Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Відбивні з яловичини - рецепт

Відбивні з яловичини - рецепт

19-03-2015, 12:56
932
Відбивні з яловичини - рецепт
Яловичина є живильним червоним м'ясом, яке користується попитом у всього населення земної кулі. Відбивна, мабуть, стане кращим способом приготувати смачну вечерю з яловичини.

Яловичі відбивні

Інгредієнти:


  • яловичина - 1 кг;

  • яйце - 2 шт.;

  • сіль, перець за смаком.



  • Приготування

    Для приготування соковитих відбивних з яловичини, потрібно вибрати правильне м'ясо. Переконайтеся, що у вашій яловичині немає плівок і жилок. Якщо ви любите м'ясо посочнее, можна взяти шматок вирізки з сантиметром жиру збоку. Якщо м'ясо свіже - промивати його не потрібно.

    Наріжте м'ясо пластинами по 12-15 см і відбийте їх кухонним молотком з зубчастою поверхнею, після чого поперчіть отримані відбивні. Солити не потрібно, тому що сіль вбирає вологу і м'ясо вийде жорстким. Збийте яйця з сіллю, і занурте в них всі відбивні.

    Для приготування відбивних з яловичини в клярі розжарте масло на сковороді і обсмажте в ньому шматочки м'яса. Не варто заповнювати всю сковороду відбивними відразу, нехай між ними залишається вільний простір. Смажте м'ясо по 1-2 хвилин з кожного боку. Відбивні з яловичини, рецепт яких представлений вище, займають всього кілька хвилин і дозволяють приготувати смачну вечерю для всієї родини.

    Польські відбивні з яловичини

    Інгредієнти:


  • яловичина - 1 кг;

  • бульйон - 400 мл;

  • цибуля - 250 г;

  • чорнослив - 80 г;

  • часник - 10 г;

  • мед - 10 мл;

  • сіль, перець за смаком.



  • Приготування

    Тепер, коли ви знаєте, як приготувати відбивні з яловичини, у вас не складе праці обсмажити м'ясо подібно до першого рецептом, тільки без використання кляру.
    Насамперед необхідно посолити і поперчити відбивні. Далі почистіть цибулю і наріжте його кільцями, а потім обсмажте, поки він не стане прозорим. Додайте в нього мед і нагрівайте сковороду на вогні, поки з цибульного соку і меду не вийде карамель. Видавіть в сковороду часник і натріть відбивні сумішшю.
    У жаростійку сковороду складіть, в першу чергу, відбивні, потім розкладіть по 1-2 чорносливу на кожну порцію м'яса, після чого покрийте все блюдо цибулею. Залийте в сковороду яловичий бульйон і накрийте посуд кришкою. Якщо кришки немає, то страву можна накрити фольгою. Готуйте відбивні з яловичини в духовці 2 години при 160 градусах.
    Подавайте готову страву з гарбузовим пюре і консервованим горошком. В ту ж сковороду, де готувався цибулю, влийте 100 мл жирних вершків і прокип'ятіть масу пару хвилин. Сервіруйте відбивні на подушці з пюре, гіркою горошку і декількома краплями соусу. Як бачите, приготування відбивних з яловичини є не таким вже і складним процесом.

    Відбивні з сиром з яловичини



    Інгредієнти:


  • яловичина - 800 г;

  • гриби - 350 г;

  • сир - 300 г;

  • вершки - 150 мл;

  • цибуля - 200 г;

  • мускатний горіх - 5 г;

  • сіль, перець за смаком.


  • Приготування
    Почистіть гриби і наріжте їх на платівки, проте ні в якому разі не мийте їх. Очистіть цибулю від шкірки і тонко його нашаткуйте. Обсмажте цибулю з грибами на рослинній олії, поки цибуля не стане коричневого кольору, а гриби не приготуються. Після цього влийте в грибну суміш вершки і додайте мускатний горіх, сіль і перець. Кип'ятіть суміш, поки вершки не загустеют і не придбають колір кави з молоком.
    Відбивні з яловичини - рецепт
    Поки готується соус, натріть сир на крупній тертці. Поперчіть і обсмажте відбивні без кляру до повної готовності. В жароміцної сковороді додайте всі відбивні, викладіть на них гриби з цибулею. Посипте останній шар страви сиром і відправте посуд в духовку, розігріту до 180 градусів, на 10-15 хвилин, поки сир не розплавиться.
    Рецепт приготування відбивних з яловичини може змінюватись в залежності від ваших уподобань. Так, можна не боятися експериментувати і додавати в блюдо незвичайні поєднання спецій і соусів. Знаючи, як посмажити відбивні з яловичини, можна в будь-який момент приготувати смачний і поживний обід для своєї родини і друзів не тільки з яловичого м'яса, але і використовувати рецепти як базу для приготування відбивних зі свинини , або курки .
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Курячі відбивні в клярі
    Курячі відбивні в клярі
    Куряче м'ясо - одне з найбільш простих у приготуванні. А скільки смачних страв може вийти з цього недорогого інгредієнта?! Салати, супи, запіканки,
    Курячі відбивні - рецепт
    Курячі відбивні - рецепт
    Новий рік - час феєрверків, подарунків, шампанського, мандарин і кулінарних шедеврів. Чого тільки не буває на новорічному столі! Пропонуємо вам
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Як приготувати відбивні зі свинини?
    Всі чоловіки дуже люблять м'ясні страви, особливо відбивні зі свинини. Адже вони такі смачні - з хрусткою скоринкою зовні, соковиті і м'які
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні в духовці з сиром
    Відбивні - смачне і улюблене багатьма блюдо. А якщо ще додати сир, то вийде ще оригінальніше і смачніше. Що ж, давайте вивчимо цікаві рецепти
    Відбивні з помідорами
    Відбивні з помідорами
    Відбивні - універсальне блюдо, яке можна приготувати на швидку руку, як на звичайний вечеря, так і до святкового столу. Однак, трапляється, що
    Відбивні в мультиварці
    Відбивні в мультиварці
    Коли хочеться смачних відбивних, але не хочеться смажити їх на плиті, а потім і відмивати його від жиру, радимо вам звернути увагу на цю статтю. У