Угорська ватрушка
Якщо ви хочете побалувати себе і своїх близьких незвичайним і смачною випічкою, спробуйте приготувати угорську ватрушку з наведених нижче рецептами, і вона стане одним із ваших улюблених десертів.
Угорські ватрушки з сиром з готового листкового тіста готуються досить швидко, але результат - просто пальчики оближеш.
Інгредієнти:
листкове тісто - 400 г;
яйця - 2 шт.;
сир - 300 г;
білки - 2 шт.;
цукор - 1/2 ст.;
лимон - 1 шт.;
цукрова пудра - для посипання.
Приготування
Тісто розморозьте і розкачайте товщиною приблизно 05 см, наріжте його на квадрати розміром 10х10. Сир протріть через сито, яйця розітріть з цукром і з'єднайте з сиром. Додайте до них цедру лимона і збиті в тугу піну білки. У вас повинна вийти маса по консистенції як густа сметана.
Покладіть по ложці начинки на середину квадратів з тіста, з'єднайте краї зверху у формі «будиночка». Залиште ватрушки на 15 хвилин, а потім поставте в духовку, розігріту до 180 градусів і випікайте 15-20 хвилин. Готові вироби посипте цукровою пудрою.
Якщо у вас на кухні є мультиварка, ми розповімо, як приготувати з її допомогою угорську ватрушку.
Інгредієнти:
сир - 500 г;
яйця - 2 шт.;
вершкове масло - 150 г;
цукор - 1 ст.;
ванільний цукор - 15 г;
розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;
сметана 10% - 4 ст. ложки;
борошно - 15 склянки;
згущене молоко - 200 г;
цукрова пудра - 2 ст. ложки.
Приготування
Збийте яйця з цукром і додайте до них перетертий сир і ванільний цукор. Окремо з'єднайте борошно, тверде вершкове масло і розпушувач. Каструлю мультиварки змастіть рослинною олією, посипте 1/3 суміші борошна і масла, потім викладіть 2-3 ст. ложки сирної маси і разравняйте. Повторіть цю маніпуляцію кілька разів, останній шар повинен бути олійно-борошняної.
Виберіть режим «Випічка» і готуйте ватрушку 1 година 20 хвилин. Готовий виріб полийте сумішшю з сметани, згущеного молока і цукрової пудри.
Угорські ватрушки з листкового тіста
Угорські ватрушки з сиром з готового листкового тіста готуються досить швидко, але результат - просто пальчики оближеш.
Інгредієнти:
Приготування
Тісто розморозьте і розкачайте товщиною приблизно 05 см, наріжте його на квадрати розміром 10х10. Сир протріть через сито, яйця розітріть з цукром і з'єднайте з сиром. Додайте до них цедру лимона і збиті в тугу піну білки. У вас повинна вийти маса по консистенції як густа сметана.
Покладіть по ложці начинки на середину квадратів з тіста, з'єднайте краї зверху у формі «будиночка». Залиште ватрушки на 15 хвилин, а потім поставте в духовку, розігріту до 180 градусів і випікайте 15-20 хвилин. Готові вироби посипте цукровою пудрою.
Угорська ватрушка в мультиварці
Якщо у вас на кухні є мультиварка, ми розповімо, як приготувати з її допомогою угорську ватрушку.
Інгредієнти:
Приготування
Збийте яйця з цукром і додайте до них перетертий сир і ванільний цукор. Окремо з'єднайте борошно, тверде вершкове масло і розпушувач. Каструлю мультиварки змастіть рослинною олією, посипте 1/3 суміші борошна і масла, потім викладіть 2-3 ст. ложки сирної маси і разравняйте. Повторіть цю маніпуляцію кілька разів, останній шар повинен бути олійно-борошняної.
Виберіть режим «Випічка» і готуйте ватрушку 1 година 20 хвилин. Готовий виріб полийте сумішшю з сметани, згущеного молока і цукрової пудри.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ватрушка в мультиварці
Хто з нас не пробував ватрушку - популярну випічку із здобного тіста з начинками з сиру, повидла, картопляного пюре. Сьогодні ми розповімо, як
Ватрушки - рецепт
Хочете почастувати свою родину смачними ватрушками з сиром і повидлом, але не знаєте відповідного рецепту? Тоді наші поради вам точно знадобляться.
Рецепт королівської ватрушки з сиром
Ватрушке люблять всі, а якщо вона ще й королевська, то тут точно ніхто не встоїть. Приготувати такий десерт дуже просто - потрібно всього лише
Слойки з варенням
Якщо ви любите шаруваті булочки з різними начинками, то зверніть свою увагу на цю статтю. У ній ми розповімо, як спекти слойки з варенням, причому
Французька ватрушка - рецепт
Французька ватрушка - це пиріг з ніжною сирною начинкою, покритої шаром хрусткого тіста. За своїм виглядом вона відрізняється від випічки, до якої ми