Оселедець з цибулею та оцтом
Сама по собі слабосолона, або пряна оселедець неймовірно смачна і улюблена багатьма, але класичним доповненням до такої закуски є кілька тонких кілець цибулі і маринад на основі оцту. Подібне доповнення допомагає згладити зайву солоність риби і додає пікантності смаку.
Приготуйте улюблену оселедець з картоплею і цибулею на сьогоднішній вечерю, скориставшись нашими рецептами.
Інгредієнти:
сіль - 1/4 ст.;
вода - 5 ст.;
свіжий оселедець - 1 шт.;
цукор - 1/4 ст.;
винний оцет - 2 ст.;
лавровий лист - 3 шт.;
часник - 2 зубчики;
перець горошком - 2 ч. ложки;
гвоздика - 3 бутона;
лимон - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.
Приготування
4 склянки води, підігріваємо і розчиняємо в них сіль. Даємо охолонути до кімнатної температури. Занурюємо рибні філе в соляний розчин і залишаємо на добу. Якщо оселедець була попередньо засолено - цю операцію можна пропустити.
Залишилася воду змішуємо з оцтом і підігріваємо з цукром до повного його розчинення. Варимо маринад 5 хвилин, даємо охолонути.
На дно банки кладемо скибочки лимона і лука, не забуваємо про прянощі і спеції. Заливаємо все оцтовим маринадом і залишаємо на 1 день. Все наша маринована оселедець готова!
Якщо часу на маринування самої риби не залишилося, то замаринуйте цибуля - вийде не менш смачно.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
цукор - 1 ст. ложка;
сіль - 1 1/2 ч. ложки;
білий винний оцет - 1/2 ст.
Приготування
Розчиняємо сіль і цукор у склянці теплої води. Додаємо в розчин оцет. Цибулю нарізаємо кільцями і заливаємо отриманим маринадом. Залишаємо цибулю маринуватися близько години при кімнатній температурі.
Інгредієнти:
філе оселедця - 8 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
рослинне масло - 1/2 ст.;
лавровий лист - 1 шт.;
перець горошком - 3 шт.
Приготування
Філе оселедця заливаємо холодною водою і даємо постояти мінімум годину. Подібний прийом допоможе прибрати надлишки солі з риби. Якщо оселедець виявилася надто солоною, то операцію з замочуванням доведеться повторити кілька разів, при цьому змінюючи холодну воду на свіжу щогодини.
Викладаємо філе в скляну банку і заливаємо олією, кладемо спеції і кільця цибулі. Щільно закриваємо банку з оселедцем і олією і залишаємо в холодильнику на 2-3 дні. В такому стані рибу можна зберігати до 2 тижнів не побоюючись за її свіжість.
А якщо ви не знаєте, як правильно почистити оселедець , то неодмінно загляньте в наш кулінарний довідник.
Приготуйте улюблену оселедець з картоплею і цибулею на сьогоднішній вечерю, скориставшись нашими рецептами.
Маринована оселедець з цибулею
Інгредієнти:
Приготування
4 склянки води, підігріваємо і розчиняємо в них сіль. Даємо охолонути до кімнатної температури. Занурюємо рибні філе в соляний розчин і залишаємо на добу. Якщо оселедець була попередньо засолено - цю операцію можна пропустити.
Залишилася воду змішуємо з оцтом і підігріваємо з цукром до повного його розчинення. Варимо маринад 5 хвилин, даємо охолонути.
На дно банки кладемо скибочки лимона і лука, не забуваємо про прянощі і спеції. Заливаємо все оцтовим маринадом і залишаємо на 1 день. Все наша маринована оселедець готова!
Як маринувати цибулю для оселедця?
Якщо часу на маринування самої риби не залишилося, то замаринуйте цибуля - вийде не менш смачно.
Інгредієнти:
Приготування
Розчиняємо сіль і цукор у склянці теплої води. Додаємо в розчин оцет. Цибулю нарізаємо кільцями і заливаємо отриманим маринадом. Залишаємо цибулю маринуватися близько години при кімнатній температурі.
Як приготувати оселедець з цибулею та олією?
Інгредієнти:
Приготування
Філе оселедця заливаємо холодною водою і даємо постояти мінімум годину. Подібний прийом допоможе прибрати надлишки солі з риби. Якщо оселедець виявилася надто солоною, то операцію з замочуванням доведеться повторити кілька разів, при цьому змінюючи холодну воду на свіжу щогодини.
Викладаємо філе в скляну банку і заливаємо олією, кладемо спеції і кільця цибулі. Щільно закриваємо банку з оселедцем і олією і залишаємо в холодильнику на 2-3 дні. В такому стані рибу можна зберігати до 2 тижнів не побоюючись за її свіжість.
А якщо ви не знаєте, як правильно почистити оселедець , то неодмінно загляньте в наш кулінарний довідник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Маринована оселедець
Мариновану оселедець люблять всі, а тому ми вирішили розповісти, як приготувати цю смачну рибку в домашніх умовах. Виявляється, її можна зробити
Смажена оселедець
Смажена оселедець - смачна атлантична рибка, яку обожнюють багато. І щоб урізноманітнити ваш повсякденний раціон ми підібрали кілька оригінальних
Слабосолоний оселедець в домашніх умовах
Слабосолоний оселедець - улюблене багатьма страва, що з'являється на столах росіян досить часто. Немає проблем, щоб купити оселедця в магазині, але
Маринад для оселедця
Багато людей дуже люблять солону рибку і купують готову оселедець в маленьких пластикових баночках: оселедець в гірчичному соусі, майонезі, винної
Як засолити оселедець?
Багато хто з нас люблять селодочку, яку можна додавати в різні страви і закуски. Але не всі знають як її засолити в домашніх умовах. А це зробити
Оселедець по-корейськи
Гостра оселедець по-корейськи - чудова закуска в азіатському стилі, прекрасно підходить як для буденного, так і для святкового столу. Вона має