Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з грибами - рецепт

Пиріг з грибами - рецепт

21-03-2015, 17:30
1 125
Пиріг з грибами - рецепт
Пиріг з грибами - дуже ситне і смачне блюдо, яке неодмінно сподобається всім! Давайте дізнаємося, як же його приготувати.

Пиріг з грибами і сиром


Інгредієнти:
Для тіста:

  • рослинна олія - 05 склянки;

  • газована мінеральна вода - 05 склянки;

  • борошно - 05 ст.


  • Для начинки:

  • свіжі гриби - 500 г;

  • картопля - 2 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • молоко - 50 мл;

  • вершки - 50 мл;

  • сіль, перець - за смаком;

  • сир - 300 г;

  • зелень петрушки;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Для початку готуємо з вами тісто: змішуємо олію з мінеральною водою і поступово підсипаємо борошно, до тих пір, поки маса не перестане прилипати до рук. Форму для випічки змащуємо олією, викладаємо тісто, розминаємо його і формуємо високі бортики. На середину коржа кладемо зім'ятий аркуш паперу, щоб маса посередині не піднімалася. Випікаємо корж в духовці протягом 15 хвилин, поки він добре не підрум'яниться.
    Картоплю миємо, відварюємо в мундирі, очистити від шкірки і шаткуємо кружечками. Далі на сковорідці розтоплюємо вершкове масло, додаємо нарізані скибочками гриби і обсмажуємо, помішуючи, на сильному вогні приблизно 3 хвилини. Потім зменшуємо вогонь, додаємо видавлений через прес часник, перемішуємо і знімаємо з вогню. У глибокій ємності гарненько змішуємо молоко, вершки, сметану, додаємо перець, сіль за смаком, яйця, рубану зелень петрушки і тертий сир. На випечений раніше корж викладаємо рівним шаром картоплю, гриби і заливаємо все сумішшю молока, вершків та яєць. Відправляємо форму в заздалегідь розігріту до 180 духовку і випікаємо протягом 20 хвилин. Готовий сирний пиріг з грибами і картоплею трохи охолоджуємо і подаємо до столу.

    Пиріг з м'ясом і грибами


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • пшеничне борошно - 250 г;

  • сіль - щіпка;

  • вершкове масло - 125 г;

  • вода - 4 ст. ложки.


  • Для начинки:

  • вершкове масло - для змазування;

  • гриби мариновані 250 г;

  • яйце - 6 шт.;

  • вершки - 250 мл;

  • сіль, перець - за смаком;

  • відварна яловичина - 200 р.


  • Приготування
    Як приготувати пиріг з грибами? У миску насипати борошно, додаємо дрібно нарубленное вершкове масло, вливаємо трохи води, кладемо щіпку солі і збиваємо все міксером до однорідного стану. Готове тісто розкачуємо на дошці, присипаній борошном. Форму змащуємо маргарином, викладаємо корж, формуємо бортики, протикаємо в декількох місцях виделкою і поставити на 20 хвилин у холодне місце.
    Духовку нагріваємо до температури 175 градусів. З грибів зливаємо розсіл, обсушуємо їх і дрібно нарізаємо. Яйця змішуємо з вершками, солимо, перчимо, додаємо гриби, перемішуємо.
    Тепер ставимо форму в духовку випікатися близько 5 хвилин. Потім акуратно дістаємо корж, розкладаємо на дні скибочки вареної яловичини, заливаємо яєчною масою з грибами і знову відправляємо пиріг з маринованими грибами в духовку. Випікаємо пиріг з м'ясом і грибами протягом 35 хвилин, до тих пір, поки верхівка не підрум'яниться.

    Пиріг перевертиш з грибами


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце - 3 шт.;

  • кефір - 1 склянка;

  • борошно - 1 ст.;

  • сіль - щіпка;

  • розпушувач - 2 ч. ложки.


  • Для начинки:

  • консервовані шампіньйони - 300 г;

  • Пиріг з грибами - рецепт
  • сир - 300 р.


  • Приготування
    Форму для випічки застеляємо пекарським папером і відставляємо в сторону. Тепер готуємо тісто: яйця розбиваємо в миску, вливаємо кефір, кладемо сіль, розпушувач і поступово всипаємо борошно. Все ретельно перемішуємо і знімаємо поки в холодильник. У форму рівномірним шаром викладаємо консервовані печериці, зверху посипаємо тертим сиром і заливаємо раніше приготованим тестом. Відправляємо пиріг в попередньо розігріту до 175 градусів духовку і випікаємо протягом 40 хвилин. Потім акуратно виймаємо його, чекаємо, поки він трохи охолоне і обережно перевертаємо листковий пиріг з грибами на плоске блюдо.
    Приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з помідорами
    Пиріг з помідорами
    Пиріг з помідорами - ситне і приголомшливе смачне блюдо. А приготувати його досить нескладно при мінімальних витратах часу, зате гості і близькі
    Листковий пиріг з грибами
    Листковий пиріг з грибами
    Листковий пиріг з грибами - це відмінний варіант швидкого вечері, або якщо гості вже на підході. До того ж готове тісто можна купити в магазині.
    Пиріг з грибами і картоплею
    Пиріг з грибами і картоплею
    Пиріг з грибами і картоплею - смачне і ситне блюдо, яке чудово підійде для сімейного обіду у вихідний день. У нашій статті ми зібрали кілька
    Пиріг-перевертиш з грибами
    Пиріг-перевертиш з грибами
    Пироги-перевертні можуть бути як приємними, так і не солодкими. Вони виходять досить смачними, соковитими і готувати досить просто. І зараз ми вам
    Лоранський пиріг з грибами
    Лоранський пиріг з грибами
    Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
    Кіш з куркою
    Кіш з куркою
    Кіш - відкритий французький пиріг. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні ми розберемося, як його смачно приготувати з куркою.