» » Угорська ватрушка

Угорська ватрушка

Угорська ватрушка
Якщо ви хочете побалувати себе і своїх близьких незвичайним і смачною випічкою, спробуйте приготувати угорську ватрушку з наведених нижче рецептами, і вона стане одним із ваших улюблених десертів.

Угорські ватрушки з листкового тіста


Угорські ватрушки з сиром з готового листкового тіста готуються досить швидко, але результат - просто пальчики оближеш.
Інгредієнти:

  • листкове тісто - 400 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сир - 300 г;

  • білки - 2 шт.;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • лимон - 1 шт.;

  • цукрова пудра - для посипання.


  • Приготування
    Тісто розморозьте і розкачайте товщиною приблизно 05 см, наріжте його на квадрати розміром 10х10. Сир протріть через сито, яйця розітріть з цукром і з'єднайте з сиром. Додайте до них цедру лимона і збиті в тугу піну білки. У вас повинна вийти маса по консистенції як густа сметана.
    Покладіть по ложці начинки на середину квадратів з тіста, з'єднайте краї зверху у формі «будиночка». Залиште ватрушки на 15 хвилин, а потім поставте в духовку, розігріту до 180 градусів і випікайте 15-20 хвилин. Готові вироби посипте цукровою пудрою.

    Угорська ватрушка в мультиварці


    Якщо у вас на кухні є мультиварка, ми розповімо, як приготувати з її допомогою угорську ватрушку.
    Інгредієнти:

  • сир - 500 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • вершкове масло - 150 г;

  • цукор - 1 ст.;

  • ванільний цукор - 15 г;

  • розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;

  • сметана 10% - 4 ст. ложки;

  • борошно - 15 склянки;

  • згущене молоко - 200 г;

  • цукрова пудра - 2 ст. ложки.


  • Угорська ватрушка

    Приготування
    Збийте яйця з цукром і додайте до них перетертий сир і ванільний цукор. Окремо з'єднайте борошно, тверде вершкове масло і розпушувач. Каструлю мультиварки змастіть рослинною олією, посипте 1/3 суміші борошна і масла, потім викладіть 2-3 ст. ложки сирної маси і разравняйте. Повторіть цю маніпуляцію кілька разів, останній шар повинен бути олійно-борошняної.
    Виберіть режим «Випічка» і готуйте ватрушку 1 година 20 хвилин. Готовий виріб полийте сумішшю з сметани, згущеного молока і цукрової пудри.
    Додав: admin | 4-01-2015, 17:32
    Переглядів: 1069