Пиріг-перевертиш з грибами
Пироги-перевертні, це завжди дуже цікаво, готуєш, і не знаєш, як вийде. Такі пироги виходять смачними і соковитими. Сьогодні розповімо, як приготувати такий пиріг.
Пиріг-перевертиш з грибами
Інгредієнти:
яйця - 3 шт.;
кефір - 1 склянка;
борошно - 15 склянки;
сіль;
розпушувач - 2 ч. ложки;
мариновані гриби - 300 г;
тертий сир - 300 г;
відварна курка - 300 г;
варений рис - 1 склянка;
помідор - 2 шт.;
зелену цибулю.
Приготування
Змішуємо борошно і розпушувач, додаємо домашній кефір , яйця, сіль і замішуємо рідке тісто. На дно форми висипаємо нарізані мариновані грибочки , натертий сир, рис, зверху рису викладаємо нарізану шматочками курку, помідори і зелений цибулька. Зверху виливаємо наше тісто і ставимо форму в духовку на 40 хвилин. Готовий пиріг виймаємо з духовки, охолодити 20 хвилин, перевертаємо і насолоджуємося.
Простий пиріг-перевертиш з грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
майонез - 100 г;
сметана - 200 г;
яйця - 3 шт.;
сіль;
гашене сода - 1 ч. ложка;
борошно - 5 ст. ложок.
Для начинки:
картопля - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
гриби - 200 г;
копчене м'ясо;
сіль;
перець.
Приготування
Яйця збиваємо з майонезом і сметаною, додаємо сіль, соду і борошно, добре перемішуємо інгредієнти. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо. М'ясо нарізаємо кубиками, а картоплю кружечками. У форму викладаємо картоплю, додаємо сіль і спеції, зверху картоплі висипаємо обсмажену цибулю, мариновані грибочки і м'ясо. Все заливаємо тістом. Печемо в духовці приблизно 45 хвилин.
Пиріг-перевертиш з грибами і фаршем
Інгредієнти:
Для тіста:
яйця - 3 шт.;
кефір - 1 склянка;
борошно - 1 склянка;
розпушувач - 2 ч. ложки.
Для начинки:
печериці консервовані - 300 г;
твердий сир - 300 г;
фарш 300 г;
рис відварний - 1 склянка;
стручкова квасоля заморожена - 300 р.
Приготування
Для тіста, змішуємо кефір, борошно, розпушувач і сіль, тісто має бути як на оладки. Беремо форму і вистилаємо в неї папір для випічки. Укладаємо шарами начинку, печериці, сир, рис, фарш, просмажений з цибулею, стручкова квасоля. Зверху заливаємо тісто і печемо в духовці 35 хвилин при температурі 185 градусів. Коли пиріг готовий, витягуємо його з духовки, даємо охолонути і перевертаємо.
Пиріг-перевертиш з грибами і сиром
Інгредієнти:
гриби - 200 г;
твердий сир - 150 г;
помідори - 3 шт.;
вірменський лаваш - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
баклажан - 1 шт.;
зелень;
часник;
рослинна олія;
сіль.
Приготування
Нарізаємо помідори кружечками і обсмажуємо баклажани ріжемо пластинами і обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії. Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо з подрібненою цибулею. Лаваш розрізаємо на 6 прямокутних частин за розміром аркуша для випікання. Пиріг викладаємо шарами лаваш, баклажан, зелень, лаваш, помідор, лаваш, гриби, тертий сир, лаваш, баклажан, зелень, цибуля, часник, сир і верхній шар знову лаваш. Запікаємо пиріг на лаваші в духовці близько 20 хвилин, виставляємо при цьому температуру 180 градусів. Коли пиріг готовий дістаємо його з духовки і перевертаємо на блюдо.
Пиріг-перевертиш з грибами і рисом
Інгредієнти:
Для тіста:
яйця - 3 шт.;
кефір - 200 мл;
борошно - 6 ст. ложок;
сіль;
сода, погашена оцтом - 05 ч. ложки.
Для начинки:
змішаний фарш - 400 г;
сир - 300 г;
печериці, різані мариновані - 1 банка;
цибуля ріпчаста -1 шт;
рис - 05 склянки;
стручкова квасоля - 150 г;
зелень;
рослинна олія;
сіль;
перець.
