Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Курячі відбивні в клярі

Курячі відбивні в клярі

19-03-2015, 18:40
1 062
Курячі відбивні в клярі
Ніжне куряче м'ясо подобається і дорослим, і дітям. Воно, як ніяке інше м'ясо поєднує в собі легкість і в теж час ситність. Приготувати курячі відбивні не складе труднощів навіть для молодої господині. Та й часу на це блюдо багато не потрібно. Ми пропонуємо вам кілька рецептів відбивних з курячого філе.

Як смажити курячі відбивні?

Інгредієнти:

  • курячі грудки - 600 г;

  • яйця - 2 шт;

  • часник - 3 зубчики;

  • борошно - 3 ст. ложки;

  • рослинна олія;

  • сіль і спеції.


  • Приготування
    Курячі грудки добре промийте, розділіть на порції і відбийте кухонним молоточком. Натріть відбиті грудки сіллю, спеціями і подрібненим часником. Залиште відбивні на півгодини просочитися. Збийте яйця, додайте сіль і спеції за смаком. Добре розігрійте олію на сковороді. Грудки по одній умочіть в яйце, потім обваляйте в борошні і відправте на сковороду. Смажте з кожного боку до рум'яної скоринки подавайте до столу.


    Курячі відбивні в сухарях

    Інгредієнти:

  • куряче філе - 600 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сухарі - 100 г;

  • рослинна олія - 200 мл;

  • сіль, чорний перець.



  • Приготування
    Куряче філе відбийте кухонним молоточком,добре посоліть і поперчіть відбивні. Ретельно збийте яйця і злегка підсолити. Філе умочіть в яйце, потім виваляйте в сухарях. Смажте відбивні у великій кількості олії, як у фритюрі до золотавої скоринки.

    Курячі відбивні в сирному клярі

    Інгредієнти:

  • філе куряче - 700 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • сир - 150 г;

  • мука - 4 ст. ложки;

  • сік лимона;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Розріжте кожну половинку філе на частини. Трохи відбийте. Натерти філе сіллю і перцем, потім полийте лимонним соком. Сир натріть на дрібній тертці і змішайте з яйцями. Кожен порційний шматочок філе обваляйте в борошні, потім гарненько умочіть в кляр. Смажте на олії до повної готовності. Після приготування, викладіть посмажені відбивні на паперовий рушник. Це допоможе прибрати залишки жиру і зробить смак філе більш ніжним і легким.


    Відбивні з курячих грудок
    Відбивні з курячих грудок ідеально підійдуть для будь-якого обіднього столу. Варто тільки включити свою фантазію, і на світ з'являться купа нових рецептів. А головне заправку або кляр для відбивних можна зробити з підручних продуктів.

    Інгредієнти:

  • куряче філе 1 кг;

  • помідори - 4 шт.;

  • сир - 400 г;

  • майонез - 500 г;

  • зелень;

  • сіль і перець.



  • Приготування
    Добре промийте філе і поріжте його на однакові шматки, після чого злегка відбийте. Помідори наріжте кубиками. Сир натріть на крупній тертці і додайте до помідорів. Змішайте з майонезом і додайте подрібнену зелень. Деко трохи змастіть маслом і викладіть на нього відбиті філе. Зверху посипте філе сіллю і перцем. Потім викладіть на відбивні суміш з помідорів і сиру. Добре розпрямите по деку і поставте в духовку на 30 хвилин при температурі 170 градусів. Як тільки сир почне підрум'янюватися, витягніть відбивні і подавайте до столу.

    Кисло-солодкий маринад для курячих відбивних
    Мало хто знає, що в приготування курячих відбивних, головним секретом є маринад. Добре замариноване м'ясо буде соковитим, і виділяти апетитний аромат. Можна замаринувати м'ясо просто в спеціях, а можна придумати щось більш вишукане.
    Інгредієнти:

  • майонез - 2 ст. ложки;

  • кетчуп - 2 ст. ложки;

  • гірчиця - 2 ст. ложки;
  • Курячі відбивні в клярі

  • лимон - 1 шт.;

  • апельсин - 1 шт.;

  • мед - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Вичавіть сік з лимона і апельсина. До нього додайте майонез, гірчицю, кетчуп і мед. Добре перемішайте до однорідної маси. Складіть в миску з маринадом відбивні, ретельно промазав їх з усіх сторін. Накрийте миску кришкою і залиште маринуватися в холодильник на 2 години. Через відведений час можете сміливо діставати відбивні, смажити і подавати до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі відбивні - рецепт
    Курячі відбивні - рецепт
    Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
    Відбивні зі свинини в клярі
    Відбивні зі свинини в клярі
    Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
    Відбивні з помідорами
    Відбивні з помідорами
    Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що
    Відбивні в мультиварці
    Відбивні в мультиварці
    Коли хочеться смачних відбивних, але не хочеться смажити їх на плиті, а потім і відмивати його від жиру, радимо вам звернути увагу на цю статтю. У