Вернуться назад Распечатать

Голубці в скороварці

Голубці в скороварці
Готувати в скороварці одне задоволення. Страви виходять соковитими і дуже смачними, так і процес приготування не займає багато часу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати голубці в скороварці.

Рецепт голубців у скороварці


Інгредієнти:

  • фарш (яловичина+свинина) - 05 кг;

  • капуста - 1 кг;

  • помідори - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • оливкова олія - 20 мл;

  • сметана - 50 г;

  • рис - 05 склянки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • вода - 400 мл


  • Приготування
    Цибулю дрібно ріжемо, моркву тремо на крупній тертці, обсмажуємо на олії хвилин 5. З капусти акуратно знімаємо листи. Для того, щоб вони стали м'якшими, можна занурити їх в окріп на 3-5 хвилин. Фарш змішуємо з цибулею, морквою і рисом, попередньо відвареним до напівготовності. Додаємо помідор, нарізаний кубиками, солимо і перчимо. Потім все добре перемішуємо. Отриману масу загортаємо у капустяні листи і укладаємо в скороварку.
    Тепер робимо соус: подрібнюємо помідори, що залишилися за допомогою блендера, додаємо сметану і воду, підсолюємо і заливаємо голубці. При температурі 119 градусів готуємо 15 хвилин. Якщо ж ваша скороварка готує при меншій температурі, то час приготування трохи збільшиться.

    Скільки готувати пісні голубці в скороварці?


    Інгредієнти:

  • капуста - 1 шт.;

  • картопля - 6 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • печериці - 400 г;

  • томатна паста - 3 ст. ложки;

  • кріп;

  • сіль, перець.


  • Приготування
    Капусту відварюємо в підсоленій воді 15 хвилин, потім акуратно відокремлюємо листочки. Очищений картопля варимо до готовності, потім воду зливаємо, а товчемо картоплю. Приправляємо сіллю і перцем за смаком. Гриби ріжемо пластинками, цибулю подрібнюємо. Обсмажуємо гриби з цибулею до готовності, солимо за смаком.
    Змішуємо картоплю з грибами, додаємо подрібнений кріп і перемішуємо. З листя капусти зрізаємо ущільнення. Ближче до основи викладаємо столову ложку картопляного пюре з грибами і звертаємо конверт. Томатну пасту розвести в 250 мл відвару, в якому варилася капуста, підсолюємо за смаком. Укладаємо голубці в скороварку, заливаємо томатним соусом і включаємо. Через 15 хвилин смачні пісні голубці будуть готові.

    Рецепт лінивих голубов в скороварці


    Інгредієнти:

  • капуста - 05 кг;

  • фарш - 05 кг;

  • цибуля - 1 шт.;

  • яйця - 1 шт.;

  • томатна паста - 50 р;

  • сметана - 100 г;

  • морква - 1 шт.;

  • вода - 05 л;

  • Голубці в скороварці

  • сіль.


  • Приготування
    Капусту тонко шаткуємо, цибулю ріжемо кубиками, моркву тремо на тертці. Овочі додаємо у фарш, перемішуємо, додаємо яйце, додаємо сіль і вимішуємо масу до однорідного стану.
    Готуємо соус: томатну пасту змішуємо зі сметаною, вливаємо воду і підсолюємо за смаком. З приготованого фаршу формуємо голубці, вкладаємо їх в скороварку і заливаємо отриманим соусом. Хвилин через 15-20 ліниві голубці в скороварці будуть готові.