Голубці в скороварці
Готувати в скороварці одне задоволення. Страви виходять соковитими і дуже смачними, так і процес приготування не займає багато часу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати голубці в скороварці.
Інгредієнти:
фарш (яловичина+свинина) - 05 кг;
капуста - 1 кг;
помідори - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
оливкова олія - 20 мл;
сметана - 50 г;
рис - 05 склянки;
сіль, перець - за смаком;
вода - 400 мл
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на крупній тертці, обсмажуємо на олії хвилин 5. З капусти акуратно знімаємо листи. Для того, щоб вони стали м'якшими, можна занурити їх в окріп на 3-5 хвилин. Фарш змішуємо з цибулею, морквою і рисом, попередньо відвареним до напівготовності. Додаємо помідор, нарізаний кубиками, солимо і перчимо. Потім все добре перемішуємо. Отриману масу загортаємо у капустяні листи і укладаємо в скороварку.
Тепер робимо соус: подрібнюємо помідори, що залишилися за допомогою блендера, додаємо сметану і воду, підсолюємо і заливаємо голубці. При температурі 119 градусів готуємо 15 хвилин. Якщо ж ваша скороварка готує при меншій температурі, то час приготування трохи збільшиться.
Інгредієнти:
капуста - 1 шт.;
картопля - 6 шт.;
цибуля - 2 шт.;
печериці - 400 г;
томатна паста - 3 ст. ложки;
кріп;
сіль, перець.
Приготування
Капусту відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин, потім акуратно відокремлюємо листочки. Очищений картопля варимо до готовності, потім воду зливаємо, а товчемо картоплю. Приправляємо сіллю і перцем за смаком. Гриби ріжемо пластинками, цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності, солимо за смаком.
Змішуємо картоплю з грибами, додаємо подрібнений кріп і перемішуємо. З листя капусти зрізаємо ущільнення. Ближче до основи викладаємо столову ложку картопляного пюре з грибами і звертаємо конверт. Томатну пасту розвести в 250 мл відвару, в якому варилася капуста, підсолюємо за смаком. Укладаємо голубці в скороварку, заливаємо томатним соусом і включаємо. Через 15 хвилин смачні пісні голубці будуть готові.
Інгредієнти:
капуста - 05 кг;
фарш - 05 кг;
цибуля - 1 шт.;
яйця - 1 шт.;
томатна паста - 50 р;
сметана - 100 г;
морква - 1 шт.;
вода - 05 л;
сіль.
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці. Овочі додаємо у фарш, перемішуємо, додаємо яйце, додаємо сіль і вимішуємо масу до однорідного стану.
Готуємо соус: томатну пасту змішуємо зі сметаною, вливаємо воду і підсолюємо за смаком. З приготованого фаршу формуємо голубці, вкладаємо їх в скороварку і заливаємо отриманим соусом. Хвилин через 15-20 ліниві голубці в скороварці будуть готові.
Рецепт голубців у скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на крупній тертці, обсмажуємо на олії хвилин 5. З капусти акуратно знімаємо листи. Для того, щоб вони стали м'якшими, можна занурити їх в окріп на 3-5 хвилин. Фарш змішуємо з цибулею, морквою і рисом, попередньо відвареним до напівготовності. Додаємо помідор, нарізаний кубиками, солимо і перчимо. Потім все добре перемішуємо. Отриману масу загортаємо у капустяні листи і укладаємо в скороварку.
Тепер робимо соус: подрібнюємо помідори, що залишилися за допомогою блендера, додаємо сметану і воду, підсолюємо і заливаємо голубці. При температурі 119 градусів готуємо 15 хвилин. Якщо ж ваша скороварка готує при меншій температурі, то час приготування трохи збільшиться.
Скільки готувати пісні голубці в скороварці?
Інгредієнти:
Приготування
Капусту відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин, потім акуратно відокремлюємо листочки. Очищений картопля варимо до готовності, потім воду зливаємо, а товчемо картоплю. Приправляємо сіллю і перцем за смаком. Гриби ріжемо пластинками, цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності, солимо за смаком.
Змішуємо картоплю з грибами, додаємо подрібнений кріп і перемішуємо. З листя капусти зрізаємо ущільнення. Ближче до основи викладаємо столову ложку картопляного пюре з грибами і звертаємо конверт. Томатну пасту розвести в 250 мл відвару, в якому варилася капуста, підсолюємо за смаком. Укладаємо голубці в скороварку, заливаємо томатним соусом і включаємо. Через 15 хвилин смачні пісні голубці будуть готові.
Рецепт лінивих голубов в скороварці
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці. Овочі додаємо у фарш, перемішуємо, додаємо яйце, додаємо сіль і вимішуємо масу до однорідного стану.
Готуємо соус: томатну пасту змішуємо зі сметаною, вливаємо воду і підсолюємо за смаком. З приготованого фаршу формуємо голубці, вкладаємо їх в скороварку і заливаємо отриманим соусом. Хвилин через 15-20 ліниві голубці в скороварці будуть готові.
Рекомендуємо добрі рецепти
Голубці з курячим фаршем - рецепт
Голубці - страва ситне і, безсумнівно, смачне. Їх готують і з м'ясною начинкою, і з овочевою - тоді виходять вегетаріанські. У цій статті ми вам
Вегетаріанські голубці
Голубці з картоплею або рисом з овочами також мають право на існування, адже традиційному українському страви зовсім не обов'язково рясніти м'ясним
Ліниві голубці в духовці
Ліниві голубці на те і ледачі, що готуються швидко і без всяких турбот. Кілька рецептів простого страви ми підібрали для вас в цій статті.
Голубці в мікрохвильовці
У мікрохвильовій печі можна приготувати абсолютно все що завгодно, від відварених яєць до повітряного бісквіта. У цій статті ми розповімо, як
Ліниві голубці в мультиварці
Рецепти ледачих голубців вже давно відомим нашим господиням. А ось як приготувати цю страву в мультиварці поки знають небагато. З цієї причини ми
Яловичина в скороварці
В скороварці м'ясні страви виходять соковитими і дуже смачними. До того ж вони і готуються набагато швидше. Зараз ми вам підкажемо рецепти