Рецепт Швидкий маринований цибулю
Цибулевий гарнір Швидкий маринований цибулю (сухим способом) зазвичай готують до шашлику з будь-якого м'яса, ще він відмінно доповнює всілякі і, особливо, м'ясні салати. Також хороший він і в складі шаурми (шаверми), закусок в лаваші і бутербродів. Крім смакових якостей, маринований в яблучному або виноградному оцті, цибуля володіє корисними властивостями: покращує травлення і розщеплення жирів, знижує холестерин, що особливо важливо для любителів ситних пікніків. Повинна відзначити, що специфічного (неприємного) запаху, який заважає спілкуванню, після маринованої цибулі немає! Познайомлю з базовим рецептом, який за смаком можна додати посічену свіжу зелень (зелене цибулеве перо, кріп, петрушку), зернову гірчицю або мелені перці. Хрусткий маринований лук готовий до вживання через 15-20 хвилин, але при необхідності можна зберігати протягом доби. Примітка-порада: якщо ви схильні болісно обливатися сльозами при різанні рука, то спробуйте тримати під час цього процесу шматочок чорного хліба в зубах. Мені допомагає Інгредієнти:
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринована морква
Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і