Відбивні в мультиварці
М'ясо - основне і улюблений продукт харчування для багатьох людей, оскільки воно прекрасно насичує і забезпечує наш організм білками. Варіантів приготування м'яса існує безліч, але один з найулюбленіших і популярних - відбивні. Їх можна готувати з будь-якого виду м'яса, різними способами, і подавати з овочами, картоплею або будь-яким іншим гарніром.
Якщо правильно приготувати відбивні, то вони виходять дуже ніжними і м'ясо просто тане у роті. Якраз такі м'які і ніжні відбивні виходять, якщо їх робити в мультиварці - м'ясо не пригорає і не стає сухим, а просто добре пропікається.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 600 г;
яйце - 1 шт.;
часник - 3-4 зубчики;
соєвий соус - 50 мл;
винний оцет - 100 мл;
сіль, перець за смаком;
рослинна олія для обсмажування.
Приготування
Часник подрібніть ножем або під пресом. Змішайте його з сіллю, перцем, соєвим соусом і винним оцтом. М'ясо помийте, наріжте пластинами і добре відбийте, а потім залийте маринадом з соусу, винного оцту. Залиште м'ясо маринуватися хоча б на 30 хвилин, ще краще, якщо воно постоїть кілька годин.
Кожен шматочок м'яса умочіть у збите яйце і обсмажте в мультиварці на режимі «Духовка» з обох сторін поки м'ясо не підрум'яниться. Потім, щоб м'ясо вийшло ніжним і м'яким, складіть його в чашу мультиварки і виставте режим «Мультиповар» на 5 хвилин при 100 градусах. Ось і все, ваше м'ясо готове.
Принадність приготування відбивних зі свинини в мультиварці не тільки в тому, які вони виходять на смак, але і в тому, що вам не потрібно турбуватися про бризках жиру по всій плиті.
Інгредієнти:
свинина - 05 кг;
масло рослинне - 2 ст. ложки;
гірчиця - 1 ст. ложка;
сіль, перець за смаком.
Приготування
М'ясо нарізаємо пластинами, відбиваємо, солимо, перчимо і змащуємо маслом і гірчицею. Включаємо режим «Випічка», наливаємо масло в каструлю і чекаємо, коли воно добре нагріється. Потім кладемо м'ясо, накриваємо кришкою і хвилин через 8-9 перевертаємо. Готуємо ще 8-9 хвилин і насолоджуємося відбивною з хрусткою скоринкою.
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
яйце - 1 шт.;
панірувальні сухарі - 50 г;
сіль, перець.
Приготування
Куряче філе моєму і відбиваємо, тільки не дуже сильно. Солимо і перчимо за смаком. Потім збиваємо яйце і при бажанні до нього теж додаємо сіль і перець. Шматочки філе мачає в яйці, потім в сухарях і смажимо в мультиварці на режимі «Суп/пара» з двох сторін до готовності і утворення золотистої скоринки.
Якщо правильно приготувати відбивні, то вони виходять дуже ніжними і м'ясо просто тане у роті. Якраз такі м'які і ніжні відбивні виходять, якщо їх робити в мультиварці - м'ясо не пригорає і не стає сухим, а просто добре пропікається.
Відбивні з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Часник подрібніть ножем або під пресом. Змішайте його з сіллю, перцем, соєвим соусом і винним оцтом. М'ясо помийте, наріжте пластинами і добре відбийте, а потім залийте маринадом з соусу, винного оцту. Залиште м'ясо маринуватися хоча б на 30 хвилин, ще краще, якщо воно постоїть кілька годин.
Кожен шматочок м'яса умочіть у збите яйце і обсмажте в мультиварці на режимі «Духовка» з обох сторін поки м'ясо не підрум'яниться. Потім, щоб м'ясо вийшло ніжним і м'яким, складіть його в чашу мультиварки і виставте режим «Мультиповар» на 5 хвилин при 100 градусах. Ось і все, ваше м'ясо готове.
Свинячі відбивні в мультиварці
Принадність приготування відбивних зі свинини в мультиварці не тільки в тому, які вони виходять на смак, але і в тому, що вам не потрібно турбуватися про бризках жиру по всій плиті.
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо пластинами, відбиваємо, солимо, перчимо і змащуємо маслом і гірчицею. Включаємо режим «Випічка», наливаємо масло в каструлю і чекаємо, коли воно добре нагріється. Потім кладемо м'ясо, накриваємо кришкою і хвилин через 8-9 перевертаємо. Готуємо ще 8-9 хвилин і насолоджуємося відбивною з хрусткою скоринкою.
Курячі відбивні в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе моєму і відбиваємо, тільки не дуже сильно. Солимо і перчимо за смаком. Потім збиваємо яйце і при бажанні до нього теж додаємо сіль і перець. Шматочки філе мачає в яйці, потім в сухарях і смажимо в мультиварці на режимі «Суп/пара» з двох сторін до готовності і утворення золотистої скоринки.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курячі відбивні в клярі
Куряче м'ясо - одне з найбільш простих у приготуванні. А скільки смачних страв може вийти з цього недорогого інгредієнта?! Салати, супи, запіканки,
Як приготувати відбивні зі свинини?
Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
Відбивні зі свинини в клярі
Любите готувати відбивні зі свинини, але звичні рецепти вже набридли? Тоді ми підкажемо вам, як урізноманітнити це просте блюдо і що приготувати до
Відбивні в духовці з сиром
Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
Відбивні з помідорами
Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що
Стегенця в мультиварці
Смажені стегенця - одне з найулюбленіших страв багатьох людей, але не багато хто знають, як приготувати це приголомшливе блюдо в мультиварці. Давайте