Як замаринувати оселедець?
Головна причина для того, щоб почати маринувати оселедець в домашніх умовах, полягає не тільки в сумнівних смакових якостях закупного продукту, але і в сумнівною натуральності всіх доданих в маринад інгредієнтів. З метою розгляду нових рецептів і технологій, нижче ми розберемо аспекти того, як замаринувати оселедець.
Інгредієнти:
філе оселедця - 540 г;
ріпчаста цибуля - 115 г;
вода - 235 мл;
чорний чай - 1 ч. ложка;
яблучний оцет - 115 мл;
лавровий лист - 2 шт.;
ялівець - 10 шт.;
перець горошком - 5 шт.;
гвоздика - 5 бутонів;
оливкова олія - 35 мл
Приготування
Перед тим, як смачно замаринувати оселедець, ви можете видалити з філе всі кістки перед початком маринування. Оселедець наріжте і покладіть в банку. Заваріть Чай, повністю охолодіть і процідіть через сито. Відправте до оселедця цибульні півкільця, ялівець, горошини перцю, лавр і гвоздику. Залийте рибу чорним чаєм і яблучним оцтом, а в фіналі влийте оливкове масло. Закрийте банки кришками і поставте їх у холодильник на 3 дні.
Інгредієнти:
філе оселедця - 940 м;
сухе біле вино - 155 мл;
вода - 155 мл;
винний оцет - 35 мл;
сік 1 лимона;
цукор - 5 г;
фіолетовий цибулю - 95 г;
листя лавра - 2 шт.;
насіння коріандру - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Наповніть каструльку сумішшю білого вина з водою, оцтом, соком лимона. Додайте цукровий пісок, листя лавра і розтерті в ступі насіння коріандру. Розмістіть посуд з маринадом на вогні і залиште нудитися 8-10 хвилин, виставивши слабкий жар, потім покладіть в маринад рибне філе. Залиште філе наповнитися смаком на вогні протягом 2-4 хвилин, після чого дайте рибі повністю охолонути в маринаді і подавайте.
Інгредієнти:
сіль - 1/4 ст.;
вода - 11 л;
філе оселедця - 530 г;
цукор - 15 г;
оцет - 480 мл;
насіння гірчиці - 1 ч. ложка;
листя лавра - 3 шт.;
гвоздика - 3 бутона;
лимон - 1 шт.;
червоний цибуля - 90 р.
Приготування
Розчиніть сіль у воді і помістіть рибу в соляний розчин на ніч. Поставте оцет на вогонь, додайте до нього цукор, гірчицю, гвоздику, лавр. Коли оцет підігріється, а кристали цукру розчиняться, залийте маринадом філе оселедця з цибулею і лимонними часточками. Залиште оселедець маринуватися не менше ніж на добу, перед дегустацією.
Як замаринувати оселедець в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як смачно замаринувати оселедець, ви можете видалити з філе всі кістки перед початком маринування. Оселедець наріжте і покладіть в банку. Заваріть Чай, повністю охолодіть і процідіть через сито. Відправте до оселедця цибульні півкільця, ялівець, горошини перцю, лавр і гвоздику. Залийте рибу чорним чаєм і яблучним оцтом, а в фіналі влийте оливкове масло. Закрийте банки кришками і поставте їх у холодильник на 3 дні.
Як швидко замаринувати оселедець в домашніх умовах?
Інгредієнти:
Приготування
Наповніть каструльку сумішшю білого вина з водою, оцтом, соком лимона. Додайте цукровий пісок, листя лавра і розтерті в ступі насіння коріандру. Розмістіть посуд з маринадом на вогні і залиште нудитися 8-10 хвилин, виставивши слабкий жар, потім покладіть в маринад рибне філе. Залиште філе наповнитися смаком на вогні протягом 2-4 хвилин, після чого дайте рибі повністю охолонути в маринаді і подавайте.
Як замаринувати оселедці з оцтом і цибулею будинку?
Інгредієнти:
Приготування
Розчиніть сіль у воді і помістіть рибу в соляний розчин на ніч. Поставте оцет на вогонь, додайте до нього цукор, гірчицю, гвоздику, лавр. Коли оцет підігріється, а кристали цукру розчиняться, залийте маринадом філе оселедця з цибулею і лимонними часточками. Залиште оселедець маринуватися не менше ніж на добу, перед дегустацією.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах?
Напевно багато хто люблять мариновану скумбрію, доповнюють закусками з неї фуршетний стіл або створюють чудові салати на її основі. Тому просто
Як замаринувати цибулю в оцті?
Сьогодні досить часто використовують маринований цибулю в приготуванні всіляких закусок або навіть гарячих страв. При цьому існує кілька абсолютно
Оселедець з цибулею та оцтом
Слабосолона або пряна оселедець смачна сама по собі, але класичним доповненням до неї є лук і маринад на основі оцту. Давайте розберемо кілька
Маринована оселедець
Мариновану оселедець люблять всі, а тому ми вирішили розповісти, як приготувати цю смачну рибку в домашніх умовах. Виявляється, її можна зробити
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Маринад для оселедця
Багато людей дуже люблять солону рибку і купують готову оселедець в маленьких пластикових баночках: оселедець в гірчичному соусі, майонезі, винної