Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Як замаринувати оселедець?

Як замаринувати оселедець?

14-01-2016, 14:48
1 580
Як замаринувати оселедець?
Головна причина для того, щоб почати маринувати оселедець в домашніх умовах, полягає не тільки в сумнівних смакових якостях закупного продукту, але і в сумнівною натуральності всіх доданих в маринад інгредієнтів. З метою розгляду нових рецептів і технологій, нижче ми розберемо аспекти того, як замаринувати оселедець.

Як замаринувати оселедець в домашніх умовах?


Інгредієнти:

  • філе оселедця - 540 г;

  • ріпчаста цибуля - 115 г;

  • вода - 235 мл;

  • чорний чай - 1 ч. ложка;

  • яблучний оцет - 115 мл;

  • лавровий лист - 2 шт.;

  • ялівець - 10 шт.;

  • перець горошком - 5 шт.;

  • гвоздика - 5 бутонів;

  • оливкова олія - 35 мл


  • Приготування
    Перед тим, як смачно замаринувати оселедець, ви можете видалити з філе всі кістки перед початком маринування. Оселедець наріжте і покладіть в банку. Заваріть Чай, повністю охолодіть і процідіть через сито. Відправте до оселедця цибульні півкільця, ялівець, горошини перцю, лавр і гвоздику. Залийте рибу чорним чаєм і яблучним оцтом, а в фіналі влийте оливкове масло. Закрийте банки кришками і поставте їх у холодильник на 3 дні.

    Як швидко замаринувати оселедець в домашніх умовах?


    Інгредієнти:

  • філе оселедця - 940 м;

  • сухе біле вино - 155 мл;

  • вода - 155 мл;

  • винний оцет - 35 мл;

  • сік 1 лимона;

  • цукор - 5 г;

  • фіолетовий цибулю - 95 г;

  • листя лавра - 2 шт.;

  • насіння коріандру - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Наповніть каструльку сумішшю білого вина з водою, оцтом, соком лимона. Додайте цукровий пісок, листя лавра і розтерті в ступі насіння коріандру. Розмістіть посуд з маринадом на вогні і залиште нудитися 8-10 хвилин, виставивши слабкий жар, потім покладіть в маринад рибне філе. Залиште філе наповнитися смаком на вогні протягом 2-4 хвилин, після чого дайте рибі повністю охолонути в маринаді і подавайте.

    Як замаринувати оселедці з оцтом і цибулею будинку?


    Інгредієнти:

  • сіль - 1/4 ст.;

  • вода - 11 л;

  • філе оселедця - 530 г;

  • цукор - 15 г;

  • оцет - 480 мл;

  • насіння гірчиці - 1 ч. ложка;

  • листя лавра - 3 шт.;
  • Як замаринувати оселедець?

  • гвоздика - 3 бутона;

  • лимон - 1 шт.;

  • червоний цибуля - 90 р.


  • Приготування
    Розчиніть сіль у воді і помістіть рибу в соляний розчин на ніч. Поставте оцет на вогонь, додайте до нього цукор, гірчицю, гвоздику, лавр. Коли оцет підігріється, а кристали цукру розчиняться, залийте маринадом філе оселедця з цибулею і лимонними часточками. Залиште оселедець маринуватися не менше ніж на добу, перед дегустацією.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах?
    Як замаринувати скумбрію в домашніх умовах?
    Напевно багато хто люблять мариновану скумбрію, доповнюють закусками з неї фуршетний стіл або створюють чудові салати на її основі. Тому просто
    Як замаринувати цибулю в оцті?
    Як замаринувати цибулю в оцті?
    Сьогодні досить часто використовують маринований цибулю в приготуванні всіляких закусок або навіть гарячих страв. При цьому існує кілька абсолютно
    Оселедець з цибулею та оцтом
    Оселедець з цибулею та оцтом
    Слабосолона або пряна оселедець смачна сама по собі, але класичним доповненням до неї є лук і маринад на основі оцту. Давайте розберемо кілька
    Маринована оселедець
    Маринована оселедець
    Мариновану оселедець люблять всі, а тому ми вирішили розповісти, як приготувати цю смачну рибку в домашніх умовах. Виявляється, її можна зробити
    Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
    Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
    Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
    Маринад для оселедця
    Маринад для оселедця
    Багато людей дуже люблять солону рибку і купують готову оселедець в маленьких пластикових баночках: оселедець в гірчичному соусі, майонезі, винної