Пиріг з шинкою
Пиріг з шинкою - досить ситна і смачна випічка, яка чудово підійде в якості легкого сніданку до чаю, і в якості закуски на вечерю.
Інгредієнти:
яйце - 2 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
сир - 100 г;
молоко - 1 ст.;
шинка - 100 г;
сіль, цукор;
зелень - за бажанням;
вершкове масло.
Приготування
Яйця гарненько збиваємо за допомогою віночка, додаємо дрібку цукру, солі і всипаємо борошно. Все як слід, перемішуємо, щоб не утворилося грудочок. Зелень промиваємо, подрібнюємо, шинку шаткуємо маленькими кубиками. Сир натираємо на крупній тертці і висипаємо всі складові в тісто, дуже добре перемішуючи.
У чашу мультиварки кидаємо невеликий шматочок станув масла і добре змащуємо каструльку. Виливаємо тісто, виставляємо на приладі Приблизно через годину, акуратно перевертаємо випічку, закриваємо кришку і чекаємо звукового сигналу готовності.
Інгредієнти:
борошно - 250 г;
вершкове масло - 130 г;
яйце - 1 шт.;
холодна вода - 3 ст. ложки;
сіль.
Для начинки:
шинка - 300 г;
цибулина - 1 шт.;
гриби - 150 р.
Для заливки:
яйце - 2 шт.;
сир - 150 г;
вершки - 200 мл
Приготування
Шинку дрібно нарізаємо, гриби пасеруємо з цибулею і перемішуємо. Борошно просіваємо і з'єднуємо з порубаним маслом. Додаємо дрібку солі і яйце. Перемішуємо все до однорідного стану, вливаючи холодну воду. Тісто слепляем у грудку, загортаємо у плівку і кладемо на 30 хвилин у холодильник. Дно рознімної форми застеляємо папером для випічки викладаємо тісто, розрівнюємо його руками і формуємо бортики.
Потім рівномірним шаром розподіляємо начинку і заливаємо заливкою. Для її приготування вершки збиваємо з яйцями. Сир натираємо на крупній тертці і посипаємо пиріг з шинкою і грибами зверху. Тепер ставимо форму в духовку і випікаємо приблизно 45 хвилин.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто - 300 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
броколі 250 г;
яйце - 3 шт.;
шинка - 100 г;
молоко - 200 мл;
сир - 100 г;
мелений мускатний горіх - щіпка;
спеції.
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо, виставляємо температуру 200 градусів і залишаємо нагріватися. Листкове тісто розгортаємо в пласт, викладаємо у форму для випічки, формуємо бортики, наколюємо в декількох місцях виделкою і ставимо в холодильник. Цибулю нарізаємо кільцями і підсмажити 5 хвилин разом з обробленої і розібраної на суцвіття брокколі. Яйця збиваємо з молоком, додаємо нарізану смужками шинку, кладемо тертий сир, суміш з броколі, підсолюємо і перчимо. Потім викладаємо приготовлену начинку на тісто і випікаємо листковий пиріг з брокколі і шинкою 30 хвилин.
Пиріг з шинкою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Яйця гарненько збиваємо за допомогою віночка, додаємо дрібку цукру, солі і всипаємо борошно. Все як слід, перемішуємо, щоб не утворилося грудочок. Зелень промиваємо, подрібнюємо, шинку шаткуємо маленькими кубиками. Сир натираємо на крупній тертці і висипаємо всі складові в тісто, дуже добре перемішуючи.
У чашу мультиварки кидаємо невеликий шматочок станув масла і добре змащуємо каструльку. Виливаємо тісто, виставляємо на приладі Приблизно через годину, акуратно перевертаємо випічку, закриваємо кришку і чекаємо звукового сигналу готовності.
Лоранський пиріг з шинкою
Інгредієнти:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Шинку дрібно нарізаємо, гриби пасеруємо з цибулею і перемішуємо. Борошно просіваємо і з'єднуємо з порубаним маслом. Додаємо дрібку солі і яйце. Перемішуємо все до однорідного стану, вливаючи холодну воду. Тісто слепляем у грудку, загортаємо у плівку і кладемо на 30 хвилин у холодильник. Дно рознімної форми застеляємо папером для випічки викладаємо тісто, розрівнюємо його руками і формуємо бортики.
Потім рівномірним шаром розподіляємо начинку і заливаємо заливкою. Для її приготування вершки збиваємо з яйцями. Сир натираємо на крупній тертці і посипаємо пиріг з шинкою і грибами зверху. Тепер ставимо форму в духовку і випікаємо приблизно 45 хвилин.
Пиріг з брокколі і шинкою
Інгредієнти:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо, виставляємо температуру 200 градусів і залишаємо нагріватися. Листкове тісто розгортаємо в пласт, викладаємо у форму для випічки, формуємо бортики, наколюємо в декількох місцях виделкою і ставимо в холодильник. Цибулю нарізаємо кільцями і підсмажити 5 хвилин разом з обробленої і розібраної на суцвіття брокколі. Яйця збиваємо з молоком, додаємо нарізану смужками шинку, кладемо тертий сир, суміш з броколі, підсолюємо і перчимо. Потім викладаємо приготовлену начинку на тісто і випікаємо листковий пиріг з брокколі і шинкою 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Слойки з сиром і шинкою
Слойки з сиром - це, звичайно ж, класика кулінарного жанру, з яким знайомі багато. І в нашій статті ми зібрали деякі оригінальні і смачні рецепти
Пиріг з брокколі
Брокколі - рекордсмен за наявність корисних речовин. З неї готують смачні супи, запіканки. А ми сьогодні розповімо, як зробити дивовижний пиріг з
Пиріг з помідорами
Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
Омлет з шинкою
Омлет з шинкою - прекрасне блюдо, дивовижно підходить до будь-якого сніданку, полуденка, а також розвантажувального вечері. Пропонуємо вашій увазі
Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
Кіш з куркою
Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.