Рецепт Ватрушки з м'ясом
Інгредієнти:
Інструкції
Маргарин порубати. Змішати маргарин з борошном, жовтками і сметаною. Замісити тісто, накрити і поставити в холодне місце. На наступний день розкачати з тіста коржик товщиною 05 см, наколоти виделкою і вирізати тонкою склянкою кружечки. На кожному другому колі посередині зробити отвір чаркою. Змастіть цілий гурток білком, прикрити його кружком з отвором і злегка притиснути один до одного. Розігріти духовку до 220-240 градусів. Викласти ватрушки на деко і випікати в духовці 15-20 хвилин. Щоб приготувати начинку, м'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати розтоплене масло, приправити сіллю і перцем. Добре перемішати до отримання однорідної маси. Викласти на ватрушки приготовану начинку і випікати ще 8 - 10 хвилин.
Кількість порцій: 10
Рекомендуємо добрі рецепти
Ватрушки з картоплею
Ватрушки з картоплею - це дивовижно смачне блюдо, яке виходить ароматним, легким і дуже ніжним. Таке сподобається всім членам сім'ї без винятку. А