Інгредієнти: борошна - 300 Грам маргарин - 200 Грам яйця - 2 Штуки сметана - 1/2 Склянки вареного м'яса - 200 Грам (Для начинки:) вершкового масла - 1 Ст. ложка сіль і мелений перець - - За смаком Інструкції Маргарин порубати. Змішати маргарин з борошном, жовтками і сметаною. Замісити тісто, накрити і поставити в холодне місце. На наступний день розкачати з тіста коржик товщиною 05 см, наколоти виделкою і вирізати тонкою склянкою кружечки. На кожному другому колі посередині зробити отвір чаркою. Змастіть цілий гурток білком, прикрити його кружком з отвором і злегка притиснути один до одного. Розігріти духовку до 220-240 градусів. Викласти ватрушки на деко і випікати в духовці 15-20 хвилин. Щоб приготувати начинку, м'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати розтоплене масло, приправити сіллю і перцем. Добре перемішати до отримання однорідної маси. Викласти на ватрушки приготовану начинку і випікати ще 8 - 10 хвилин.
Кількість порцій: 10