Як приготувати заморожені голубці?
Приготування голубців - не складний процес. А заморожені голубці - це просто скарб для справжньої господині. У потрібний момент можна дістати напівфабрикат з морозилки і посмажити, тушкувати зі сметаною або запекти в духовці під смачним соусом.
Відварити заморожені голубці дуже легко! У підходящої сковороді або каструлі з товстими стінками потрібно спасерувати цибулю з морквою (попередньо дрібно нашатковані), можна за смаком покласти томатну пасту або подрібнений помідор і, звичайно, сіль і перець. Покласти в зажарку розморожені голубці і додати гарячої води стільки, щоб вона повністю покривала голубці. Якщо виникло питання: «Скільки варити заморожені голубці?», то сміливо варіть їх 40-50 хвилин.
Кожна господиня зможе і сама зробити заморожені голубці. Приготування таких напівфабрикатів для заморозки зовсім не складне.
Інгредієнти:
молода капуста - 1 качан;
фарш мясний - 1 кг;
цибулина - 1 штука;
свіже яйце - 1 штука;
рис - 4-5 ст. ложок;
сіль, перець і приправи за смаком.
Приготування
Для початку займемося фаршем для голубців. Ретельно перемішати всі інгредієнти: фарш, зварений до напівготовності рис, яйце, дрібно посічену цибулю, сіль і приправи.
Тепер потрібно приготувати капусту. Відокремлюємо великі листи від качана і відварюємо їх в каструлі хвилин двадцять до м'якості. Потім в кожний підготовлений лист загортаємо фарш, надаємо потрібну форму, викладаємо у контейнери і заморожуємо! Заморожені голубці - напівфабрикати готові!
Голубці заморожені: рецепт приготування в горщиках
Розповімо, як приготувати заморожені голубці - напівфабрикати в горщиках.
Інгредієнти:
голубці заморожені (напівфабрикати);
сир твердий;
свіжа зелень;
Соус № 1:
майонез;
кетчуп;
вода;
Соус № 2:
цибуля ріпчаста;
морква;
помідор;
олія соняшникова;
борошно - 1 ч. л.;
сіль і приправи за смаком.
Приготування
Голубці спочатку необходимонемного обсмажити, можна попередньо не розморожувати. Підготовлені голубці складаємо в горщики і заливаємо соусом. Соуси можна використовувати різні: можна змішати томатну пасту з майонезом і розвести водою, можна зробити засмажку з моркви, цибулі та помідорів, влити бульйон і чайну ложку борошна для густоти. Зверху голубці можна посипати натертим сиром або зеленню і поставити в духовку на 40-50 хвилин. Не забуваємо, що глиняні горщики ми ставимо тільки в холодну духовку!
Як варити заморожені голубці?
Відварити заморожені голубці дуже легко! У підходящої сковороді або каструлі з товстими стінками потрібно спасерувати цибулю з морквою (попередньо дрібно нашатковані), можна за смаком покласти томатну пасту або подрібнений помідор і, звичайно, сіль і перець. Покласти в зажарку розморожені голубці і додати гарячої води стільки, щоб вона повністю покривала голубці. Якщо виникло питання: «Скільки варити заморожені голубці?», то сміливо варіть їх 40-50 хвилин.
Як готувати голубці заморожені?
Кожна господиня зможе і сама зробити заморожені голубці. Приготування таких напівфабрикатів для заморозки зовсім не складне.
Інгредієнти:
Приготування
Для початку займемося фаршем для голубців. Ретельно перемішати всі інгредієнти: фарш, зварений до напівготовності рис, яйце, дрібно посічену цибулю, сіль і приправи.
Тепер потрібно приготувати капусту. Відокремлюємо великі листи від качана і відварюємо їх в каструлі хвилин двадцять до м'якості. Потім в кожний підготовлений лист загортаємо фарш, надаємо потрібну форму, викладаємо у контейнери і заморожуємо! Заморожені голубці - напівфабрикати готові!
Голубці заморожені: рецепт приготування в горщиках
Розповімо, як приготувати заморожені голубці - напівфабрикати в горщиках.
Інгредієнти:
Соус № 1:
Соус № 2:
Приготування
Голубці спочатку необходимонемного обсмажити, можна попередньо не розморожувати. Підготовлені голубці складаємо в горщики і заливаємо соусом. Соуси можна використовувати різні: можна змішати томатну пасту з майонезом і розвести водою, можна зробити засмажку з моркви, цибулі та помідорів, влити бульйон і чайну ложку борошна для густоти. Зверху голубці можна посипати натертим сиром або зеленню і поставити в духовку на 40-50 хвилин. Не забуваємо, що глиняні горщики ми ставимо тільки в холодну духовку!
Рекомендуємо добрі рецепти
Голубці в сметанному соусі
Голубці - смачна, ситна та поживна страва, добре підходить для сімейних трапез у вихідні дні, а також для меню урочисто-ритуальних подій. Зараз
Вегетаріанські голубці
Голубці з картоплею або рисом з овочами також мають право на існування, адже традиційному українському страви зовсім не обов'язково рясніти м'ясним
Ліниві голубці в духовці
Ліниві голубці на те і ледачі, що готуються швидко і без всяких турбот. Кілька рецептів простого страви ми підібрали для вас в цій статті.
Голубці в мікрохвильовці
У мікрохвильовій печі можна приготувати абсолютно все що завгодно, від відварених яєць до повітряного бісквіта. У цій статті ми розповімо, як
Ліниві голубці в мультиварці
Рецепти ледачих голубців вже давно відомим нашим господиням. А ось як приготувати цю страву в мультиварці поки знають небагато. З цієї причини ми
Голубці в скороварці
Страви в скороварці виходять соковитими і дуже смачними, так і процес приготування не займає багато часу. Зараз ми вам розповімо, як приготувати