Курячі відбивні в клярі
Ніжне куряче м'ясо подобається і дорослим, і дітям. Воно, як ніяке інше м'ясо поєднує в собі легкість і в теж час ситність. Приготувати курячі відбивні не складе труднощів навіть для молодої господині. Та й часу на це блюдо багато не потрібно. Ми пропонуємо вам кілька рецептів відбивних з курячого філе.
Як смажити курячі відбивні?
Інгредієнти:
курячі грудки - 600 г;
яйця - 2 шт;
часник - 3 зубчики;
борошно - 3 ст. ложки;
рослинна олія;
сіль і спеції.
Приготування
Курячі грудки добре промийте, розділіть на порції і відбийте кухонним молоточком. Натріть відбиті грудки сіллю, спеціями і подрібненим часником. Залиште відбивні на півгодини просочитися. Збийте яйця, додайте сіль і спеції за смаком. Добре розігрійте олію на сковороді. Грудки по одній умочіть в яйце, потім обваляйте в борошні і відправте на сковороду. Смажте з кожного боку до рум'яної скоринки подавайте до столу.
Курячі відбивні в сухарях
Інгредієнти:
куряче філе - 600 г;
яйця - 2 шт.;
сухарі - 100 г;
рослинна олія - 200 мл;
сіль, чорний перець.
Приготування
Куряче філе відбийте кухонним молоточком,добре посоліть і поперчіть відбивні. Ретельно збийте яйця і злегка підсолити. Філе умочіть в яйце, потім виваляйте в сухарях. Смажте відбивні у великій кількості олії, як у фритюрі до золотавої скоринки.
Курячі відбивні в сирному клярі
Інгредієнти:
філе куряче - 700 г;
яйця - 3 шт.;
сир - 150 г;
мука - 4 ст. ложки;
сік лимона;
сіль, перець.
Приготування
Розріжте кожну половинку філе на частини. Трохи відбийте. Натерти філе сіллю і перцем, потім полийте лимонним соком. Сир натріть на дрібній тертці і змішайте з яйцями. Кожен порційний шматочок філе обваляйте в борошні, потім гарненько умочіть в кляр. Смажте на олії до повної готовності. Після приготування, викладіть посмажені відбивні на паперовий рушник. Це допоможе прибрати залишки жиру і зробить смак філе більш ніжним і легким.
Відбивні з курячих грудок
Відбивні з курячих грудок ідеально підійдуть для будь-якого обіднього столу. Варто тільки включити свою фантазію, і на світ з'являться купа нових рецептів. А головне заправку або кляр для відбивних можна зробити з підручних продуктів.
Інгредієнти:
куряче філе 1 кг;
помідори - 4 шт.;
сир - 400 г;
майонез - 500 г;
зелень;
сіль і перець.
Приготування
Добре промийте філе і поріжте його на однакові шматки, після чого злегка відбийте. Помідори наріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці і додайте до помідорів. Змішайте з майонезом і додайте подрібнену зелень. Деко трохи змастіть маслом і викладіть на нього відбиті філе. Зверху посипте філе сіллю і перцем. Потім викладіть на відбивні суміш з помідорів і сиру. Добре розпрямите по деку і поставте в духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів. Як тільки сир почне підрум'янюватися, витягніть відбивні і подавайте до столу.
Кисло-солодкий маринад для курячих відбивних
Мало хто знає, що в приготування курячих відбивних, головним секретом є маринад. Добре замариноване м'ясо буде соковитим, і виділяти апетитний аромат. Можна замаринувати м'ясо просто в спеціях, а можна придумати щось більш вишукане.
Інгредієнти:
майонез - 2 ст. ложки;
кетчуп - 2 ст. ложки;
гірчиця - 2 ст. ложки;
лимон - 1 шт.;
апельсин - 1 шт.;
мед - 2 ст. ложки.
Приготування
Вичавіть сік з лимона і апельсина. До нього додайте майонез, гірчицю, кетчуп і мед. Добре перемішайте до однорідної маси. Складіть в миску з маринадом відбивні, ретельно промазав їх з усіх сторін. Накрийте миску кришкою і залиште маринуватися в холодильник на 2 години. Через відведений час можете сміливо діставати відбивні, смажити і подавати до столу.
Як смажити курячі відбивні?
Інгредієнти:
Приготування
Курячі грудки добре промийте, розділіть на порції і відбийте кухонним молоточком. Натріть відбиті грудки сіллю, спеціями і подрібненим часником. Залиште відбивні на півгодини просочитися. Збийте яйця, додайте сіль і спеції за смаком. Добре розігрійте олію на сковороді. Грудки по одній умочіть в яйце, потім обваляйте в борошні і відправте на сковороду. Смажте з кожного боку до рум'яної скоринки подавайте до столу.
Курячі відбивні в сухарях
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе відбийте кухонним молоточком,добре посоліть і поперчіть відбивні. Ретельно збийте яйця і злегка підсолити. Філе умочіть в яйце, потім виваляйте в сухарях. Смажте відбивні у великій кількості олії, як у фритюрі до золотавої скоринки.
Курячі відбивні в сирному клярі
Інгредієнти:
Приготування
Розріжте кожну половинку філе на частини. Трохи відбийте. Натерти філе сіллю і перцем, потім полийте лимонним соком. Сир натріть на дрібній тертці і змішайте з яйцями. Кожен порційний шматочок філе обваляйте в борошні, потім гарненько умочіть в кляр. Смажте на олії до повної готовності. Після приготування, викладіть посмажені відбивні на паперовий рушник. Це допоможе прибрати залишки жиру і зробить смак філе більш ніжним і легким.
Відбивні з курячих грудок
Відбивні з курячих грудок ідеально підійдуть для будь-якого обіднього столу. Варто тільки включити свою фантазію, і на світ з'являться купа нових рецептів. А головне заправку або кляр для відбивних можна зробити з підручних продуктів.
Інгредієнти:
Приготування
Добре промийте філе і поріжте його на однакові шматки, після чого злегка відбийте. Помідори наріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці і додайте до помідорів. Змішайте з майонезом і додайте подрібнену зелень. Деко трохи змастіть маслом і викладіть на нього відбиті філе. Зверху посипте філе сіллю і перцем. Потім викладіть на відбивні суміш з помідорів і сиру. Добре розпрямите по деку і поставте в духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів. Як тільки сир почне підрум'янюватися, витягніть відбивні і подавайте до столу.
Кисло-солодкий маринад для курячих відбивних
Мало хто знає, що в приготування курячих відбивних, головним секретом є маринад. Добре замариноване м'ясо буде соковитим, і виділяти апетитний аромат. Можна замаринувати м'ясо просто в спеціях, а можна придумати щось більш вишукане.
Інгредієнти:
Приготування
Вичавіть сік з лимона і апельсина. До нього додайте майонез, гірчицю, кетчуп і мед. Добре перемішайте до однорідної маси. Складіть в миску з маринадом відбивні, ретельно промазав їх з усіх сторін. Накрийте миску кришкою і залиште маринуватися в холодильник на 2 години. Через відведений час можете сміливо діставати відбивні, смажити і подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі відбивні - рецепт
Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам
Як приготувати відбивні зі свинини?
Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що
Відбивні в мультиварці
Коли хочеться смачних відбивних, але не хочеться смажити їх на плиті, а потім і відмивати його від жиру, радимо вам звернути увагу на цю статтю. У