Макарони з сиром - рецепти

Макарони в духовці з шинкою, грибами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Варимо пасту відповідно до інструкції на упаковці, даємо стекти зайвої рідини. У сотейнику розтоплюємо вершкове масло (1/3 від загальної кількості) і обсмажуємо на ньому гриби буквально 2-3 хвилини, до тих пір, поки зайва волога не випарується. Потім прибираємо гриби в окрему тарілку, сотейник протираємо і кладемо туди залишки масла, обсмажуємо на ньому зелений цибулю 1 хвилину, а після додаємо борошно. Як тільки борошно стане золотистою, тонкою цівкою заливаємо молоко, не припиняючи помішувати вміст сковороди. Як тільки соус стане густим і почне пузиритися, зменшуємо вогонь і кладемо в сковороду шинку і більшу частину тертого сиру.
Викладаємо пасту і гриби у форму для випікання, заливаємо все вершковим соусом з шинкою і посипаємо залишками сиру. Макарони запечені з сиром будуть готуватися 10 хвилин при 180 градусах.
Макарони з сиром, фаршем і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
У сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо на ньому ріпчасту і зелену цибулю до прозорості. Додаємо до цибулі фарш і продовжуємо готування. Як тільки фарш схопиться, додаємо на сковороду томати у власному соку, томатний соус і спеції. Тушкуємо соус 30 хвилин.
Відварюємо спагетті згідно інструкції на упаковці. Змішуємо спагетті з соусом, викладаємо половину у форму для запікання, посипаємо половиною тертого сиру і повторюємо процедуру. Випікаємо блюдо 25 хвилин при 180 градусах, або чекаємо, поки поверхня схопиться золотистою скоринкою.
Макарони з сиром і фаршем можна приготувати і в мультиварці, досить слідувати попереднім рецептом, а готувати страву в режимі «Випічка» аналогічне час.
Макарони з ковбасою, яйцем і сиром
Інгредієнти:
Приготування

Оливкова розігріваємо масло в сотейнику і обсмажуємо на ньому нарізану соломкою ковбасу або бекон. Виділився під час смаження жир зливаємо в окремий посуд, а бекон викладаємо на серветку.
Набираємо 1/4 склянки води, в якій варилася паста, саму ж пасту кладемо в сковороду, поливають жиром і посипаємо обсмаженим беконом. Наливаємо в сковороду воду, тушкуємо все близько хвилини, потім додаємо яєчний білок, 1/2 склянки сиру і перець. Ретельно перемішуємо.
Ділимо пасту на 2 порції, в кожній формуємо невелике «гніздечко», яке вбиваємо сирої курячий жовток. Готову страву присмачую залишками сиру і чорним перцем.
Рекомендуємо добрі рецепти

Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне

Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї

Макарони з яйцем
Коли не вистачає часу на готування, на допомогу завжди прийдуть макарони, які можна просто зварити. А доповненням до них можуть бути овочі, м'ясо,

Паста з помідорами
Паста з помідорами і сиром - чудове італійське блюдо, яке неодмінно сподобається вашим рідним та друзям. Приготувати таку смакота досить нескладно.

Паста з беконом
Варіантів приготування італійської пасти існує дуже багато. І сьогодні ми розберемо прості рецепти створення пасти з беконом. Вийде просто,

Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити