Головна причина для того, щоб почати маринувати оселедець в домашніх умовах, полягає не тільки в сумнівних смакових якостях закупного продукту, але і в сумнівною натуральності всіх доданих в маринад інгредієнтів. З метою розгляду нових рецептів і технологій, нижче ми розберемо аспекти того, як замаринувати оселедець.
Як замаринувати оселедець в домашніх умовах?
Інгредієнти: філе оселедця - 540 г; ріпчаста цибуля - 115 г; вода - 235 мл; чорний чай - 1 ч. ложка; яблучний оцет - 115 мл; лавровий лист - 2 шт.; ялівець - 10 шт.; перець горошком - 5 шт.; гвоздика - 5 бутонів; оливкова олія - 35 мл Приготування Перед тим, як смачно замаринувати оселедець, ви можете видалити з філе всі кістки перед початком маринування. Оселедець наріжте і покладіть в банку. Заваріть Чай, повністю охолодіть і процідіть через сито. Відправте до оселедця цибульні півкільця, ялівець, горошини перцю, лавр і гвоздику. Залийте рибу чорним чаєм і яблучним оцтом, а в фіналі влийте оливкове масло. Закрийте банки кришками і поставте їх у холодильник на 3 дні.
Як швидко замаринувати оселедець в домашніх умовах?
Інгредієнти: філе оселедця - 940 м; сухе біле вино - 155 мл; вода - 155 мл; винний оцет - 35 мл; сік 1 лимона; цукор - 5 г; фіолетовий цибулю - 95 г; листя лавра - 2 шт.; насіння коріандру - 1/2 ч. ложки. Приготування Наповніть каструльку сумішшю білого вина з водою, оцтом, соком лимона. Додайте цукровий пісок, листя лавра і розтерті в ступі насіння коріандру. Розмістіть посуд з маринадом на вогні і залиште нудитися 8-10 хвилин, виставивши слабкий жар, потім покладіть в маринад рибне філе. Залиште філе наповнитися смаком на вогні протягом 2-4 хвилин, після чого дайте рибі повністю охолонути в маринаді і подавайте.
Як замаринувати оселедці з оцтом і цибулею будинку?
Інгредієнти: сіль - 1/4 ст.; вода - 11 л; філе оселедця - 530 г; цукор - 15 г; оцет - 480 мл; насіння гірчиці - 1 ч. ложка; листя лавра - 3 шт.; гвоздика - 3 бутона; лимон - 1 шт.; червоний цибуля - 90 р. Приготування Розчиніть сіль у воді і помістіть рибу в соляний розчин на ніч. Поставте оцет на вогонь, додайте до нього цукор, гірчицю, гвоздику, лавр. Коли оцет підігріється, а кристали цукру розчиняться, залийте маринадом філе оселедця з цибулею і лимонними часточками. Залиште оселедець маринуватися не менше ніж на добу, перед дегустацією.