Відбивні на сковороді
Відбивні - ще один швидкий варіант приготування гарячої страви як на свято, так і у будні дні. Приготуйте відбивні за нашими рецептами, щоб порадувати себе і своїх близьких.
Інгредієнти:
свинячі відбивні - 500 г;
борошно - 1/4 ст.;
сіль - 1 ч. ложка;
мелений чорний перець - 1/4 ч. ложки;
яйце - 1 шт.;
молоко - 2 ст. ложки;
хлібна паніровка - 3/4 ст.;
паприка - 1 ч. ложка;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
курячий бульйон - 3/4 ст.;
сметана - 1/2 ст.;
сушений кріп - 1/2 ч. ложки.
Приготування
Розрізаємо свинячу відбивну на порції, все повинно вийти близько 4 штук. Кожну порцію злегка відбиваємо за допомогою кулінарного молоточка.
Беремо 3 глибокі миски: в першу насипаємо борошно і змішуємо її з сіллю і перцем, у другій молоко збиваємо з яйцями, а в третю засипаємо сухарі з паприкою.
Відбите м'ясо спершу обсипаємо борошном, потім занурюємо у збите яйце і посипаємо хлібної паніровкою. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому відбивні з обох боків до золотистого кольору (по 3-4 хвилини). Після, перекладаємо відбивні на тарілку, накриваємо фольгою і залишаємо.
На сковороду виливаємо бульйон, додаємо до нього сметану, сіль, перець та кріп, після чого чекаємо, поки соус загусне і знімаємо його з вогню. Подаємо сметанний соус до курки.
Відбивні з птиці по праву вважаються найшвидшими в приготуванні і низькокалорійними. У разі, якщо ви не любите індичку, можете приготувати відбивні з курки на сковороді.
Інгредієнти:
Для м'яса:
куряче філе - 1 шт.;
вустерширський соус - 3 ст. ложки;
соєвий соус - 1 ст. ложка;
чорний перець - 1 ч. ложка;
яйця - 2 шт.;
мука - 4 ст. ложки.
Для соусу:
часник - 2 зубчики;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
яловичий бульйон - 1/2 ст.;
мелений чорний перець - 3 ст. ложки;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
цукор - 1 ч. ложка;
вустерширський соус - 2 ст. ложки;
вода - 1/2 ст.;
крохмаль - 1 ч. ложка.
Приготування
Змішуємо вустер, соєвий соус і чорний перець. Маринуємо в цій суміші нарізаною і відбите куряче філе. Мариновану курятину занурюємо яйце, обвалюємо в борошні й обсмажуємо до золотавої скоринки.
Смажимо На вершковому маслі часник і ріпчасту цибулю. До засмажки додаємо бульйон і всі інші інгредієнти. Варимо соус до загустіння і подаємо з відбивними.
Можна готувати відбивні з фаршу на сковороді або обсмажувати відразу цілий шматок - на ваш розсуд.
Інгредієнти:
часник - 2 зубчики;
каперси - 1 ст. ложка;
корнішони - 6 шт.;
анчоуси - 4 шт.;
петрушка - 80 г;
лимон -1 шт.;
оливкова олія - 90 мл;
стейк з телятини - 4 шт.
Приготування
Стейки з телятини злегка відбиваємо, солимо і перчимо з обох сторін, а потім обсмажуємо на сковороді до повної готовності. До речі, якщо телятини під рукою не виявилося, цілком можна зробити і яловичі відбивні на сковороді.
Часник, каперси, анчоуси, корнішони і нарізану петрушку змішуємо з цедрою і соком лимона, збиваємо блендером і з'єднуємо з маслом. Подаємо соус до відбивної.
Інгредієнти:
свинячі відбивні - 4 шт.;
часник - 4 зубчики;
коричневий цукор - 1/3 ст.;
вершкове масло - 4 ст. ложки;
паприка - 1 ч. ложка;
твердий сир;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Приправляємо відбивні сіллю, перцем, а потім натираємо сумішшю часнику, паприки і коричневого цукру. Обсмажуємо відбивні до появи карамельної скоринки, посипаємо сиром, накриваємо кришкою. Продовжуємо готування до тих пір, поки сир не розплавиться, а потім подаємо страву до столу, посипавши подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Свинячі відбивні на сковороді - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Розрізаємо свинячу відбивну на порції, все повинно вийти близько 4 штук. Кожну порцію злегка відбиваємо за допомогою кулінарного молоточка.
Беремо 3 глибокі миски: в першу насипаємо борошно і змішуємо її з сіллю і перцем, у другій молоко збиваємо з яйцями, а в третю засипаємо сухарі з паприкою.
Відбите м'ясо спершу обсипаємо борошном, потім занурюємо у збите яйце і посипаємо хлібної паніровкою. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому відбивні з обох боків до золотистого кольору (по 3-4 хвилини). Після, перекладаємо відбивні на тарілку, накриваємо фольгою і залишаємо.
На сковороду виливаємо бульйон, додаємо до нього сметану, сіль, перець та кріп, після чого чекаємо, поки соус загусне і знімаємо його з вогню. Подаємо сметанний соус до курки.
Відбивні з індички на сковороді
Відбивні з птиці по праву вважаються найшвидшими в приготуванні і низькокалорійними. У разі, якщо ви не любите індичку, можете приготувати відбивні з курки на сковороді.
Інгредієнти:
Для м'яса:
Для соусу:
Приготування
Змішуємо вустер, соєвий соус і чорний перець. Маринуємо в цій суміші нарізаною і відбите куряче філе. Мариновану курятину занурюємо яйце, обвалюємо в борошні й обсмажуємо до золотавої скоринки.
Смажимо На вершковому маслі часник і ріпчасту цибулю. До засмажки додаємо бульйон і всі інші інгредієнти. Варимо соус до загустіння і подаємо з відбивними.
Відбивні з телятини на сковороді
Можна готувати відбивні з фаршу на сковороді або обсмажувати відразу цілий шматок - на ваш розсуд.
Інгредієнти:
Приготування
Стейки з телятини злегка відбиваємо, солимо і перчимо з обох сторін, а потім обсмажуємо на сковороді до повної готовності. До речі, якщо телятини під рукою не виявилося, цілком можна зробити і яловичі відбивні на сковороді.
Часник, каперси, анчоуси, корнішони і нарізану петрушку змішуємо з цедрою і соком лимона, збиваємо блендером і з'єднуємо з маслом. Подаємо соус до відбивної.
Відбивні з сиром на сковороді
Інгредієнти:
Приготування
Приправляємо відбивні сіллю, перцем, а потім натираємо сумішшю часнику, паприки і коричневого цукру. Обсмажуємо відбивні до появи карамельної скоринки, посипаємо сиром, накриваємо кришкою. Продовжуємо готування до тих пір, поки сир не розплавиться, а потім подаємо страву до столу, посипавши подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
Відбивні з ананасом
Поєднання м'яса та фруктів вже давно не є чимось незвичайним і екзотичним. І сьогодні ми розповімо, як приготувати дивовижні відбивні з ананасом.
Відбивні з грибами
Відбивні з грибами - чудове блюдо, яке припаде до смаку багатьом, до того ж приготувати його досить просто. А подавати їх можна до будь гарнірів.
Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
Відбивні з печінки
Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте
Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що