Рецепт королівської ватрушки з сиром
Є багато різних ватрушок, що розрізняються за розміром і начинці, але, напевно, найсмачніша з них - це королівська ватрушка з сиром. Назву вона отримала таке, швидше за все, з-за свого розміру. Незважаючи ні на що рецепт приготування королівської ватрушки з сиром нічим не відрізняється від інших рецептів пирогів. Якщо дивитися на отриманий після приготування результат, то таку здобу якраз і можна назвати пиріг «Королівська ватрушка», ніж просто булочка. Докладніше про те, як спекти королівську ватрушку ми і хочемо розповісти.
Інгредієнти:
сир - 500 г;
борошно - 15 склянки;
яйця - 5 шт.;
вершкове масло - 200 г;
цукор;
сіль.
Приготування
Для приготування сирної королівської ватрушки візьміть глибоку миску. Збийте в неї яйця, додайте щіпку солі, сир. Поступово всипаючи цукор, збийте сирну масу до однорідності. Заморожене масло натріть на крупній тертці і розітріть з борошном. У вас повинна вийти суміш, що нагадує крихти. Отриману масу розділіть на дві частини. Одну з частин висипте в заздалегідь підготовлену форму для випікання, викладіть зверху сирну масу і посипте другою частиною крихт. Духовку розігрійте до 180 градусів і випікайте до повної готовності. Таку королівську сирну ватрушку можна подавати як до святкового столу, так і просто на сніданок до чаю.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершкове масло - 120 г;
борошно - 6 ст. ложок;
цукор - 1 ст. ложка;
сода - 1/4 ч. ложки.
Для сирної начинки:
сир 5% - 200 г;
яйця - 2 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
ваніль.
Для яблучної начинки:
яблуко - 2 шт.;
цукор - 1 ст. ложка;
кориця.
Приготування
Вершкове масло в мисці розітріть з борошном, потім додайте цукор, соду і ще раз перемішайте. Сир в окремій мисці збийте з яйцями і цукром до однорідної маси, додайте за смаком ванілі. Яблука очистіть від шкірки і насіння, наріжте маленькими кубиками.
Дно форми змастіть вершковим маслом і висипте третину олійною крихти. Зверху викладіть сирну масу і посипати її ще однією третиною крихти. Останнім шаром викладіть нарізані яблука, посипте їх цукром і корицею. Верх посипте залишилася крихтою. Духовку розігрійте до 180 градусів і випікайте ватрушку приблизно годину.
Цей рецепт підійде тим господиням, які мають будинки мультиварку і хотіли б знати, як зробити королівську ватрушку саме в ній.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершкове масло - 200 г;
борошно - 2 ст.;
розпушувач - 10 г;
цукор - 05 ст.
Для начинки:
сир - 500 г;
яйця - 3 шт.;
цукор - 05 склянки;
ванілін - 1 пакетик.
Приготування
Заморожене вершкове масло натріть на крупній тертці, додати борошно, цукор і розпушувач. Розітріть все руками до отримання крихти. Приготуйте начинку. Для цього збийте яйця, поступово всипаючи цукор, потім додайте сир, ванілін і ще раз все добре перемішайте. Чашу мультиварки змастіть маслом і викладіть шарами крихту і сирну масу. Чергуйте шари, поки не закінчиться начинка і крихта. Головне щоб останнім шаром була масляна крихта. Випікайте королівську ватрушку в режимі «випічка» протягом години.
Готуючи королівську ватрушку, можна експериментувати, додаючи в сирну масу свої інгредієнти або ще один шар своїй начинки, наприклад, вишню або курагу. Якщо вам цікаво, як піч королівську ватрушку з шоколадом, то нічого складного тут немає. Досить просто додати в сир тертий шоколад. Готуйте королівську ватрушку на свій смак і радуйте свою сім'ю смачними сніданками.
Як готувати королівську ватрушку?
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування сирної королівської ватрушки візьміть глибоку миску. Збийте в неї яйця, додайте щіпку солі, сир. Поступово всипаючи цукор, збийте сирну масу до однорідності. Заморожене масло натріть на крупній тертці і розітріть з борошном. У вас повинна вийти суміш, що нагадує крихти. Отриману масу розділіть на дві частини. Одну з частин висипте в заздалегідь підготовлену форму для випікання, викладіть зверху сирну масу і посипте другою частиною крихт. Духовку розігрійте до 180 градусів і випікайте до повної готовності. Таку королівську сирну ватрушку можна подавати як до святкового столу, так і просто на сніданок до чаю.
Королевська ватрушка з яблуками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для сирної начинки:
Для яблучної начинки:
Приготування
Вершкове масло в мисці розітріть з борошном, потім додайте цукор, соду і ще раз перемішайте. Сир в окремій мисці збийте з яйцями і цукром до однорідної маси, додайте за смаком ванілі. Яблука очистіть від шкірки і насіння, наріжте маленькими кубиками.
Дно форми змастіть вершковим маслом і висипте третину олійною крихти. Зверху викладіть сирну масу і посипати її ще однією третиною крихти. Останнім шаром викладіть нарізані яблука, посипте їх цукром і корицею. Верх посипте залишилася крихтою. Духовку розігрійте до 180 градусів і випікайте ватрушку приблизно годину.
Королевська ватрушка в мультиварці
Цей рецепт підійде тим господиням, які мають будинки мультиварку і хотіли б знати, як зробити королівську ватрушку саме в ній.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Заморожене вершкове масло натріть на крупній тертці, додати борошно, цукор і розпушувач. Розітріть все руками до отримання крихти. Приготуйте начинку. Для цього збийте яйця, поступово всипаючи цукор, потім додайте сир, ванілін і ще раз все добре перемішайте. Чашу мультиварки змастіть маслом і викладіть шарами крихту і сирну масу. Чергуйте шари, поки не закінчиться начинка і крихта. Головне щоб останнім шаром була масляна крихта. Випікайте королівську ватрушку в режимі «випічка» протягом години.
Готуючи королівську ватрушку, можна експериментувати, додаючи в сирну масу свої інгредієнти або ще один шар своїй начинки, наприклад, вишню або курагу. Якщо вам цікаво, як піч королівську ватрушку з шоколадом, то нічого складного тут немає. Досить просто додати в сир тертий шоколад. Готуйте королівську ватрушку на свій смак і радуйте свою сім'ю смачними сніданками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Ватрушка в мультиварці
Хто з нас не пробував ватрушку - популярну випічку із здобного тіста з начинками з сиру, повидла, картопляного пюре. Сьогодні ми розповімо, як
Ватрушки - рецепт
Хочете почастувати свою родину смачними ватрушками з сиром і повидлом, але не знаєте відповідного рецепту? Тоді наші поради вам точно знадобляться.
Банановий пиріг рецепт
Якщо ваша сім'я дуже любить банани, то пропонуємо вам приготувати для них десерт - банановий пиріг. Для створення цього дивного ласощі вам
Пиріг зі смородиною
Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати
Французька ватрушка - рецепт
Французька ватрушка - це пиріг з ніжною сирною начинкою, покритої шаром хрусткого тіста. За своїм виглядом вона відрізняється від випічки, до якої ми
Угорська ватрушка
Ватрушки - це смачні відкриті коржі з начинкою. Різновидів їх на сьогоднішній день досить багато: з сиром, повидлом, ягодами, королевська,