Салат з лососем

У салатах лосось використовується в різному вигляді: свіжий, смажена, копчена, маринований і навіть тушкований. Він відмінно поєднується з овочами, сиром, зеленню і фруктами. В якості заправки салату, ідеально підійде лимонний сік і оливкову олію.
Салат з лососем і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Беремо баночку консервованого лосося, дістаємо його і акуратно видаляємо всі кістки. Потім дрібно ріжемо рибу. Заздалегідь відварюємо рис в трохи підсоленій воді, окремо варимо яйця. Чистимо яйця і нарізаємо дрібними кубиками. Кладемо в салатник консервованого лосося, яйця, рис, додаємо майонез. Солимо за смаком і добре перемішуємо. Перед подачею на стіл прикрашаємо салат з лососем свіжою зеленню.
Салат з солоним лососем
Інгредієнти:
Приготування
Беремо яблука очищаємо від шкірки, розрізаємо навпіл і акуратно видаляємо серцевину. Потім нарізаємо тонкою соломкою. Заздалегідь зварений картопля ріжемо на дрібні кубики. Цибулю ріжемо півкільцями і замочуємо у холодній воді. Всі інгредієнти добре перемішуємо і заправляємо салат сметаною, додаємо дрібно поламані хлібці. Салат з слабосоленого лосося готовий. Прикрашаємо його кропом і подаємо на стіл.
Теплий салат з лососем
Інгредієнти:
Приготування
Кінзу і рукколу слід вимити і викласти на плоске блюдо. Зелена цибуля моєму і подрібнюємо. Філе лосося нарізаємо на невеликі шматочки. В окремій тарілці змішуємо гірчицю з лимонним соком і кладемо в цей маринад шматочки лосося. Хвилин через 10 обсмажуємо замаринованого лосося на сковороді з рослинним маслом. Готові шматки викладаємо на блюдо. У сковороду додаємо 1 ст. ложку води, цибулю і тушкуємо хвилин 5 до світло-коричневого кольору. Додаємо соєвий соус, мед і шматки лосося. Підігріваємо протягом 5 хвилин. Перекладаємо гарячі шматочки риби на «зелене» блюдо і поллємо теплим соусом. Відразу ж, поки блюдо не охололо, подаємо на стіл.
Салат з креветками і лососем
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо рибу в підсоленій воді і додаємо лавровий лист і перець горошком за смаком. Зварений лосось остуджуємо, видаляємо кістки і дрібно ріжемо. Ріпчасту цибулю чистимо, ріжемо півкільцями і замочуємо у виноградному оцті. Оцет повинен бути розведений водою в пропорції 1:1. Поки цибуля маринується, ми відварюємо яйця і розділяємо їх на жовтки і білки. Білки і сир натираємо на крупній тертці. Креветки відварюємо і дрібно ріжемо.

Зверху прикрашаємо посіченою свіжої зеленню і подаємо до столу. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Лосось з креветками
Лосось з креветками - це відмінне поєднання продуктів в закусках, салатах, супах і других стравах. У нашій статті ми зібрали кілька цікавих варіантів

Котлети з лосося
Котлети з лосося - чудовий варіант недільного обіду або вечері. А на гарнір можна подати відварні макарони, картопляне пюре або будь-який гарнір на

Рис з лососем
Рис чудово поєднується з багатьма продуктами, в тому числі і з рибою. І сьогодні ми розповімо, які страви можна приготувати з рису з лососем.

Лосось в кунжуті
Японці давно оцінили чарівне поєднання кунжуту з лососем, а вже вони точно знають толк в рибних стравах! Ми пропонуємо вам спробувати приготувати

Лосось із сиром
Лосось із сиром - це чудове поєднання інгредієнтів, з яких можна приготувати безліч різноманітних страв. У цій статті ми поділимося з вами цікавими

Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,