Кіш з куркою
Кіш - популярна страва французької кухні, що представляє собою відкритий пиріг. Ось і сьогодні ми із задоволенням розповімо вам, як приготувати кіш з куркою.
Інгредієнти:
листкове бездріжджове тісто - 300 г;
куряче філе - 2 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
вершки 20 % - 200 мл;
яйце - 2 шт.;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
шпинат - 200 г;
борошно - 2 ст. ложки;
сир - 100 г;
спеції (прованські трави.
Приготування
Куряче філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо швиденько на сковороді в рослинному маслечко. Болгарський перчик обробляємо, шаткуємо соломкою. Шпинат промиваємо водою і обсушуємо рушником. В окремій мисці збиваємо яйця, вливаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Все ретельно перемішуємо.
Тепер присипаємо стіл борошном, розкачуємо з листкового тіста велике коло, перекладаємо його в круглу форму, формуючи високі бортики. Потім проколюємо його виделкою в декількох місцях і випікаємо корж до напівготовності хвилин 10. Далі викладаємо на тісто куряче філе, болгарський перчик і шпинат. Заливаємо все акуратно яєчною сумішшю і відправляємо блюдо в духовку на 30-40 хвилин. Після цього дістаємо кіш, посипаємо тертим сиром і ставимо знову в духовку на пару хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 250 г;
маргарин - 125 г;
сіль;
яйце - 1 шт.
Для начинки:
куряче філе - 1 шт.;
печериці - 500 г;
цибулина - 1 шт.;
масло вершкове - 30 г;
спеції;
мускатний горіх - за смаком;
сухий бульйон грибний - 2 ст. ложки.
Для заливки:
вершки - 250 мл;
яйце - 2 шт.;
сир - 100 р.
Приготування
Маргарин нарізаємо на шматочки, з'єднуємо з просіяним борошном і рубаємо до отримання крихти. Потім додаємо яйце, замішуємо тісто, формуємо невелику коржик і викладаємо у форму для випічки, формуючи високі бортики.
Тепер ставимо форму з тестом на 40 хвилин у холодильник, а самі переходимо до приготування начинки. Для цього м'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Гриби обробляємо і шаткуємо скибочками. Чистимо цибулину, дрібно рубаємо і пасеруємо на сковороді до прозорості. Потім викладаємо гриби, додаємо сухий грибний бульйон і м'ясо. Солимо, перчимо начинку за смаком і знімаємо з плити.
Тепер давайте зробимо заливку: яйця збиваємо з сіллю, додаємо мускатний горіх і вливаємо вершки. Сир натираємо на терочке і кидаємо в масу, ретельно перемішуючи. Після цього викладаємо начинку на тісто рівномірно і заливаємо яєчної сумішшю. Відправляємо кіш з куркою і грибами в розігріту духовку і випікаємо пиріг близько 15 хвилин до рум'яної скоринки.
Інгредієнти:
куряче філе - 400 г;
брокколі - 200 г;
сир - 200 г;
вершки - 200 мл;
мускатний горіх - за смаком;
борошно - 4 ст.;
масло вершкове - 200 г;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
яйце - 4 шт.;
спеції.
Приготування
Для приготування тіста розтоплюємо заздалегідь масло, додаємо цукор, щіпку солі і 2 яйця розбиваємо. Борошно просіваємо, всипаємо в масу і замішуємо однорідне тісто. Скачуємо його в кульку і прибираємо приблизно на 1 годину в холодильник. Для начинки куряче філе шаткуємо невеликими кубиками і обсмажуємо на сковороді в рослинному маслечко до готовності. Брокколі поділяємо на невеликі суцвіття.
Для заливки збиваємо окремо яйця, вливаємо вершки, додаємо мускатний горіх, солимо, перчимо і добре перемішуємо вінчиком. Додаємо тертий сир і знову ретельно перемішуємо.
Тепер дістаємо з холодильника тісто розкачуємо його в пласт, викладаємо форму, протикаємо виделкою, накриваємо папером для випічки і засипаємо бобами. Випікаємо корж 5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Потім прибираємо папір, викладаємо курячу грудку, брокколі, виливаємо заливку і відправляємо кіш з куркою і сиром запікатися на 30 хвилин при цій же температурі.
