Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як замаринувати курку для гриля?

Як замаринувати курку для гриля?

30-01-2016, 14:41
993
Як замаринувати курку для гриля?
Кожен з нас хоча б раз у житті купував курку-гриль. А знаєте, що її можна без праці приготувати самостійно в домашніх умовах? Найголовніше в цьому процесі – стадія маринування. І сьогодні ми розповімо вам, як правильно замаринувати курку для гриля.

Як замаринувати курку гриль в духовці?


Інгредієнти:

  • лимон – 1 шт.;

  • масло рослинне – 20 мл;

  • часник – 1 зубчик;

  • приправа – 2 ст. ложки;

  • спеції .


  • Приготування
    Лимон промиваємо, розрізаємо навпіл і вичавлюємо сік в миску. Потім додаємо до нього рослинне масло, видавлюємо через прес зубчик часнику, підсолюємо за смаком і додаємо приправу. Ретельно все перемішуємо і наполягаємо 20 хвилин. Після цього обмазуємо отриманою сумішшю заздалегідь підготовлену курку і залишаємо на 2 години маринуватися.

    Як правильно замаринувати курку для гриля?


    Інгредієнти:

  • харчова дрібна сіль – 1 ст.;

  • цукровий пісок – 150 г;

  • вода фільтрована – 4 л;

  • ароматна приправа для птиці – за смаком.


  • Приготування
    Беремо глибоку каструлю, наливаємо холодну воду, додаємо цукровий пісок і солимо за смаком. Перемішуємо до повного розчинення всіх кристалів, додаємо за смаком приправи для птиці і акуратно опускаємо в отриманий маринад підготовлену тушку. Засікаємо 5 годин і прибираємо курку маринуватися в холодильник.

    Як замаринувати курку для гриля цілком?


    Інгредієнти:

  • йогурт питний без добавок – 1 ст.;

  • свіжий лимонний сік – 3 ст. ложки;

  • імбир – 10 г;

  • сіль і кмин – щіпка;

  • куркума – щіпка.


  • Приготування
    Для маринаду виливаємо в миску питний йогурт, видавлюємо лимонний сік і кидаємо спеції за смаком. Імбир подрібнюємо за допомогою терки і додаємо в ароматну суміш. Після цього обмазуємо маринадом підготовлену курочку, загортаємо в харчову плівку і прибираємо на 8 годин в холодильник.

    Як замаринувати курку гриль в домашніх умовах?


    Інгредієнти:

  • лимонний сік – 40 мл;

  • зелень кінзи – за смаком;

  • часник – 3 зубчики;

  • мед – 1 ст. ложка;

  • томатна паста – за бажанням;
  • Як замаринувати курку для гриля?

  • олія оливкова – 1 ст. ложка;

  • спеції – за смаком.


  • Приготування
    Свіжу зелень кінзи обполіскуємо, дрібно рубаємо ножем і кидаємо в миску. Відправляємо туди ж очищений і видавлений через прес часник, кладемо рідкий мед, томатну пасту, вливаємо оливкове масло і ретельно перемішуємо. Потім видавлюємо лимонний сік, приправляємо спеціями за смаком і опускаємо підготовлену курку в маринад приблизно на півгодини.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смачно замаринувати курку?
    Як смачно замаринувати курку?
    Приготувавши найпростіший маринад, по кожному із запропонованих далі рецептів ви забезпечуєте собі чудовий результат у створенні відмінного страви з
    Рецепт маринаду для свинини
    Рецепт маринаду для свинини
    В весняний і літній період багато хто з нас виїжджають на пікніки або дачі. Незмінним супутником таких виїздів стає приготування м'ясних страв на
    Як замаринувати курку?
    Як замаринувати курку?
    Курятина, смачна сама по собі, але якщо ви хочете урізноманітнити її цікавими смаковими відтінками, її необхідно замаринувати. А які можна зробити
    Маринад для курки гриль
    Маринад для курки гриль
    Любите поїсти соковиту і апетитну курочку гриль? Тоді вчіться її не тільки правильно смажити, але і маринувати. Як? Скориставшись одним з рецептів,
    Як приготувати курку в мікрохвильовці?
    Як приготувати курку в мікрохвильовці?
    Хто з нас не любить соковиту, ароматну, підсмажений на сковороді або спечену в духовці курочку! Правда аж слинки потекли? Ось тільки потрібно
    Курка гриль в мультиварці
    Курка гриль в мультиварці
    Готувати знамениту курку гриль можна не тільки з допомогою мікрохвильовки, або аэрогриля. З цим завданням легко впорається ще одна кухонні помічниця