Приготування голубців - не складний процес. А заморожені голубці - це просто скарб для справжньої господині. У потрібний момент можна дістати напівфабрикат з морозилки і посмажити, тушкувати зі сметаною або запекти в духовці під смачним соусом.
Як варити заморожені голубці?
Відварити заморожені голубці дуже легко! У підходящої сковороді або каструлі з товстими стінками потрібно спасерувати цибулю з морквою (попередньо дрібно нашатковані), можна за смаком покласти томатну пасту або подрібнений помідор і, звичайно, сіль і перець. Покласти в зажарку розморожені голубці і додати гарячої води стільки, щоб вона повністю покривала голубці. Якщо виникло питання: «Скільки варити заморожені голубці?», то сміливо варіть їх 40-50 хвилин.
Як готувати голубці заморожені?
Кожна господиня зможе і сама зробити заморожені голубці. Приготування таких напівфабрикатів для заморозки зовсім не складне.
Інгредієнти: молода капуста - 1 качан; фарш мясний - 1 кг; цибулина - 1 штука; свіже яйце - 1 штука; рис - 4-5 ст. ложок; сіль, перець і приправи за смаком. Приготування Для початку займемося фаршем для голубців. Ретельно перемішати всі інгредієнти: фарш, зварений до напівготовності рис, яйце, дрібно посічену цибулю, сіль і приправи.
Тепер потрібно приготувати капусту. Відокремлюємо великі листи від качана і відварюємо їх в каструлі хвилин двадцять до м'якості. Потім в кожний підготовлений лист загортаємо фарш, надаємо потрібну форму, викладаємо у контейнери і заморожуємо! Заморожені голубці - напівфабрикати готові!
Голубці заморожені: рецепт приготування в горщиках Розповімо, як приготувати заморожені голубці - напівфабрикати в горщиках.
Інгредієнти: голубці заморожені (напівфабрикати); сир твердий; свіжа зелень; Соус № 1: майонез; кетчуп; вода; Соус № 2: цибуля ріпчаста; морква; помідор; олія соняшникова; борошно - 1 ч. л.; сіль і приправи за смаком. Приготування Голубці спочатку необходимонемного обсмажити, можна попередньо не розморожувати. Підготовлені голубці складаємо в горщики і заливаємо соусом. Соуси можна використовувати різні: можна змішати томатну пасту з майонезом і розвести водою, можна зробити засмажку з моркви, цибулі та помідорів, влити бульйон і чайну ложку борошна для густоти. Зверху голубці можна посипати натертим сиром або зеленню і поставити в духовку на 40-50 хвилин. Не забуваємо, що глиняні горщики ми ставимо тільки в холодну духовку!