Приготування
Обсмажуємо фарш, відварюємо рис до напівготовності. Квасолю відварюємо в підсоленій воді і даємо їй добре стекти. Натираємо сир.
Для тіста збиваємо яйця, додаємо сіль, соду, кефір, борошно і перемішуємо. Беремо форму і вистилаємо дно пергаментом, змащуємо маслом пергамент і бортики. Беремо гриби, зливаємо з них маринад і висипаємо в форму першим шаром, зверху засипаємо сиром. Третім шаром викладаємо рис, після обсмажений фарш, квасоля. Зверху виливаємо рідке тісто. Випікаємо наше блюдо 40 хвилин. Готовий пиріг охолодити і перевертаємо.
Пиріг-перевертиш з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо борошно і розпушувач, додаємо домашній кефір , яйця, сіль і замішуємо рідке тісто. На дно форми висипаємо нарізані мариновані грибочки , натертий сир, рис, зверху рису викладаємо нарізану шматочками курку, помідори і зелений цибулька. Зверху виливаємо наше тісто і ставимо форму в духовку на 40 хвилин. Готовий пиріг виймаємо з духовки, охолодити 20 хвилин, перевертаємо і насолоджуємося.
Простий пиріг-перевертиш з грибами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйця збиваємо з майонезом і сметаною, додаємо сіль, соду і борошно, добре перемішуємо інгредієнти. Цибулю нарізаємо і обсмажуємо. М'ясо нарізаємо кубиками, а картоплю кружечками. У форму викладаємо картоплю, додаємо сіль і спеції, зверху картоплі висипаємо обсмажену цибулю, мариновані грибочки і м'ясо. Все заливаємо тістом. Печемо в духовці приблизно 45 хвилин.
Пиріг-перевертиш з грибами і фаршем
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для тіста, змішуємо кефір, борошно, розпушувач і сіль, тісто має бути як на оладки. Беремо форму і вистилаємо в неї папір для випічки. Укладаємо шарами начинку, печериці, сир, рис, фарш, просмажений з цибулею, стручкова квасоля. Зверху заливаємо тісто і печемо в духовці 35 хвилин при температурі 185 градусів. Коли пиріг готовий, витягуємо його з духовки, даємо охолонути і перевертаємо.
Пиріг-перевертиш з грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо помідори кружечками і обсмажуємо баклажани ріжемо пластинами і обсмажуємо з двох сторін на рослинній олії. Гриби нарізаємо пластинками і обсмажуємо з подрібненою цибулею. Лаваш розрізаємо на 6 прямокутних частин за розміром аркуша для випікання. Пиріг викладаємо шарами лаваш, баклажан, зелень, лаваш, помідор, лаваш, гриби, тертий сир, лаваш, баклажан, зелень, цибуля, часник, сир і верхній шар знову лаваш. Запікаємо пиріг на лаваші в духовці близько 20 хвилин, виставляємо при цьому температуру 180 градусів. Коли пиріг готовий дістаємо його з духовки і перевертаємо на блюдо.
Пиріг-перевертиш з грибами і рисом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Обсмажуємо фарш, відварюємо рис до напівготовності. Квасолю відварюємо в підсоленій воді і даємо їй добре стекти. Натираємо сир.
Для тіста збиваємо яйця, додаємо сіль, соду, кефір, борошно і перемішуємо. Беремо форму і вистилаємо дно пергаментом, змащуємо маслом пергамент і бортики. Беремо гриби, зливаємо з них маринад і висипаємо в форму першим шаром, зверху засипаємо сиром. Третім шаром викладаємо рис, після обсмажений фарш, квасоля. Зверху виливаємо рідке тісто. Випікаємо наше блюдо 40 хвилин. Готовий пиріг охолодити і перевертаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з грибами - рецепт
Листковий пиріг з грибами - ще один швидкий і смачний спосіб нагодувати всю сім'ю. Якщо для рецепта купити готове листкове тісто і мариновані гриби,
Пиріг з помідорами
Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
Пиріг з грибами і картоплею
Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька
Пиріг з лаваша
Лаваш часто використовують у приготуванні різної випічки та закусок. І сьогодні ми розповімо, як зробити дивовижний пиріг з лаваша з сиром, фаршем,
Пиріг-перевертиш з фаршем
Пироги-перевертні можуть бути не тільки десертними, начебто яблучного татена, але і досить поживними - м'ясними. І сьогодні ми розповімо, як