Голубці з курячим фаршем - рецепт

Голубці з курячого фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Рис відварюємо до напівготовності, а потім відкидаємо на друшляк. Цибулю ріжемо дрібними кубиками, а моркву натираємо на тертці. На сковороду наливаємо близько столової ложки рослинної олії і обсмажуємо цибулю з морквою. У глибокій мисці змішуємо фарш, рис і половину засмажки. Капусту розбираємо по листочкам. А потім опускаємо їх у окріп приблизно на хвилину. Після цього зрізаємо ущільнення біля основи листків і викладаємо начинку. Звертаємо конвертом і викладаємо заготовки на деко. Ріжемо кубиками помідори і перепустками часник через прес.
Викладаємо овочі в сковороду і тушкуємо приблизно 5 хвилин. Потім додаємо сметану, перемішуємо і на невеликому вогні тушкуємо 10 хвилин. Заливаємо голубці отриманим соусом і відправляємо в духовку. Запікаємо 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Ліниві голубці з курячого фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Промите і обсушенное куряче філе пропускаємо через м'ясорубку. Так само чинимо з цибулею, морквою і капустою. Все це ретельно перемішуємо, додаємо яйце, геркулес, сіль, перець і подрібнену зелень. Знову все перемішуємо. Формуємо з отриманого фаршу коржі за типом котлет і обсмажуємо їх на сковороді з розігрітим маслом до рум'яності. Окремо змішуємо томатну пасту, сметану і воду і поливаємо ліниві голубці цим соусом. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо ледачі курячі голубці на невеликому вогні 25 хвилин.
Рецепт голубців з курячого фаршу
Інгредієнти:
Приготування
Рис отоварюємо практично до готовності. Беремо пекінську капусту розбираємо її на листочки і стороною, яка прилягала до основи, відправляємо хвилини в окріп на 2. Куряче філе подрібнюємо за допомогою блендера, вливаємо вершки (50 мл), вбиваємо яйце, додаємо рис, сіль, спеції і перемішуємо. На край кожного підготовленого капустяного листка кладемо трохи фаршу і звертаємо конвертиком.
Укладаємо голубці у форму. Тепер готуємо заправку: моркву і цибулю подрібнюємо, після цього тушкуємо їх на сковороді до м'якого стану. Сметану змішати з томатною пастою і вершками, викладаємо моркву з цибулею і перемішуємо, підсолюємо за смаком. Заливаємо голубці отриманою сумішшю. Вона повинна покривати голубці повністю, якщо ж її мало, можна додати води. Форму накриваємо фольгою і відправляємо в духовку. При температурі 200 градусів запікаємо півгодини. Після цього знімаємо фольгу і відправляємо голубці підрум'янитися ще хвилин на 10-15.
Курячі голубці
Інгредієнти:
Приготування
У каструлю з киплячою водою опускаємо вимиту головку капусти. Проварюємо 7-10 хвилин, поки листя не стануть легко відділятися. Тим часом займаємося начинкою: моркву тремо на крупній тертці, а цибулю подрібнюємо.

На край листа кладемо начинку і формуємо голубець. Решту капусту шаткуємо тонкою соломкою і викладаємо на дно каструлі, де будемо гасити голубці. Зверху викладаємо голубці. Готуємо заливку: змішуємо томатний сік (бажано домашній) змішуємо з водою, додаємо цукор і сіль за смаком. Заливаємо голубці і тушкуємо близько години на невеликому вогні. Подавати до столу їх можна, полив майонезом або сметаною.
Рекомендуємо добрі рецепти

Голубці в сметанному соусі
Голубці - смачна, ситна та поживна страва, добре підходить для сімейних трапез у вихідні дні, а також для меню урочисто-ритуальних подій. Зараз

Вегетаріанські голубці
Голубці з картоплею або рисом з овочами також мають право на існування, адже традиційному українському страви зовсім не обов'язково рясніти м'ясним

Ліниві голубці в духовці
Ліниві голубці на те і ледачі, що готуються швидко і без всяких турбот. Кілька рецептів простого страви ми підібрали для вас в цій статті.

Як приготувати заморожені голубці?
Напівфабрикати в наш час - незамінний підручний засіб для кожної господині. З їх допомогою можна, без особливих зусиль, швидко приготувати смачну

Голубці в мікрохвильовці
У мікрохвильовій печі можна приготувати абсолютно все що завгодно, від відварених яєць до повітряного бісквіта. У цій статті ми розповімо, як

Голубці в скороварці
Страви в скороварці виходять соковитими і дуже смачними, так і процес приготування не займає багато часу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати