Як приготувати відбивні зі свинини?
Свинина - один з найулюбленіших м'ясних продуктів, який, крім усього, є головним постачальником білків для нашого з вами організму. До всього іншого свиняче м'ясо дуже швидко засвоюється і досить легко в приготуванні. Ну що може бути смачніше, ніж соковите свиняче м'ясо з салатом зі свіжих овочів на вечерю?
Перш ніж приступити до приготування відбивних зі свинини, потрібно засвоїти головне правило: свинину потрібно смажити на добре прогрітій сковороді. Олії повинно бути достатньо, інакше весь сік витече й ваша відбивна вийде жорсткою і сухою. Що стосується питання, скільки смажити відбивні зі свинини, то ідеальним часом для смаження буде 7 хвилин з кожного боку.
Інгредієнти:
свинина - 400 г;
помідори - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
паприка - 1 ст. ложка;
перець, сіль - за смаком.
Приготування
Наріжте свинячі відбивні товщиною 15 см, потім відбийте молоточком. Налийте на сковороду масло і дайте йому розжаритися, після чого покладіть відбивні. Обсмажте з кожної сторони по 7-8 хвилин, не забувши посолити і поперчити. Наріжте цибулю і помідори кружечками. Відбивні посуньте на край, а поруч покладіть смажитися цибулю і помідори. Додайте паприку, сіль, перець і перемішайте. До повної готовності смажте приблизно 15 хвилин. Викладіть відбивні на тарілку, а зверху полийте соусом з помідор.
Ви, напевно, не раз чули про приготуванні «м'яса по-французьки». Безсумнівно, гарно звучить і відразу представляється складний рецепт з немислимими інгредієнтами. Насправді це всього лише рецепт свинячих відбивних, який традиційно готується з сиром. Так що ви теж можете здивувати своїх друзів і рідних, приготувавши це вишукане блюдо.
Інгредієнти:
свинина - 400 г;
сир - 150 г;
помідори - 1 шт.;
морква - 2 шт.;
цибуля - 1 шт.;
рослинна олія;
чорний перець, сіль - за смаком;
зелень кропу.
Приготування
М'ясо вимийте, обсушіть і наріжте на однакові порції. Відбийте кухонним молоточком. Кожен шматок натріть сіллю і перцем, після чого обсмажте на сковороді до золотистої скоринки. Моркву натріть на дрібній тертці і з дрібно нарізаною цибулею обсмажте на сковороді. Натріть сир на крупній тертці, а помідори наріжте кружечками. Викладіть відбивні на деко, змащене маслом, зверху покладіть моркву з цибулею, помідори і тертий сир. Запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею можна посипати страву рубаним кропом.
Інгредієнти:
свинина - 4 шматочка філе;
печериці - 30 г;
цибуля - 1 шт.;
курячий бульйон - 1/2 ст.;
вино червоне - 1/3 ст.;
сухий чебрець - 1/2 ч. ложки;
крохмаль - 1 ч. ложки;
оливкова олія;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Натріть свиняче філе перцем і сіллю. Свинину обсмажте на оливковій олії до утворення золотистої скоринки. Потім відкладіть в сторону, але щоб м'ясо не охололо. У цю ж сковороду додайте дрібно нарізану цибулю, чебрець і гриби шматочками. Обсмажте на середньому вогні 8-10 хвилин. Потім додайте бульйон і вино. Готуйте ще хвилин 5-7. Крохмаль розведіть в 1 чайній ложці води і додайте в грибний соус, весь час помішуючи. Варіть ще 5 хвилин, потім полийте соусом свинячі відбивні. При подачі можна посипати рубаною зеленню.
Рецептів приготування відбивних зі свинини безліч. І кожен по-своєму смачний. Потрібно лише трохи фантазії і ви самі можете створити свій кулінарний шедевр. І хто знає, може це буде саме той рецепт свинячих відбивних, який стане вашим сімейним стравою і буде передаватися з покоління в покоління.
