Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Капуста, тушкована в скороварці

Капуста, тушкована в скороварці

19-01-2015, 10:25
4 389
Капуста, тушкована в скороварці
Тушкована капуста - дуже смачне і ситне блюдо, багате до того ж клітковиною і безліччю корисних мікроелементів. Пропонуємо вам дізнатися сьогодні як правильно і смачно тушкувати капусту в скороварці.

Рецепт тушкованої капусти з м'ясом в скороварці


Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 1 кг;

  • м'якоть яловичини - 400 г;

  • морква - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • масло рослинне - 4 ст. ложки;

  • свіжа зелень - за бажанням;

  • спеції.


  • Приготування
    Отже, для приготування цієї страви беремо яловичину, промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. Потім перекладаємо м'ясо в скороварку, наливаємо трохи води, підсолюємо за смаком, щільно закриваємо кришку приладу і варимо під тиском 15 хвилин. Після закінчення часу, обережно зливаємо бульйон в чашку, а до м'яса додаємо трохи рослинного масла, дрібно нашатковану цибулю і потерту на тертці моркву. Тепер знову закриваємо кришку і обсмажуємо капусту в скороварці до м'якості овочів. Готове блюдо викладаємо на блюдо, посипаємо зеленню і подаємо до столу.

    Капуста, тушкована в скороварці


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста - 500 г;

  • копчені ковбаски - 300 г;

  • масло вершкове - 50 г;

  • курячий бульйон - 1 ст.;

  • спеції.


  • Приготування
    Ковбаски нарізаємо кружечками і підрум'янюємо на дні скороварки в невеликій кількості масла. Потім додаємо все інше масло, перемішуємо і викладаємо в каструльку, тонко нашатковану капусту. Вливаємо курячий бульйон , солимо і перчимо за смаком. Закриваємо кришкою, доводимо до високого тиску, після чого зменшуємо вогонь і готуємо ще 3 хвилинки. Далі обережно знімаємо страву з вогню і спускаємо тиск.

    Тушкована капуста в скороварці «Редмонд»


    Інгредієнти:

  • квашена білокачанна капуста - 2 кг;

  • масло вершкове - 2 ст. ложки;

  • сало - за смаком;

  • зелені маслини без кісточок - 10 шт.;

  • бекон - 60 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • Капуста, тушкована в скороварці

  • біле сухе вино - 500 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Скороварку ставимо на середній вогонь, кидаємо шматочок вершкового масла і кладемо сало. Бекон нарізаємо смужками і обсмажуємо протягом 2-3 хвилин. Після цього додаємо в каструльку скороварки кмин, нарізану кільцями цибулю, і варимо його до пом'якшення. Далі викладаємо віджату квашену капусту, перемішуємо з жиром і тушкуємо 3 хвилинки. У самому кінці приготування вливаємо біле вино, закриваємо кришкою і готуємо страву хвилин 15 при «високому» тиску. Перед подачею на стіл прикрашаємо все зеленими оливками та зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
    Тушкована капуста з м'ясом - це смачне і корисне блюдо, яке можна готувати цілий рік. Можна тушкувати як свіжу, так і квашену або навіть кольорову
    Тушкована квашена капуста
    Тушкована квашена капуста
    Квашена капуста хороша сама по собі, як закуска, але з неї можна готувати інші смачні та корисні страви. Ми вам розповімо, як можна тушкувати квашену
    Холодець в скороварці - рецепт
    Холодець в скороварці - рецепт
    Холодець - одне з найулюбленіших страв на нашому столі. Правда, найчастіше його приготування займає багато часу, так як варити м'ясо доводиться в
    Борщ в скороварці
    Борщ в скороварці
    Борщ - смачне і корисне блюдо слов'янської кухні, улюблене багатьма. А чи знаєте ви, що його можна приготувати не тільки на плиті, але і набагато
    Голубці в скороварці
    Голубці в скороварці
    Страви в скороварці виходять соковитими і дуже смачними, так і процес приготування не займає багато часу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати
    Яловичина в скороварці
    Яловичина в скороварці
    В скороварці м'ясні страви виходять соковитими і дуже смачними. До того ж вони і готуються набагато швидше. Зараз ми вам підкажемо рецепти