Свинина в скороварці
Скороварка - чудова помічниця на кухні. Назва говорить сама за себе - вона дозволяє готувати страви набагато швидше. Особливо добре в ній виходить м'ясо. Зараз ми вам розповімо, як приготувати свинину в скороварці.
Інгредієнти:
свинина - 300 г;
помідори - 2 шт.;
цибуля - 250 г;
перець болгарський - 1 шт.;
печериці - 100 г;
борошно - 1 ст. ложка;
сметана - 100 г;
бульйон - 100 г;
масло рослинне - 80 мл;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Помідори обдаємо окропом, очистити шкірку, а м'якоть нарізаємо кубиками. Точно так само ріжемо гриби, перець. Цибулю нарізаємо півкільцями. М'ясо, очищене від жил і плівок, ріжемо шматочками. На рослинному маслі обсмажуємо м'ясо в скороварці. Після цього викладаємо цибулю і готуємо до його прозорості. Посипаємо м'ясо з цибулею борошном і готуємо до того, як вона стане золотистою. Сметану змішати з бульйоном і заливаємо отриманою сумішшю м'ясо. Солимо, додаємо спеції (карі, мускат, перець) за смаком. Тепер викладаємо овочі. Готуємо гуляш зі свинини в скороварці 15 хвилин під закритою кришкою.
Інгредієнти:
свинина (реберця) - 05 кг;
часник - 3 зубчики;
пиво - 05 л;
сіль, перець, зелень - за смаком;
оливкова олія для смаження.
Приготування
Свинину миємо й нарізаємо невеликими шматочками. В режимі «Смаження» обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору. Зелень дрібно кришимо, часник пропускаємо через прес і викладаємо до м'яса, солимо і перчимо за смаком. Ще хвилин 5 обсмажуємо все разом, а після цього вливаємо домашнє пиво . В режимі для приготування м'яса тушкуємо нашу свинину 15 хвилин. Після чого вона готова до вживання.
Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
картопля - 1 кг;
масло вершкове - 50 г;
цибуля - 400 г;
зелень кропу - 1 пучок;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Свинину нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі. Потім додаємо крупно нарізану картоплю і цибулю. Все це перемішуємо, солимо, перчимо і викладаємо подрібнену зелень. Скороварку закриваємо кришкою і тушкуємо 25 хвилин.
Інгредієнти:
свинина - 300 г;
рис - 1 склянка;
помідори - 3 шт.;
цибуля - 150 г;
морква - 200 г;
часник - 1 зубчик.
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Помідори нарізаємо кубиками, цибулю подрібнюємо, а моркву тремо на крупній тертці. Спочатку в скороварці обсмажуємо м'ясо протягом 10 хвилин, додаємо овочі і тушкуємо ще 5 хвилин. Викладаємо промитий рис і заливаємо все водою (15 склянки), сіль і спеції додаємо за смаком. Тушкуємо плов у скороварці зі свининою протягом 40 хвилин під закритою кришкою.
Рецепт свинини в скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Помідори обдаємо окропом, очистити шкірку, а м'якоть нарізаємо кубиками. Точно так само ріжемо гриби, перець. Цибулю нарізаємо півкільцями. М'ясо, очищене від жил і плівок, ріжемо шматочками. На рослинному маслі обсмажуємо м'ясо в скороварці. Після цього викладаємо цибулю і готуємо до його прозорості. Посипаємо м'ясо з цибулею борошном і готуємо до того, як вона стане золотистою. Сметану змішати з бульйоном і заливаємо отриманою сумішшю м'ясо. Солимо, додаємо спеції (карі, мускат, перець) за смаком. Тепер викладаємо овочі. Готуємо гуляш зі свинини в скороварці 15 хвилин під закритою кришкою.
Свинина, тушкована в скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину миємо й нарізаємо невеликими шматочками. В режимі «Смаження» обсмажуємо м'ясо до золотистого кольору. Зелень дрібно кришимо, часник пропускаємо через прес і викладаємо до м'яса, солимо і перчимо за смаком. Ще хвилин 5 обсмажуємо все разом, а після цього вливаємо домашнє пиво . В режимі для приготування м'яса тушкуємо нашу свинину 15 хвилин. Після чого вона готова до вживання.
Свинина з картоплею в скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Свинину нарізаємо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі. Потім додаємо крупно нарізану картоплю і цибулю. Все це перемішуємо, солимо, перчимо і викладаємо подрібнену зелень. Скороварку закриваємо кришкою і тушкуємо 25 хвилин.
Плов зі свининою в скороварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Помідори нарізаємо кубиками, цибулю подрібнюємо, а моркву тремо на крупній тертці. Спочатку в скороварці обсмажуємо м'ясо протягом 10 хвилин, додаємо овочі і тушкуємо ще 5 хвилин. Викладаємо промитий рис і заливаємо все водою (15 склянки), сіль і спеції додаємо за смаком. Тушкуємо плов у скороварці зі свининою протягом 40 хвилин під закритою кришкою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курка в скороварці
Кухонні помічниця будь-якої господині - скороварка допоможе приготувати будь-яку страву в 4 рази швидше. Пропонуємо вам зробити курку в ній. Вона
Рис в скороварці
Скороварка - це чудова помічниця, коли потрібно приготувати що-небудь швиденько на швидку руку. Сьогодні ми поділимося з вами рецептами варіння рису
Борщ в скороварці
Борщ - смачне і корисне блюдо слов'янської кухні, улюблене багатьма. А чи знаєте ви, що його можна приготувати не тільки на плиті, але і набагато
Голубці в скороварці
Страви в скороварці виходять соковитими і дуже смачними, так і процес приготування не займає багато часу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати
Яловичина в скороварці
В скороварці м'ясні страви виходять соковитими і дуже смачними. До того ж вони і готуються набагато швидше. Зараз ми вам підкажемо рецепти
Капуста, тушкована в скороварці
Тушкована капуста - ситна і корисна страва, яка багата клітковиною і іншими мікроелементами. І сьогодні ми розповімо, як його смачно і швидко зробити