Як смажити відбивні зі свинини?
Перш ніж приступити до приготування відбивних зі свинини, потрібно засвоїти головне правило: свинину потрібно смажити на добре прогрітій сковороді. Олії повинно бути достатньо, інакше весь сік витече й ваша відбивна вийде жорсткою і сухою. Що стосується питання, скільки смажити відбивні зі свинини, то ідеальним часом для смаження буде 7 хвилин з кожного боку.
Відбивні зі свинини з помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Наріжте свинячі відбивні товщиною 15 см, потім відбийте молоточком. Налийте на сковороду масло і дайте йому розжаритися, після чого покладіть відбивні. Обсмажте з кожної сторони по 7-8 хвилин, не забувши посолити і поперчити. Наріжте цибулю і помідори кружечками. Відбивні посуньте на край, а поруч покладіть смажитися цибулю і помідори. Додайте паприку, сіль, перець і перемішайте. До повної готовності смажте приблизно 15 хвилин. Викладіть відбивні на тарілку, а зверху полийте соусом з помідор.
Відбивні зі свинини з сиром
Ви, напевно, не раз чули про приготуванні «м'яса по-французьки». Безсумнівно, гарно звучить і відразу представляється складний рецепт з немислимими інгредієнтами. Насправді це всього лише рецепт свинячих відбивних, який традиційно готується з сиром. Так що ви теж можете здивувати своїх друзів і рідних, приготувавши це вишукане блюдо.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо вимийте, обсушіть і наріжте на однакові порції. Відбийте кухонним молоточком. Кожен шматок натріть сіллю і перцем, після чого обсмажте на сковороді до золотистої скоринки. Моркву натріть на дрібній тертці і з дрібно нарізаною цибулею обсмажте на сковороді. Натріть сир на крупній тертці, а помідори наріжте кружечками. Викладіть відбивні на деко, змащене маслом, зверху покладіть моркву з цибулею, помідори і тертий сир. Запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 180 градусів. Перед подачею можна посипати страву рубаним кропом.
Відбивна зі свинини з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Натріть свиняче філе перцем і сіллю. Свинину обсмажте на оливковій олії до утворення золотистої скоринки. Потім відкладіть в сторону, але щоб м'ясо не охололо. У цю ж сковороду додайте дрібно нарізану цибулю, чебрець і гриби шматочками. Обсмажте на середньому вогні 8-10 хвилин. Потім додайте бульйон і вино. Готуйте ще хвилин 5-7. Крохмаль розведіть в 1 чайній ложці води і додайте в грибний соус, весь час помішуючи. Варіть ще 5 хвилин, потім полийте соусом свинячі відбивні. При подачі можна посипати рубаною зеленню.
Рецептів приготування відбивних зі свинини безліч. І кожен по-своєму смачний. Потрібно лише трохи фантазії і ви самі можете створити свій кулінарний шедевр. І хто знає, може це буде саме той рецепт свинячих відбивних, який стане вашим сімейним стравою і буде передаватися з покоління в покоління.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі відбивні в клярі
Куряче м'ясо - одне з найбільш простих у приготуванні. А скільки смачних страв може вийти з цього недорогого інгредієнта?! Салати, супи, запіканки,
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
Свинина під «шубою»
Досі єдиним популярним блюдом під "шубою" був знаменитий салат з оселедцем, проте гарячі страви ні скільки не відстають і смачна, і що не мало
Відбивні з яловичини - рецепт
Ще один різновид м'ясних відбивних - відбивні з яловичини, які готуються за 10-15 хвилин і здатні доповнити будь-яку трапезу своїм простим і приємним
Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
Відбивні в мультиварці
Коли хочеться смачних відбивних, але не хочеться смажити їх на плиті, а потім і відмивати його від жиру, радимо вам звернути увагу на цю статтю. У