Паста з печерицями
Печериці, як найбільш доступні та поширені гриби на ринку, не рідко з'являються на наших столах. Ще одним рецептом з участю цих грибів може стати смачна та ситна паста.
Інгредієнти:
спагетті - 400 г;
оливкова олія - 1/4 ст.;
печериці - 400 г;
бекон - 75 г;
яйця - 3 шт.;
петрушка - 1 /4 ст.;
пармезан - 50 р.
Приготування
Відварюємо спагетті у підсоленій воді, дотримуючись інструкції на упаковці. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому шматочки грибів і бекону 5-6 хвилин або до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
Відварені спагетті змішуємо з грибами і беконом, вливаємо збиті яйця, подрібнену зелень, і ще раз ретельно все перемішуємо. Від тепла спагетті і грибів яйце має ущільнитися, але не згорнуться, якщо цього не сталося - злегка підігрійте пасту з беконом і печерицями на сковороді.
Подавати пасту карбонара слід, посипавши тертим пармезаном і невеликою кількістю подрібненої зелені. Келих вина не обов'язковий, але дуже бажаний.
Інгредієнти:
паста - 300-400 г;
оливкова олія - 1 ч. ложка;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
печериці - 250 г;
томати у власному соку - 1 1/2 ст.;
базилік - 1 пучок;
томатна паста - 1 1/2 ст. ложки;
сушений орегано, чебрець - 1 ч. ложка;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Відварюємо пасту протягом 7-10 хвилин. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і часник протягом 5 хвилин. До цибулевої пассеровке додаємо нарізані гриби і томати у власному соку , продовжуємо готування ще 8-10 хвилин. Вміст сковороди змішуємо з томатною пастою і травами. Уварюємо соус до загустіння на середньому вогні, не забуваючи постійно помішувати, а потім змішуємо його з відвареної пастою.
Інгредієнти:
спагетті - 350 г;
вершкове масло - 1/2 ст.+2 ст. ложки;
гриби - 250 г;
часник - 2 зубчики;
крем-сир - 150 г;
свіжа петрушка;
креветки - 250 р.
Приготування
Відварюємо спагетті в підсоленій воді згідно з інструкцією. Тим часом на сковороді розтоплюємо 2 столові ложки олії і обсмажуємо на них нарізані печериці. Готові гриби перекладаємо на тарілку, а на їх місці розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому часник протягом 30 секунд. Змішуємо обсмажену часник з крем-сиром, додаємо нарізану зелень і уварюємо соус 5 хвилин. При необхідності можна підлити трохи води або бульйону.
Креветки відварюємо або обсмажуємо на сковороді у вершковому маслі, після чого додаємо в сирний соус разом з грибами. Перемішуємо готовий соус зі спагеті і подаємо пасту з печерицями, креветками і сиром до столу.
Інгредієнти:
куряче філе - 2 шт.;
печериці - 300 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 3 зубчики;
марсала - 3/4 ст.;
курячий бульйон - 1/2 ст.;
вершки - 1/2 ст.;
паста - 500 г;
тертий пармезан - 1 ст.;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
вершкове масло - 5 ст. ложок;
сіль, перець - за смаком;
петрушка.
Приготування
Куряче філе приправляємо сіллю і перцем, обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін, остуджуємо і нарізаємо соломкою.
Відварюємо Пасту в киплячій воді, а тим часом на суміші оливкової і вершкового масла припускаємо печериці з цибулею. Як тільки цибуля стане м'яким, вливаємо на сковороду вино, вершки і бульйон. Як тільки рідина закипить - зменшуємо вогонь і варимо соус до загусання. Кладемо в густий соус курятину і змішуємо його з пастою. Подаємо пасту з печерицями і вершками відразу ж після приготування, посипаємо подрібненою зеленню і невеликою кількістю тертого пармезану.
Рецепт пасти карбонара з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті у підсоленій воді, дотримуючись інструкції на упаковці. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому шматочки грибів і бекону 5-6 хвилин або до тих пір, поки бекон не стане хрустким.
Відварені спагетті змішуємо з грибами і беконом, вливаємо збиті яйця, подрібнену зелень, і ще раз ретельно все перемішуємо. Від тепла спагетті і грибів яйце має ущільнитися, але не згорнуться, якщо цього не сталося - злегка підігрійте пасту з беконом і печерицями на сковороді.
Подавати пасту карбонара слід, посипавши тертим пармезаном і невеликою кількістю подрібненої зелені. Келих вина не обов'язковий, але дуже бажаний.
Рецепт пасти з печерицями і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо пасту протягом 7-10 хвилин. У сковороді розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому нарізану цибулю і часник протягом 5 хвилин. До цибулевої пассеровке додаємо нарізані гриби і томати у власному соку , продовжуємо готування ще 8-10 хвилин. Вміст сковороди змішуємо з томатною пастою і травами. Уварюємо соус до загустіння на середньому вогні, не забуваючи постійно помішувати, а потім змішуємо його з відвареної пастою.
Паста з креветками і печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо спагетті в підсоленій воді згідно з інструкцією. Тим часом на сковороді розтоплюємо 2 столові ложки олії і обсмажуємо на них нарізані печериці. Готові гриби перекладаємо на тарілку, а на їх місці розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому часник протягом 30 секунд. Змішуємо обсмажену часник з крем-сиром, додаємо нарізану зелень і уварюємо соус 5 хвилин. При необхідності можна підлити трохи води або бульйону.
Креветки відварюємо або обсмажуємо на сковороді у вершковому маслі, після чого додаємо в сирний соус разом з грибами. Перемішуємо готовий соус зі спагеті і подаємо пасту з печерицями, креветками і сиром до столу.
Паста з куркою і печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе приправляємо сіллю і перцем, обсмажуємо до золотистого кольору з обох сторін, остуджуємо і нарізаємо соломкою.
Відварюємо Пасту в киплячій воді, а тим часом на суміші оливкової і вершкового масла припускаємо печериці з цибулею. Як тільки цибуля стане м'яким, вливаємо на сковороду вино, вершки і бульйон. Як тільки рідина закипить - зменшуємо вогонь і варимо соус до загусання. Кладемо в густий соус курятину і змішуємо його з пастою. Подаємо пасту з печерицями і вершками відразу ж після приготування, посипаємо подрібненою зеленню і невеликою кількістю тертого пармезану.
Рекомендуємо добрі рецепти
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
Макарони з сиром - рецепти
Макарони з сиром - хто ж з нас не знайомий з такою стравою?! Це смачно, ситно і головне його можна приготувати досить швидко. У нашій статті ми
Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,
Паста з сьомгою
Варіантів приготування італійської пасти дуже багато. Її можна робити з м'ясом, грибами, овочами і рибою. І сьогодні ми розповімо, як її смачно і
Паста з лососем
Паста з лососем - дуже смачне італійське блюдо, яке готується надзвичайно просто. Вам знадобляться лише хороші макарони, філе лосося, трохи овочів,