Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Кіш - рецепт

5-01-2015, 10:53
1 571
Кіш - рецепт
Кіш Лорен - відкритий пиріг з начинкою, родзинкою якого є заливка з яєць, молока (вершків), і сиру. Основу пирога становить пісочне (мелене) тісто, а начинкою можуть служити будь-які продукти на ваш вибір. Його готують з м'ясом, рибою, овочами і навіть з горіхами.

Кіш з грибами і помідорами



Якщо ви віддаєте перевагу овочеві пироги, ми розповімо вам, як приготувати кіш з грибами і помідорами, який стане відмінним вечерею для сім'ї або частуванням для друзів.
Інгредієнти:

Для основи:

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 200 г;

  • сіль - 05 ч. ложки;

  • масло вершкове - 125 р.



  • Для начинки:

  • гриби - 400 р;

  • пучок зелені;

  • помідори - 2 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • перець, сіль.



  • Для заливки:

  • твердий сир - 50 г;

  • молоко (вершки) - пів склянки.;

  • яйця - 2 шт.




  • Приготування

    Починати готувати киш-лорен з грибами потрібно з тіста. З'єднайте борошно, сіль і порізане шматочками масло і порубаєте ножем в крихту. Потім збийте яйце, додайте до крихті, і замісіть тісто. З нього зробіть кулю і охолодіть протягом години.

    Приготуйте начинку для пирога. Цибулю і гриби дрібно нашаткуйте і обсмажте разом до готовності. Зелень порубаєте, а помідори поріжте часточками. Помістіть тісто в змащену форму, сформуйте бортик висотою в кілька сантиметрів, і проколіть виделкою тісто, щоб воно не вздувалось. Присипте тертим сиром і випікайте 10 хвилин в нагрітій до 170 градусів духовці.
    Потім викладіть підсмажену цибулю з грибами на тісто, посоліть, додайте спецій і посипте зеленню. Помідори викладіть поверх зелені і посоліть. Збийте разом яйця, залишок сиру і молоко, і залийте пиріг цією сумішшю. Випікайте 30-40 хвилин при 180 градусах.

    Кіш з грибами і сиром



    Рецепт киш-лорена з грибами і сиром сподобається тим, хто віддає перевагу звичне поєднання смаків: гриби, цибулю і сир.

    Інгредієнти:


    Для основи:

  • борошно - 200 г;
  • Кіш - рецепт

  • яйця - 1 шт.;

  • масло вершкове - 125 г;

  • сіль - 05 ч. л.


  • Для начинки:

  • гриби (будь-які) - 500 г;

  • олія соняшникова;

  • цибуля - 2 шт.;

  • перець, сіль.



  • Для заливки:

  • молоко (вершки) - 1/2 склянки;

  • твердий сир - 150 г;

  • яйця - 2 шт.


  • Приготування

    Тісто приготуйте так само, як і в першому рецепті. Розігрійте масло в сковороді, ріпчасту цибулю поріжте і спасеруйте, додайте порізані гриби і тушкуйте до випарювання рідини. Дайте суміші охолонути.

    Форму змастіть, укладіть тісто, сформувавши високі бортики, і зверху викладіть гриби з цибулею. Залийте пиріг сумішшю з яєць, тертого сиру і молока (вершків), до яких можна додати ваші улюблені спеції. Випікайте кіш 45 хвилин при 180-200 градусах.

    Кіш з капустою



    Любителям капусти сподобається наступний рецепт пирога, який можна приготувати в декількох варіаціях.

    Інгредієнти:

    Для основи:

  • масло вершкове - 125 г;

  • яйця - 1 шт.;

  • борошно - 200 г;

  • сіль - 05 ч. ложки.



  • Для начинки:

  • цибуля - 2 шт.;

  • капуста - 500 г;

  • олія соняшникова;

  • перець, сіль.



  • Для заливки:

  • яйця - 2 шт.;

  • вершки - 200 мл;

  • сир - 150 р.



  • Приготування

    Просійте борошно, додайте до неї нарізані шматочки охолодженого масла і сіль, порубаєте до крихти ножем або в комбайні. Збийте яйце, додайте до крихті і
    Кіш - рецепт
    замісіть тісто. На годину поставте його в холод.
    Капусту тонко наріжте і тушкуйте до готовності, якщо хочете, можете добити до неї цибулю. Після того, як капуста буде готова, посоліть і поперчіть.

    У змащену форму, викладіть тісто. Наколіть його виделкою, сформуйте бортики і готуйте 20 хвилин при 200 градусах. Потім на основу викладіть капусту і додайте заливку з яєць, вершків і тертого сиру. Поверніть ще на 25 хвилин у духовку.

    В іншому варіанті цього ж пирога, до капусти можна додати шинку (близько 100 г), а в суміш для заливки - кілька ложок гірчиці.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріжки з яйцем
    Пиріжки з яйцем
    Пиріжки з яйцем завжди збирають сім'ю біля столу. А ще вони дуже швидко закінчуються, адже така смакота не може довго лежати на блюді. Пропонуємо вам
    Капустяна запіканка
    Капустяна запіканка
    Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак
    Пиріг зі сливами
    Пиріг зі сливами
    Якщо ви хочете побалувати своїх домашніх чимось смачненьким, але не хочете купувати дорогі продукти, спечіть пиріг зі сливами. Це нескладно,
    Пиріг зі смородиною
    Пиріг зі смородиною
    Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати
    Лоранський пиріг з грибами
    Лоранський пиріг з грибами
    Лоранський пиріг - це відкрита випічка з несолодкої начинкою, яка заливається яєчно-сирною сумішшю. І зараз ми розповімо, як його приготувати з
    Кіш з сиром
    Кіш з сиром
    Кіш - відкритий французький пиріг, який готується на основі пісочного тіста. Варіантів його випічки безліч. В нашій сьогоднішній статті ми зібрали