Рецепт Журавлинний соус з інжиром
Інгредієнти:
Інструкції
У маленькій каструлі змішати всі інгредієнти, варити на повільному вогні, поки більшість ягід журавлини не лопне, близько 15 хвилин. Викласти журавлинним соус в невелику миску. Дати охолонути, накрити кришкою і остудити в холодильнику до 3 днів. Дати постояти при кімнатній температурі 30 хвилин перед подачею на стіл.
Кількість порцій: 10
Рекомендуємо добрі рецепти
Компот з журавлини
Вам напевно відомо, що така корисна ягода, як журавлина, хороша не тільки в пирогах і соусах, але і в компоті. Можна приготувати напій із чистої
Мус з журавлини
Мус з журавлини - досить приємний десерт, який начебто і солодкий, але з легкою кислинкою. Таке поєднання мало кого залишить байдужим, а тому ви