Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Відбивні на сковороді

Відбивні на сковороді

18-03-2015, 19:05
1 090
Відбивні на сковороді
Відбивні - ще один швидкий варіант приготування гарячої страви як на свято, так і у будні дні. Приготуйте відбивні за нашими рецептами, щоб порадувати себе і своїх близьких.

Свинячі відбивні на сковороді - рецепт


Інгредієнти:

  • свинячі відбивні - 500 г;

  • борошно - 1/4 ст.;

  • сіль - 1 ч. ложка;

  • мелений чорний перець - 1/4 ч. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • молоко - 2 ст. ложки;

  • хлібна паніровка - 3/4 ст.;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • рослинне масло - 3 ст. ложки;

  • курячий бульйон - 3/4 ст.;

  • сметана - 1/2 ст.;

  • сушений кріп - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Розрізаємо свинячу відбивну на порції, все повинно вийти близько 4 штук. Кожну порцію злегка відбиваємо за допомогою кулінарного молоточка.
    Беремо 3 глибокі миски: в першу насипаємо борошно і змішуємо її з сіллю і перцем, у другій молоко збиваємо з яйцями, а в третю засипаємо сухарі з паприкою.
    Відбите м'ясо спершу обсипаємо борошном, потім занурюємо у збите яйце і посипаємо хлібної паніровкою. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ньому відбивні з обох боків до золотистого кольору (по 3-4 хвилини). Після, перекладаємо відбивні на тарілку, накриваємо фольгою і залишаємо.
    На сковороду виливаємо бульйон, додаємо до нього сметану, сіль, перець та кріп, після чого чекаємо, поки соус загусне і знімаємо його з вогню. Подаємо сметанний соус до курки.

    Відбивні з індички на сковороді


    Відбивні з птиці по праву вважаються найшвидшими в приготуванні і низькокалорійними. У разі, якщо ви не любите індичку, можете приготувати відбивні з курки на сковороді.
    Інгредієнти:
    Для м'яса:

  • куряче філе - 1 шт.;

  • вустерширський соус - 3 ст. ложки;

  • соєвий соус - 1 ст. ложка;

  • чорний перець - 1 ч. ложка;

  • яйця - 2 шт.;

  • мука - 4 ст. ложки.


  • Для соусу:

  • часник - 2 зубчики;

  • ріпчаста цибуля - 1 шт.;

  • яловичий бульйон - 1/2 ст.;

  • мелений чорний перець - 3 ст. ложки;

  • вершкове масло - 3 ст. ложки;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • вустерширський соус - 2 ст. ложки;

  • вода - 1/2 ст.;

  • крохмаль - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Змішуємо вустер, соєвий соус і чорний перець. Маринуємо в цій суміші нарізаною і відбите куряче філе. Мариновану курятину занурюємо яйце, обвалюємо в борошні й обсмажуємо до золотавої скоринки.
    Смажимо На вершковому маслі часник і ріпчасту цибулю. До засмажки додаємо бульйон і всі інші інгредієнти. Варимо соус до загустіння і подаємо з відбивними.

    Відбивні з телятини на сковороді


    Можна готувати відбивні з фаршу на сковороді або обсмажувати відразу цілий шматок - на ваш розсуд.
    Інгредієнти:

  • часник - 2 зубчики;

  • каперси - 1 ст. ложка;

  • корнішони - 6 шт.;

  • анчоуси - 4 шт.;

  • петрушка - 80 г;

  • лимон -1 шт.;

  • оливкова олія - 90 мл;

  • стейк з телятини - 4 шт.


  • Приготування
    Стейки з телятини злегка відбиваємо, солимо і перчимо з обох сторін, а потім обсмажуємо на сковороді до повної готовності. До речі, якщо телятини під рукою не виявилося, цілком можна зробити і яловичі відбивні на сковороді.
    Часник, каперси, анчоуси, корнішони і нарізану петрушку змішуємо з цедрою і соком лимона, збиваємо блендером і з'єднуємо з маслом. Подаємо соус до відбивної.

    Відбивні з сиром на сковороді


    Інгредієнти:

  • свинячі відбивні - 4 шт.;

  • часник - 4 зубчики;

  • коричневий цукор - 1/3 ст.;

  • вершкове масло - 4 ст. ложки;
  • Відбивні на сковороді

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • твердий сир;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Приправляємо відбивні сіллю, перцем, а потім натираємо сумішшю часнику, паприки і коричневого цукру. Обсмажуємо відбивні до появи карамельної скоринки, посипаємо сиром, накриваємо кришкою. Продовжуємо готування до тих пір, поки сир не розплавиться, а потім подаємо страву до столу, посипавши подрібненою зеленню. Приємного апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Відбивні зі свинини в клярі
    Відбивні зі свинини в клярі
    Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
    Відбивні з ананасом
    Відбивні з ананасом
    Поєднання м'яса та фруктів вже давно не є чимось незвичайним і екзотичним. І сьогодні ми розповімо, як приготувати дивовижні відбивні з ананасом.
    Відбивні з грибами
    Відбивні з грибами
    Відбивні з грибами - чудове блюдо, яке припаде до смаку багатьом, до того ж приготувати його досить просто. А подавати їх можна до будь гарнірів.
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
    Відбивні з печінки
    Відбивні з печінки
    Відбивні з печінки - це може бути гаряча страва до обіду або смачна закуска до пива, все залежить від того за яким рецептом їх готувати. Давайте
    Відбивні з помідорами
    Відбивні з помідорами
    Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що