Рецепт кіша з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе нарізаємо кубиками і обсмажуємо швиденько на сковороді в рослинному маслечко. Болгарський перчик обробляємо, шаткуємо соломкою. Шпинат промиваємо водою і обсушуємо рушником. В окремій мисці збиваємо яйця, вливаємо вершки, солимо і перчимо за смаком. Все ретельно перемішуємо.
Тепер присипаємо стіл борошном, розкачуємо з листкового тіста велике коло, перекладаємо його в круглу форму, формуючи високі бортики. Потім проколюємо його виделкою в декількох місцях і випікаємо корж до напівготовності хвилин 10. Далі викладаємо на тісто куряче філе, болгарський перчик і шпинат. Заливаємо все акуратно яєчною сумішшю і відправляємо блюдо в духовку на 30-40 хвилин. Після цього дістаємо кіш, посипаємо тертим сиром і ставимо знову в духовку на пару хвилин.
Французький кіш з куркою і грибами
Інгредієнти:
Для начинки:
Для заливки:
Приготування
Маргарин нарізаємо на шматочки, з'єднуємо з просіяним борошном і рубаємо до отримання крихти. Потім додаємо яйце, замішуємо тісто, формуємо невелику коржик і викладаємо у форму для випічки, формуючи високі бортики.
Тепер ставимо форму з тестом на 40 хвилин у холодильник, а самі переходимо до приготування начинки. Для цього м'ясо нарізаємо невеликими шматочками. Гриби обробляємо і шаткуємо скибочками. Чистимо цибулину, дрібно рубаємо і пасеруємо на сковороді до прозорості. Потім викладаємо гриби, додаємо сухий грибний бульйон і м'ясо. Солимо, перчимо начинку за смаком і знімаємо з плити.
Тепер давайте зробимо заливку: яйця збиваємо з сіллю, додаємо мускатний горіх і вливаємо вершки. Сир натираємо на терочке і кидаємо в масу, ретельно перемішуючи. Після цього викладаємо начинку на тісто рівномірно і заливаємо яєчної сумішшю. Відправляємо кіш з куркою і грибами в розігріту духовку і випікаємо пиріг близько 15 хвилин до рум'яної скоринки.
Кіш з куркою і брокколі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування тіста розтоплюємо заздалегідь масло, додаємо цукор, щіпку солі і 2 яйця розбиваємо. Борошно просіваємо, всипаємо в масу і замішуємо однорідне тісто. Скачуємо його в кульку і прибираємо приблизно на 1 годину в холодильник. Для начинки куряче філе шаткуємо невеликими кубиками і обсмажуємо на сковороді в рослинному маслечко до готовності. Брокколі поділяємо на невеликі суцвіття.
Для заливки збиваємо окремо яйця, вливаємо вершки, додаємо мускатний горіх, солимо, перчимо і добре перемішуємо вінчиком. Додаємо тертий сир і знову ретельно перемішуємо.
Тепер дістаємо з холодильника тісто розкачуємо його в пласт, викладаємо форму, протикаємо виделкою, накриваємо папером для випічки і засипаємо бобами. Випікаємо корж 5 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Потім прибираємо папір, викладаємо курячу грудку, брокколі, виливаємо заливку і відправляємо кіш з куркою і сиром запікатися на 30 хвилин при цій же температурі.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з брокколі
Брокколі - рекордсмен за наявність корисних речовин. З неї готують смачні супи, запіканки. А ми сьогодні розповімо, як зробити дивовижний пиріг з
Пиріг з шинкою
Пиріг з шинкою - смачна і проста в приготуванні випічка, яка відмінно підійде для сніданку всіх членів сім'ї, а також може стати чудовим перекусу на
Листковий пиріг з грибами
Листковий пиріг з грибами - це відмінний варіант швидкого вечері, або якщо гості вже на підході. До того ж готове тісто можна купити в магазині.
Пиріг з лососем
Пиріг з лососем - це чудове блюдо, яке прикрасить, як святковий, так і повсякденний стіл. Пропонуємо вашій увазі декілька універсальних рецептів цієї
Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
Кіш з сиром
Кіш - відкритий французький пиріг, який готується на основі пісочного тіста. Варіантів його випічки безліч. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали