Пиріг з грибами і картоплею
Зараз ми вам запропонуємо рецепти неймовірно смачною випічки - у цій статті піде мова про приготування пирога з грибами і картоплею. До основних інгредієнтам начинки також можна додавати курку, м'ясо або інші продукти, пиріг від цього стане тільки смачніше.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 200 г;
сир - 100 г;
кефір - 100 мл;
вершкове масло - 100 г;
сода - 05 ч. ложки;
сіль - щіпка;
сир - 100 р.
Для начинки:
шампіньйони - 05 кг;
цибуля - 3 шт.;
картопля - 800 г;
кріп - за смаком;
яйця - 3 шт.;
кефір - 250 г;
сир твердий - 200 р.
Приготування
Борошно разом з сиром і маслом перетираємо в крихту, поступово доливаємо домашній кефір додаємо сіль і соду і замішуємо м'яке тісто. Загортаємо його в плівку і даємо відпочити. Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо разом з цибулею до готовності. Картопля очищаємо, відварюємо до готовності і перетворюємо на пюре. Розподіляємо руками тісто по листу, формуючи бортики. Рівномірно розподіляємо грибну начинку. У картопляне пюре додаємо яйця та кефір і збиваємо в пишну масу. Туди ж додаємо тертий сир і перемішуємо. Отриману суміш розкладаємо поверх грибної начинки і розрівнюємо. Запікаємо в духовці близько 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Інгредієнти:
листкове тісто - 05 кг;
яйця - 1 шт.
Для начинки:
філе куряче - 1 шт.;
стегно куряче - 1 шт.;
картопля - 5 шт.;
печериці - 500 г;
цибуля - 1 шт.;
спеції - за смаком.
Приготування
Готове листкове тісто розморожуємо і ділимо на 2 нерівні частини. Більшу частину розгортаємо в пласт трохи більше розміру дека, а меншу частину - за розміром форми або дека. Для начинки картоплю відварюємо в мундирі, охолодити його і тремо на крупній тертці. Куряче філе і стегно відварюємо до готовності, а потім нарізаємо шматочками. Гриби ріжемо пластинами. На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо нарізані гриби і смажимо до готовності.
Змішуємо картоплю, курку та гриби з цибулею, додаємо приправи за смаком. Форму для запікання застеляємо пергаментним папером, викладаємо пласт тіста, зверху кладемо начинку і накриваємо другим шаром тіста, краї з'єднуємо, змащуємо верх збитим яйцем і робимо кілька проколів виделкою. Запікаємо При 200 градусах 40 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 5 ст. ложок;
майонез - 250 г;
яйця - 3 шт.;
фарш - 400 г;
відварна картопля - 3 шт.;
гриби - 100 г;
цибуля - 2 шт.;
сир - 50 г;
сода - 1 ч. ложка;
зелень - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Гриби нарізаємо скибочками, обсмажуємо на рослинному маслі на сковороді, додаємо подрібнену цибулю, фарш і солимо за смаком. Картопля очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Збиваємо міксером яйця, додаємо до них майонез, просіяне борошно і соду. Вимішуємо тісто.
Третину тіста викладаємо в чашу мультиварки, змащену вершковим маслом. Зверху викладаємо шар картоплі, фарш і подрібнену зелень. Засипаємо зверху тертим сиром і виливаємо тісто. В режимі «Випічка» готуємо 60 хвилин. Потім кришку мультиварки відкриваємо і даємо пирога повністю охолонути. І тільки потім виймаємо його.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 300 г;
маргарин - 150 г;
яйця - 2 шт.;
сіль - щіпка.
Для начинки:
гриби - 300 г;
цибуля - 1 шт.;
картопля - 3 шт.;
сметана - 250 г;
молоко - 100 г;
яйця - 2 шт.;
борошно - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Розм'якшений маргарин змішуємо з сіллю, додаємо збиті яйця, борошно і замішуємо тісто. Накриваємо його серветкою і відправляємо в холодильник на півгодини. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Картоплю чистимо і варимо до напівготовності. Окремо збиваємо яйця, додаємо сметану, молоко, борошно, сіль і перемішуємо. Розкачуємо тісто і викладаємо його у форму, загинаючи краї, щоб вийшли бортики. На дно викладаємо картоплю, гриби, смажені з цибулею і заливаємо зверху молочною сумішшю. Випікаємо При 180 градусах близько 1 години. Подавати до столу такий пиріг краще охолодженим.
