Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт Журавлинний соус з інжиром

Рецепт Журавлинний соус з інжиром

25-12-2014, 21:59
731
Рецепт Журавлинний соус з інжиром

Інгредієнти:

  • свіжої або замороженої журавлини - 350 Грам

  • сушеного інжиру, нарізаного надвоє (приблизно 1 склянка) - 150 Грам

  • цукру - 1/2 Склянки

  • сухого червоного вина або соку журавлини - 1/4 Склянки

  • Інструкції
    У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин. Викласти журавлинним соус в невелику миску. Дати охолонути, накрити кришкою і остудити в холодильнику до 3 днів. Дати постояти при кімнатній температурі 30 хвилин перед подачею на стіл.
    Кількість порцій: 10
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Компот з журавлини
    Компот з журавлини
    Вам напевно відомо, що така корисна ягода, як журавлина, хороша не тільки в пирогах і соусах, але і в компоті. Можна приготувати напій із чистої
    Мус з журавлини
    Мус з журавлини
    Мус з журавлини - досить приємний десерт, який начебто і солодкий, але з легкою кислинкою. Таке поєднання мало кого залишить байдужим, а тому ви