Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт Швидкий маринований цибулю

Рецепт Швидкий маринований цибулю

25-12-2014, 21:58
1 160
Рецепт Швидкий маринований цибулю



Цибулевий гарнір Швидкий маринований цибулю (сухим способом) зазвичай готують до шашлику з будь-якого м'яса, ще він відмінно доповнює всілякі і, особливо, м'ясні салати. Також хороший він і в складі шаурми (шаверми), закусок в лаваші і бутербродів. Крім смакових якостей, маринований в яблучному або виноградному оцті, цибуля володіє корисними властивостями: покращує травлення і розщеплення жирів, знижує холестерин, що особливо важливо для любителів ситних пікніків. Повинна відзначити, що специфічного (неприємного) запаху, який заважає спілкуванню, після маринованої цибулі немає! Познайомлю з базовим рецептом, який за смаком можна додати посічену свіжу зелень (зелене цибулеве перо, кріп, петрушку), зернову гірчицю або мелені перці. Хрусткий маринований лук готовий до вживання через 15-20 хвилин, але при необхідності можна зберігати протягом доби. Примітка-порада: якщо ви схильні болісно обливатися сльозами при різанні рука, то спробуйте тримати під час цього процесу шматочок чорного хліба в зубах. Мені допомагає Інгредієнти:
  • Цибуля ріпчаста 500 г
  • Оцет яблучний 2 ст. л.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Сіль 1 щіпка
  • Інструкції
  • Крок 1 Для швидкого приготування маринованої цибулі знадобиться ріпчасту цибулю (або ялтинський фіолетовий), яблучний або виноградний оцет, цукор і сіль (звичайна кухонна або морська).
  • Крок 2 Цибулю очистіть і тонко нашаткуйте. (Про шматочок хліба від сліз я вже написала вище, але нагадую ще раз)!
  • Крок 3 Бажано цибулю трохи віджати просто руками і потім додати цукор, сіль і оцет.
  • Крок 4 Через кілька хвилин після перемішування, цибулю дасть сік, а через 15 хвилин практично готовий до вживання. Для транспортування на пікнік зручно користуватися герметичними контейнерами.
  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Маринована морква
    Маринована морква
    Морква - дуже корисний продукт, адже в ній міститься багато вітаміну А, який необхідний нашому організму. З неї готують салати, додають її у супи і
    Закуска з печених перців
    Закуска з печених перців
    Салат з печених перців ...