Листковий пиріг з грибами

Рецепт відкритого листкового пирога з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Невеликі печериці ріжемо на четвертинки і обсмажуємо на добре розігрітій сковорідці до рум'яного кольору. Додаємо гірчицю , перемішуємо і знімаємо з вогню. Поки гриби остигають, займемося тестом. Розкачуємо його в тонкий пласт і вистилаємо змащену маслом форму. Обрізаємо зайве, проколюємо корж в декількох місцях виделкою і відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
Тим часом збиваємо міксером яйця з рікоттою (можна замінити домашнім сиром, вийде не менш смачно) в однорідну масу. Змішуємо її з грибами. Шпинат і зелена цибуля добре промиваємо, висушуємо і кришимо соломкою. З'єднуємо зелень з основною начинкою, солимо, приправляємо спеціями і викладаємо у форму з вже готовим коржем. Трохи вирівнюємо поверхню. Вільні бортики тесту промазуємо збитим жовтком. І ставимо наш пиріг в духовку ще на 20 хвилин, підрум'яниться.
Листковий пиріг із грибами, куркою та картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю для начинки, відварюємо в мундирі, чистимо і натираємо на крупній тертці. Куряче філе також варимо до готовності в підсоленій воді, потім остуджуємо і ріжемо невеликими кубиками. На сковорідці спочатку злегка обсмажуємо дрібно покришену цибулю, потім до нього додаємо нарізані пластинками печериці і тушкуємо, поки не випарується вся виділилася рідина з грибів. Не забуваємо посолити і поперчити. Печериці змішуємо з куркою та картоплею. Начинка готова, тепер справа за тестом.

Накриваємо зверху другим шаром тіста і ретельно заліплюємо краю. Промазуємо пиріг злегка збитим яйцем і проколюємо, щоб не занадто вздувался, кілька разів виделкою. Відправляємо його в розігріту до 200 градусів духовку. Як тільки зарум'яниться, можна виймати, адже начинка у цього пирога спочатку була не сира.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з грибами - рецепт
Листковий пиріг з грибами - ще один швидкий і смачний спосіб нагодувати всю сім'ю. Якщо для рецепта купити готове листкове тісто і мариновані гриби,

Пиріг з рисом
Рис, як складова начинки, часто зустрічається в пирогах. Найпопулярніший - це, звичайно ж, пиріг з рибою і рисом. І сьогодні ми розглянемо ще парочку

Пиріг з грибами і картоплею
Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька

Листковий пиріг з куркою
Листковий пиріг - смачне і ситне страву. Готувати його досить просто, особливо, якщо використовувати готове тісто. І сьогодні ми пропонуємо вам

Кіш з куркою
Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.

Пиріг з яйцем і шпинатом «Мімоза»
Закусочний пиріг «Мімоза» Цей пиріг із серії закусочних. Його можна їсти з першими і другими стравами замість хліба, а також з чаєм, кавою, соком.