» » Рецепт Ватрушки з м'ясом

Рецепт Ватрушки з м'ясом

Рецепт Ватрушки з м'ясом

Інгредієнти:

  • борошна - 300 Грам

  • маргарин - 200 Грам

  • яйця - 2 Штуки

  • сметана - 1/2 Склянки

  • вареного м'яса - 200 Грам (Для начинки:)

  • вершкового масла - 1 Ст. ложка

  • сіль і мелений перець - - За смаком

  • Інструкції
    Маргарин порубати. Змішати маргарин з борошном, жовтками і сметаною. Замісити тісто, накрити і поставити в холодне місце. На наступний день розкачати з тіста коржик товщиною 05 см, наколоти виделкою і вирізати тонкою склянкою кружечки. На кожному другому колі посередині зробити отвір чаркою. Змастіть цілий гурток білком, прикрити його кружком з отвором і злегка притиснути один до одного. Розігріти духовку до 220-240 градусів. Викласти ватрушки на деко і випікати в духовці 15-20 хвилин. Щоб приготувати начинку, м'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати розтоплене масло, приправити сіллю і перцем. Добре перемішати до отримання однорідної маси. Викласти на ватрушки приготовану начинку і випікати ще 8 - 10 хвилин.
    Кількість порцій: 10
    Додав: admin | 25-12-2014, 21:59
    Переглядів: 1045