Як замаринувати цибулю в оцті?

Як маринувати цибулю в оцті - швидкий рецепт
Почнемо з швидкого рецепта досить складносурядного і багатого смаком маринаду. Крім самого оцту, його основу становить ялівець, часник і розмарин, перетворюють маринад в справжню феєрію запахів і смаків.
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, приготувати мариновану цибулю у винному оцті, розділіть червоний цибулю на кільця рівної товщини. Щоб розм'якшити цибулю і позбавити її від гіркоти, обдайте шматочки окропом. Викладіть ошпарений цибулю в банку. Приготуйте суміш для маринування, змішавши мед з оцтом і подрібненим часником. Додайте до оцту розтертий розмарин і горошок перцю. Залийте маринадом вміст банки і залиште на маринування на півгодини.
Як замаринувати цибулю в оцті для салату?
Якщо ви будете маринувати цибулю для приготування салатів, то врахуйте, що йому слід мати трохи більш згладжений смак. Домагатися останнього ми маємо намір з допомогою простого маринаду за рецептом нижче.
Інгредієнти:
Приготування
Розділивши цибулю на тонкі кільця, перекладіть їх в банку і залийте окропом. Додайте залишилися інгредієнти і залиште цибульні кільця маринуватися при кімнатній температурі на 1 годину. Після, перенесіть маринований цибулю в холодильник і тримати там аж до одного місяця.
Маринований лук - рецепт в оцті
Інгредієнти:
Приготування
Спершу приготуйте розсіл, що складається з 9 склянок води і половини склянки солі. Занурте в розчин соляної цибульні кільця і залиште їх на всю ніч. З ранку обполосніть цибулю крижаною водою і помісіть в банку. Розведіть мед в оцті, і залийте їм цибульні кільця. Додайте прянощі і залиште вміст банок маринуватися на кілька днів, перед зняттям проби.
Як замаринувати цибулю в яблучному оцті?
Замаринувати можна і цілі цибулинки невеликого розміру, на зразок тих, що беруть для розсади або цибулі-шалот. Такий цибуля стане ідеальним доповненням до сирним, м'ясних плато і іншим асорті з закусок.
Інгредієнти:
Приготування
Цибулини очистити. Влийте яблучний оцет в сотейник і розведіть в ньому кристали цукру. Додайте листя лавра, сіль, а потім проваріть маринад до початку кипіння. Розподіліть цибулини по банкам і залийте маринадом так, щоб повністю покрити. Залиште цибулю маринуватися на 3-4 тижні до зняття проби.
Як замаринувати цибулю в оцті для шашлику?

Інгредієнти:
Приготування
Цибулю наріжте. Всі інші інгредієнти, необхідні для маринаду, з'єднайте разом, доведіть до кипіння і вилийте поверх цибулевих кілець. Залиште цибулю в маринаді до повного охолодження, а потім розкладіть по банках і дайте промаринуватися ще пару днів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Маринад для скумбрії на мангалі
Приготувати скумбрію на мангалі зовсім не складно. Адже ця риба смачна і сама по собі, без додаткових інгредієнтів. Пропонуємо рибку перед готуванням

Маринована цибуля
Кожна господиня повинна навчитися маринувати цибуля, тому що нерідко в рецептах трапляється саме цей інгредієнт. Маринований лук незамінний до

Як замаринувати цибулю для шашлику?
Маринований лук - прекрасне доповнення до готового шашлику, він додає м'ясу особливий смак і аромат, роблячи страву більш насиченим і смачним. Кілька

Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але

Маринований буряк - рецепт
Буряк - один з найбільш популярних зиязиках овочів. Її додають у борщ, вінегрет та інші страви, солять і, звичайно ж, маринують. Останній спосіб

Цибуля маринована в оцті
Як правило, маринована цибуля служить доповненням до салатів, але і в якості закуски до м'ясних страв подають його дуже часто. З цієї причини ми