і ретельно перемішуємо. Чистимо цибулину, шаткуємо півкільцями і викладаємо в маринад. Накриваємо каструлю кришкою і залишаємо хвилин на 30.
Рецепт цибулі, маринованого в оцті
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини очищаємо від лушпиння, нарізаємо кільцями і кладемо в спеціальний зіп-пакет. Потім вливаємо в нього оливкову олію, бальзамічний оцет і всипаємо орегано. Застібаємо пакет, добре струшуємо і відправляємо цибулю з прянощами маринуватися ще на 6-8 годин. Таку закуску можна покласти в салат зі свіжих овочів або подати до смаженого м'яса.
Маринований лук для гурманів
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Цибуля ошпарюємо окропом, промиваємо холодною водою і чистимо. Потім засипаємо сіллю, перемішуємо і залишаємо на 6 годин для просолення. У каструлі змішуємо всі інгредієнти для маринаду, кип'ятимо і акуратно опускаємо цибулю. Проварюємо 2 хвилини, а потім викладаємо овочі в банки, заливаємо рідиною і закатуємо.
Рецепт маринованих червоних цибулин
Інгредієнти:
Для маринаду:
Для розсолу:
Приготування
Цибулинки очищаємо від шкірки і замочуємо на всю ніч в розсолі. Для його приготування наливаємо в каструльку 4 літри води і додаємо необхідну кількість солі. З ранку рідину обережно зливаємо. Заздалегідь готуємо стерилізовані скляні баночки і розкладаємо у них гострий перчик, лавровий лист і гвоздику. Окремо змішуємо яблучний оцет з гірчицею, кидаємо коричневий цукор і спеції. Викладаємо підготовлені цибулинки по банкам, заливаємо маринадом, закриваємо кришкою і прибираємо на місяць в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як замаринувати цибулю для шашлику?
Маринований лук - прекрасне доповнення до готового шашлику, він додає м'ясу особливий смак і аромат, роблячи страву більш насиченим і смачним. Кілька
Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб
Як замаринувати цибулю?
Багато страви, перші і другі, дуже складно уявити без цибулі. І сьогодні ми розповімо, як правильно замаринувати його. Маринований лук відмінно
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
Маринований редис - рецепт
Редис - корисний і улюблений багатьма овоч. У ньому міститься велика кількість мінеральних солей, ферментів і вітамінів. І сьогодні ми розповімо, як