Вернуться назад Распечатать

Як приготувати заморожені голубці?

Як приготувати заморожені голубці?
Приготування голубців - не складний процес. А заморожені голубці - це просто скарб для справжньої господині. У потрібний момент можна дістати напівфабрикат з морозилки і посмажити, тушкувати зі сметаною або запекти в духовці під смачним соусом.

Як варити заморожені голубці?


Відварити заморожені голубці дуже легко! У підходящої сковороді або каструлі з товстими стінками потрібно спасерувати цибулю з морквою (попередньо дрібно нашатковані), можна за смаком покласти томатну пасту або подрібнений помідор і, звичайно, сіль і перець. Покласти в зажарку розморожені голубці і додати гарячої води стільки, щоб вона повністю покривала голубці. Якщо виникло питання: «Скільки варити заморожені голубці?», то сміливо варіть їх 40-50 хвилин.

Як готувати голубці заморожені?


Кожна господиня зможе і сама зробити заморожені голубці. Приготування таких напівфабрикатів для заморозки зовсім не складне.


Інгредієнти:

  • молода капуста - 1 качан;

  • фарш мясний - 1 кг;

  • цибулина - 1 штука;

  • свіже яйце - 1 штука;

  • рис - 4-5 ст. ложок;

  • сіль, перець і приправи за смаком.



  • Приготування
    Для початку займемося фаршем для голубців. Ретельно перемішати всі інгредієнти: фарш, зварений до напівготовності рис, яйце, дрібно посічену цибулю, сіль і приправи.
    Тепер потрібно приготувати капусту. Відокремлюємо великі листи від качана і відварюємо їх в каструлі хвилин двадцять до м'якості. Потім в кожний підготовлений лист загортаємо фарш, надаємо потрібну форму, викладаємо у контейнери і заморожуємо! Заморожені голубці - напівфабрикати готові!
    Голубці заморожені: рецепт приготування в горщиках

    Розповімо, як приготувати заморожені голубці - напівфабрикати в горщиках.
    Інгредієнти:

  • голубці заморожені (напівфабрикати);

  • сир твердий;

  • свіжа зелень;


  • Соус № 1:

  • майонез;

  • кетчуп;

  • вода;


  • Соус № 2:

  • цибуля ріпчаста;

  • морква;

  • помідор;

  • олія соняшникова;

  • борошно - 1 ч. л.;
  • Як приготувати заморожені голубці?

  • сіль і приправи за смаком.



  • Приготування
    Голубці спочатку необходимонемного обсмажити, можна попередньо не розморожувати. Підготовлені голубці складаємо в горщики і заливаємо соусом. Соуси можна використовувати різні: можна змішати томатну пасту з майонезом і розвести водою, можна зробити засмажку з моркви, цибулі та помідорів, влити бульйон і чайну ложку борошна для густоти. Зверху голубці можна посипати натертим сиром або зеленню і поставити в духовку на 40-50 хвилин. Не забуваємо, що глиняні горщики ми ставимо тільки в холодну духовку!