Тушкована квашена капуста
Тушкована квашена капуста - це традиційний німецький гарнір. Блюдо досить легке у приготуванні і прекрасно підходить навіть у піст. Єдиним недоліком є неприємний кислуватий запах при гасінні, але і це лише тимчасове явище. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати тушковану квашену капусту.
Інгредієнти:
філе куряче - 1 шт.;
квашена капуста - 550 г;
сосиски молочні - 200 г;
цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
кетчуп гострий - за смаком;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Беремо квашену капусту, зливаємо з неї рідину, викладаємо в сковороду і тушкуємо з часничком на самому слабенькому вогні хвилин 20-30. В іншому посуді пасеруємо на маслечко заздалегідь очищений і дрібненько нарізану цибулю. Коли він злегка потемніє, посипаємо його спеціями і ретельно перемішуємо. Після цього викладаємо подрібнену скибочками куряче філе, закриваємо кришкою і обсмажуємо. В капусту вичавлюємо кетчуп за смаком, вливаємо невелику кількість води і тушкуємо все ще декілька хвилин. Потім капусту з м'ясом перекладаємо в чисту глибоку каструлю, солимо за смаком, розмішуємо і готуємо ще 20 хвилин. У самому кінці додаємо нарізані сосиски і через кілька хвилин наша смачна тушкована квашена капуста готова.
Інгредієнти:
картопля - 500 г;
квашена капуста - 550 г;
вода кип'ячена - 50 мл;
масло рослинне - 30 мл;
цибулина - 1 шт.;
спеції.
Приготування
Отже, беремо спочатку картоплю, чистимо його і відварюємо цілком. Цибулину обробляємо, розрізаємо навпіл і шаткуємо кожну половинку. Ставимо На плиту чавунець, наливаємо масло і пасеруємо цибулю 3 хвилинки, до м'якості. Після цього викладаємо квашену капусту, вливаємо воду і протушиваем під кришкою хвилин 15. Далі кидаємо картоплю і готуємо під кришкою ще хвилин 20. В кінці підсолюємо, перчимо за смаком і готову страву подаємо зі сметаною або свіжою зеленню.
Інгредієнти:
вода кип'ячена - 05 ст.;
олія вершкове -100 р;
цибулина - 2 шт.;
капуста солона - 1 кг;
кмин - за смаком.
Приготування
Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в сковороді. Потім додаємо квашену капусту і вливаємо півсклянки звичайної кип'яченої води. Накриваємо посуд зверху кришкою і тушкуємо овочі приблизно 40 хвилин, помішуючи. Приблизно через півгодини додаємо дрібку кмину. Солити дане блюдо не потрібно, а ось приправити перцем за смаком можна. Для того щоб визначити готовність блюда, які пробуємо його: якщо капуста тверда і хрустить, то нехай ще протушкується, а якщо вона ніжна і м'яка - значить готова. Подаємо готову тушковану квашену капусту можна не тільки в гарячому вигляді, але і в якості холодного гарніру.
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
капуста квашена - 700 г;
паста томатна - 4 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
спеції;
олія рослинна.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, а куряче філе розрізаємо шматочками. Кидаємо ці інгредієнти в каструлю, перемішуємо і обсмажуємо приблизно 10-15 хвилин на рослинній олії. Потім додаємо трохи томатної пасти, розводимо все окропом і доводимо до закипання. Потім викладаємо квашену капусту, але якщо вона кислувата, промиваємо під холодною водичкою. Перемішуємо капусту з курочкою, перчимо, якщо необхідно і підсолюємо. Тушкуємо все до повної готовності приблизно 40 хвилин. За кілька хвилин до закінчення кидаємо часник, очистивши його і видавивши заздалегідь через прес.
Тушкована квашена капуста з сосисками
Інгредієнти:
Приготування
Беремо квашену капусту, зливаємо з неї рідину, викладаємо в сковороду і тушкуємо з часничком на самому слабенькому вогні хвилин 20-30. В іншому посуді пасеруємо на маслечко заздалегідь очищений і дрібненько нарізану цибулю. Коли він злегка потемніє, посипаємо його спеціями і ретельно перемішуємо. Після цього викладаємо подрібнену скибочками куряче філе, закриваємо кришкою і обсмажуємо. В капусту вичавлюємо кетчуп за смаком, вливаємо невелику кількість води і тушкуємо все ще декілька хвилин. Потім капусту з м'ясом перекладаємо в чисту глибоку каструлю, солимо за смаком, розмішуємо і готуємо ще 20 хвилин. У самому кінці додаємо нарізані сосиски і через кілька хвилин наша смачна тушкована квашена капуста готова.
Тушкована квашена капуста з картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо спочатку картоплю, чистимо його і відварюємо цілком. Цибулину обробляємо, розрізаємо навпіл і шаткуємо кожну половинку. Ставимо На плиту чавунець, наливаємо масло і пасеруємо цибулю 3 хвилинки, до м'якості. Після цього викладаємо квашену капусту, вливаємо воду і протушиваем під кришкою хвилин 15. Далі кидаємо картоплю і готуємо під кришкою ще хвилин 20. В кінці підсолюємо, перчимо за смаком і готову страву подаємо зі сметаною або свіжою зеленню.
Тушкована квашена капуста по-німецьки
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину обробляємо, шаткуємо півкільцями і пасеруємо в сковороді. Потім додаємо квашену капусту і вливаємо півсклянки звичайної кип'яченої води. Накриваємо посуд зверху кришкою і тушкуємо овочі приблизно 40 хвилин, помішуючи. Приблизно через півгодини додаємо дрібку кмину. Солити дане блюдо не потрібно, а ось приправити перцем за смаком можна. Для того щоб визначити готовність блюда, які пробуємо його: якщо капуста тверда і хрустить, то нехай ще протушкується, а якщо вона ніжна і м'яка - значить готова. Подаємо готову тушковану квашену капусту можна не тільки в гарячому вигляді, але і в якості холодного гарніру.
Тушкована квашена капуста з курячим філе
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо, а куряче філе розрізаємо шматочками. Кидаємо ці інгредієнти в каструлю, перемішуємо і обсмажуємо приблизно 10-15 хвилин на рослинній олії. Потім додаємо трохи томатної пасти, розводимо все окропом і доводимо до закипання. Потім викладаємо квашену капусту, але якщо вона кислувата, промиваємо під холодною водичкою. Перемішуємо капусту з курочкою, перчимо, якщо необхідно і підсолюємо. Тушкуємо все до повної готовності приблизно 40 хвилин. За кілька хвилин до закінчення кидаємо часник, очистивши його і видавивши заздалегідь через прес.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з сосискою
Додати пікантності звичайної тушкованої капусти допоможе класичний німецький спосіб її приготування з додаванням сосисок. Ароматна капуста з
Рецепт тушкованої капусти з м'ясом
Тушкована капуста з м'ясом - це смачне і корисне блюдо, яке можна готувати цілий рік. Можна тушкувати як свіжу, так і квашену або навіть кольорову
Тушкована капуста з куркою
Тушкована капуста з куркою - чудове і ароматне блюдо, яке чудово підійде для ситного обіду або вечері. Зараз ми розповімо, як її приготувати швидко і
Капуста з м'ясом в мультиварці
Капуста з м'ясом - смачне і ароматне блюдо. Але тушкувати її можна не тільки в казані або сковорідці. Можна максимально спростити процес готування,
Тушкована капуста по-німецьки
Всі ми любимо тушковану капусту - це дивовижно смачне і корисне блюдо. І сьогодні ми розповімо про те, як її приготувати по-німецьки. Давайте
Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка