Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг-перевертиш з грибами

Пиріг-перевертиш з грибами

19-03-2015, 19:12
1 057
Пиріг-перевертиш з грибами
Пироги-перевертні, це завжди дуже цікаво, готуєш, і не знаєш, як вийде. Такі пироги виходять смачними і соковитими. Сьогодні розповімо, як приготувати такий пиріг.
Пиріг-перевертиш з грибами
Інгредієнти:

  • яйця - 3 шт.;

  • кефір - 1 склянка;

  • борошно - 15 склянки;

  • сіль;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • мариновані гриби - 300 г;

  • тертий сир - 300 г;

  • відварна курка - 300 г;

  • варений рис - 1 склянка;

  • помідор - 2 шт.;

  • зелену цибулю.


  • Приготування
    Змішуємо борошно і розпушувач, додаємо домашній кефір , яйця, сіль і замішуємо рідке тісто. На дно форми висипаємо нарізані мариновані грибочки , натертий сир, рис, зверху рису викладаємо нарізану шматочками курку, помідори і зелений цибулька. Зверху виливаємо наше тісто і ставимо форму в духовку на 40 хвилин. Готовий пиріг виймаємо з духовки, охолодити 20 хвилин, перевертаємо і насолоджуємося.
    Простий пиріг-перевертиш з грибами
    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • майонез - 100 г;

  • сметана - 200 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • сіль;

  • гашене сода - 1 ч. ложка;

  • борошно - 5 ст. ложок.


  • Для начинки:

  • картопля - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • гриби - 200 г;

  • копчене м'ясо;

  • сіль;

  • перець.


  • Приготування
    Яйця збиваємо з майонезом і сметаною, додаємо сіль, соду і борошно, добре перемішуємо інгредієнти. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо. М'ясо нарізаємо кубиками, а картоплю кружечками. У форму викладаємо картоплю, додаємо сіль і спеції, зверху картоплі висипаємо обсмажену цибулю, мариновані грибочки і м'ясо. Все заливаємо тістом. Печемо в духовці приблизно 45 хвилин.
    Пиріг-перевертиш з грибами і фаршем
    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйця - 3 шт.;

  • кефір - 1 склянка;

  • борошно - 1 склянка;

  • розпушувач - 2 ч. ложки.


  • Для начинки:

  • печериці консервовані - 300 г;

  • твердий сир - 300 г;

  • фарш 300 г;

  • рис відварний - 1 склянка;

  • стручкова квасоля заморожена - 300 р.


  • Приготування
    Для тіста, змішуємо кефір, борошно, розпушувач і сіль, тісто має бути як на оладки. Беремо форму і вистилаємо в неї папір для випічки. Укладаємо шарами начинку, печериці, сир, рис, фарш, просмажений з цибулею, стручкова квасоля. Зверху заливаємо тісто і печемо в духовці 35 хвилин при температурі 185 градусів. Коли пиріг готовий, витягуємо його з духовки, даємо охолонути і перевертаємо.
    Пиріг-перевертиш з грибами і сиром
    Інгредієнти:

  • гриби - 200 г;

  • твердий сир - 150 г;

  • помідори - 3 шт.;

  • вірменський лаваш - 2 шт.;

  • ріпчаста цибуля - 2 шт.;

  • баклажан - 1 шт.;

  • зелень;

  • часник;

  • рослинна олія;

  • сіль.


  • Приготування
    Нарізаємо помідори кружечками і обсмажуємо баклажани ріжемо пластинами і обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії. Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо з подрібненою цибулею. Лаваш розрізаємо на 6 прямокутних частин за розміром аркуша для випікання. Пиріг викладаємо шарами лаваш, баклажан, зелень, лаваш, помідор, лаваш, гриби, тертий сир, лаваш, баклажан, зелень, цибуля, часник, сир і верхній шар знову лаваш. Запікаємо пиріг на лаваші в духовці близько 20 хвилин, виставляємо при цьому температуру 180 градусів. Коли пиріг готовий дістаємо його з духовки і перевертаємо на блюдо.
    Пиріг-перевертиш з грибами і рисом
    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйця - 3 шт.;

  • кефір - 200 мл;

  • борошно - 6 ст. ложок;

  • сіль;

  • сода, погашена оцтом - 05 ч. ложки.


  • Для начинки:

  • змішаний фарш - 400 г;

  • сир - 300 г;

  • печериці, різані мариновані - 1 банка;

  • цибуля ріпчаста -1 шт;

  • рис - 05 склянки;

  • стручкова квасоля - 150 г;

  • зелень;

  • рослинна олія;

  • сіль;

  • перець.
  • Пиріг-перевертиш з грибами


    Приготування
    Обсмажуємо фарш, відварюємо рис до напівготовності. Квасолю відварюємо в підсоленій воді і даємо їй добре стекти. Натираємо сир.
    Для тіста збиваємо яйця, додаємо сіль, соду, кефір, борошно і перемішуємо. Беремо форму і вистилаємо дно пергаментом, змащуємо маслом пергамент і бортики. Беремо гриби, зливаємо з них маринад і висипаємо в форму першим шаром, зверху засипаємо сиром. Третім шаром викладаємо рис, після обсмажений фарш, квасоля. Зверху виливаємо рідке тісто. Випікаємо наше блюдо 40 хвилин. Готовий пиріг охолодити і перевертаємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з грибами - рецепт
    Пиріг з грибами - рецепт
    Листковий пиріг з грибами - ще один швидкий і смачний спосіб нагодувати всю сім'ю. Якщо для рецепта купити готове листкове тісто і мариновані гриби,
    Пиріг з помідорами
    Пиріг з помідорами
    Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
    Пиріг з грибами і картоплею
    Пиріг з грибами і картоплею
    Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька
    Пиріг з лаваша
    Пиріг з лаваша
    Лаваш часто використовують у приготуванні різної випічки та закусок. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг з лаваша з сиром, фаршем,
    Пиріг-перевертиш з фаршем
    Пиріг-перевертиш з фаршем
    Пироги-перевертні можуть бути не тільки десертними, начебто яблучного татена, але і досить поживними - м'ясними. І сьогодні ми розповімо, як