Листковий пиріг з грибами і картоплею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Борошно разом з сиром і маслом перетираємо в крихту, поступово доливаємо домашній кефір додаємо сіль і соду і замішуємо м'яке тісто. Загортаємо його в плівку і даємо відпочити. Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо разом з цибулею до готовності. Картопля очищаємо, відварюємо до готовності і перетворюємо на пюре. Розподіляємо руками тісто по листу, формуючи бортики. Рівномірно розподіляємо грибну начинку. У картопляне пюре додаємо яйця та кефір і збиваємо в пишну масу. Туди ж додаємо тертий сир і перемішуємо. Отриману суміш розкладаємо поверх грибної начинки і розрівнюємо. Запікаємо в духовці близько 45 хвилин при температурі 180 градусів.
Пиріг з куркою, грибами і картоплею
Інгредієнти:
Приготування
Готове листкове тісто розморожуємо і ділимо на 2 нерівні частини. Більшу частину розгортаємо в пласт трохи більше розміру дека, а меншу частину - за розміром форми або дека. Для начинки картоплю відварюємо в мундирі, охолодити його і тремо на крупній тертці. Куряче філе і стегно відварюємо до готовності, а потім нарізаємо шматочками. Гриби ріжемо пластинами. На сковороді обсмажуємо цибулю, додаємо нарізані гриби і смажимо до готовності.
Змішуємо картоплю, курку та гриби з цибулею, додаємо приправи за смаком. Форму для запікання застеляємо пергаментним папером, викладаємо пласт тіста, зверху кладемо начинку і накриваємо другим шаром тіста, краї з'єднуємо, змащуємо верх збитим яйцем і робимо кілька проколів виделкою. Запікаємо При 200 градусах 40 хвилин.
Пиріг з грибами, м'ясом і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гриби нарізаємо скибочками, обсмажуємо на рослинному маслі на сковороді, додаємо подрібнену цибулю, фарш і солимо за смаком. Картопля очищаємо від шкірки і натираємо на крупній тертці. Збиваємо міксером яйця, додаємо до них майонез, просіяне борошно і соду. Вимішуємо тісто.
Третину тіста викладаємо в чашу мультиварки, змащену вершковим маслом. Зверху викладаємо шар картоплі, фарш і подрібнену зелень. Засипаємо зверху тертим сиром і виливаємо тісто. В режимі «Випічка» готуємо 60 хвилин. Потім кришку мультиварки відкриваємо і даємо пирога повністю охолонути. І тільки потім виймаємо його.
Як приготувати пиріг з грибами і картоплею?
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Розм'якшений маргарин змішуємо з сіллю, додаємо збиті яйця, борошно і замішуємо тісто. Накриваємо його серветкою і відправляємо в холодильник на півгодини. Цибулю подрібнюємо і обсмажуємо до золотистого кольору на рослинній олії. Картоплю чистимо і варимо до напівготовності. Окремо збиваємо яйця, додаємо сметану, молоко, борошно, сіль і перемішуємо. Розкачуємо тісто і викладаємо його у форму, загинаючи краї, щоб вийшли бортики. На дно викладаємо картоплю, гриби, смажені з цибулею і заливаємо зверху молочною сумішшю. Випікаємо При 180 градусах близько 1 години. Подавати до столу такий пиріг краще охолодженим.
Рекомендуємо добрі рецепти
Курник з картоплею і куркою
Класичний курник зазвичай готується з використанням круп, основні - гречка і рис. Не дивлячись на це ще більш смачні пироги виходять з начинкою на
Пиріг-перевертиш з грибами
Пироги-перевертні можуть бути як приємними, так і не солодкими. Вони виходять досить смачними, соковитими і готувати досить просто. І зараз ми вам
Пиріг з фаршем і картоплею
Пироги з картоплею та м'ясним фаршем виходять дуже смачними і поживними. Така страва може стати повноцінним вечерею, а може навіть святковим пирогом.
Лоранський пиріг з грибами
Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили