Рецепт маринаду для свинини
Як тільки на вулиці починає теплішати, душа кожного жителя наших країв тягнеться на природу. Незмінним супутником таких подорожей, як правило, стає ситний пікнік, коронною стравою якого є шашлик або м'ясні страви на грилі. Найчастіше для таких трапез вибирається свинина, від того, в цій статті ми розглянемо рецепти найсмачніших маринадів для свинини, які урізноманітнюють вашу трапезу.
Інгредієнти:
свіжий перець чилі - 2-3 шт.;
кумін -1 ч. ложка;
коринадр - 1 ч. ложка;
кориця - щіпка;
орегано - 1 ч. ложка;
часник - 3 зубчики;
цибулю-шалот - 2 шт.;
сіль - 1 1/2 ч. ложки;
цукор - 2 ч. ложки;
сухе червоне вино - 2 ст. ложки;
винний оцет - 5 ст. ложок.
Приготування
Свіжі перці кладемо на гриль і залишаємо на вогні до тих пір, поки шкірка не почорніє. Далі знімаємо з перців шкірку, видаляємо насіння і плівки. Кладемо перці в ступку разом з іншими прянощами і перетираємо все в кашку. Окремо пюрируем цибулю з часником і додаємо ароматну суміш в маринад. Розбавляємо маринад оцтом і вином і змащуємо з м'ясо. Маринувати свинину в такій суміші можна від 30 хвилин до доби.
Інгредієнти:
шматочки ананаса - 1 ст.;
соєвий соус - 1/3 ст.;
мед - 1/3 ст.;
винний оцет - 1/4 ст.;
часник - 2 зубчики;
мелений імбир - 1 ч. ложка;
мелена гвоздика - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Часник пропускаємо через прес і кладемо в блендер разом з шматочками ананаса і прянощами. Збиваємо вміст блендера в однорідне пюре, після чого доповнюємо пюре медом, винним оцтом і соєвим соусом . Натираємо маринадом шматки свинини і залишаємо маринуватися.
М'ясо, приготоване в такому маринаді, незалежно від способу готування порадує вас як власним смаком, так і рум'яної карамелізованою скоринкою.
Інгредієнти:
діжонська гірчиця - 1/3 ст.;
оливкова олія - 1/4 ст.;
білий винний оцет - 1/4 ст.;
сухий шавлія - 1 ст. ложка;
лавровий лист - 2-3 шт.;
часник - 1 зубчик;
сіль - за смаком.
Приготування
У ступку кладемо шавлія, лавровий лист, часник і дрібку солі, перетираємо все до однорідності, після чого змішуємо отриману пасту з гірчицею. Розводимо гірчичну суміш оливковою олією і оцтом. Заливаємо маринадом шматочки свинини і залишаємо просочитися смаком і ароматному на 2-3 години.
Як приготувати маринад для свинини?
Інгредієнти:
Приготування
Свіжі перці кладемо на гриль і залишаємо на вогні до тих пір, поки шкірка не почорніє. Далі знімаємо з перців шкірку, видаляємо насіння і плівки. Кладемо перці в ступку разом з іншими прянощами і перетираємо все в кашку. Окремо пюрируем цибулю з часником і додаємо ароматну суміш в маринад. Розбавляємо маринад оцтом і вином і змащуємо з м'ясо. Маринувати свинину в такій суміші можна від 30 хвилин до доби.
Маринад для свинини, приготовленої в духовці або на багатті
Інгредієнти:
Приготування
Часник пропускаємо через прес і кладемо в блендер разом з шматочками ананаса і прянощами. Збиваємо вміст блендера в однорідне пюре, після чого доповнюємо пюре медом, винним оцтом і соєвим соусом . Натираємо маринадом шматки свинини і залишаємо маринуватися.
М'ясо, приготоване в такому маринаді, незалежно від способу готування порадує вас як власним смаком, так і рум'яної карамелізованою скоринкою.
Гірчичний маринад для свинини
Інгредієнти:
Приготування
У ступку кладемо шавлія, лавровий лист, часник і дрібку солі, перетираємо все до однорідності, після чого змішуємо отриману пасту з гірчицею. Розводимо гірчичну суміш оливковою олією і оцтом. Заливаємо маринадом шматочки свинини і залишаємо просочитися смаком і ароматному на 2-3 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з апельсинами
Свинина з апельсинами - таке ж цікаве поєднання, як і свинина з яблуками або медом. Таке святкове гаряче блюдо не залишить байдужим ні гостей, ні
Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її
Маринад для стейка з свинини
Стейк - це смачний обсмажені з двох сторін шматок м'яса. Приготувати його досить просто, головне його правильно замаринувати, тоді м'ясо вийде
Маринад для крилець
Крильця - прекрасна закуска до пива, і не тільки. І якими вони будуть на смак, залежить не тільки від якості м'яса, але і як їх замаринували. Ми
Маринад для оселедця
Багато людей дуже люблять солону рибку і купують готову оселедець в маленьких пластикових баночках: оселедець в гірчичному соусі, майонезі, винної
Маринад для шашлику з курки
І хоча справжні шанувальники шашлику стверджують, що готувати його потрібно виключно з свинини, ми все одно візьмемо на себе сміливість довести вам,