Угорський яблучний пиріг

Угорський пиріг з яблуками
У класичному рецепті угорського яблучного пирога п'ять шарів. Два з них - натерті яблука і три - тісто, при цьому воно завжди йде завершальним шаром, щоб випічка вийшла з хрусткою і рум'яною скоринкою. Чергування начинки і тесту надає угорському пирога з яблуками соковитість і ніжність. А яблучно-коричнева аромат навіть не потребує того, щоб його описувати. Коли ви побачите своїх домочадців, по черзі заглядають на кухню, задумаєтеся - не замала чи пирога на вечір. Яблука краще використовувати трохи з кислинкою, але, якщо ви любите солодке, то підійдуть і вони.
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування угорської пирога спочатку моєму яблука і чистимо від шкірки і насіння. Потім трьом їх на крупній тертці, в окремій мисці змішаємо муку з розпушувачем, манну крупу, цукор і корицю. Форму застеляємо папером для запікання і гарненько змащуємо вершковим маслом. Форма може бути як кругла, так і прямокутна, для нашого пирога це не важливо. На дно насипається частину тіста, розрівнюємо,

Цілком допускається варіант приготування всього в три шари - між двома шарами тіста викладається яблучна начинка. Ваша випічка вийде нітрохи не гірше, просто угорський пиріг буде не таким вологим, як в п'ять шарів, але смак і аромат залишаться як і раніше чудовими.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з медом
Пироги з медом - це відмінні десерт на будь-який випадок життя. Особливо популярні вони під час посту, тому ми й вирішили розповісти вам про них.

Яблучний пиріг з безе
З приготуванням яблучного пирога з безе без праці впорається будь-яка господиня. Це улюблене ласощі виходить дуже соковитим і смачним і прекрасно

Пиріг з брусницею і яблуками
Пиріг з брусницею і яблуками - це класика домашньої кухні. Родзинку такого пирога надає кислувато-гіркий смак брусниці. І в нашій статті ми зібрали

Листковий пиріг з яблуками
Зараз, коли готове тісто можна купити в будь-якому супермаркеті, готувати чудову випічку стало набагато простіше. І сьогодні ми поділимося з вами