Спагетті з шинкою
Спагетті - це, мабуть, одне з тих універсальних страв, які хочеться готувати і їсти кожен день, адже вони абсолютно не набридають. А вся справа в соусах і доповнення до пасти. Сьогодні ми будемо говорити про класику - спагетті з шинкою. Рецептів цієї страви можна виявити сотні, але ми зупинимося на парі найсмачніших.
Інгредієнти:
спагетті - 400 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
шинка - 8 шматочків;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
вино сухе біле - 1 келих;
яйця - 4 шт.;
сир «Пармезан» - 70 г;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Спагетті ставимо варитися. Тим часом на сковороді обсмажуємо скибочки бекону до хрусткої текстури, відкидаємо їх на серветку. У що залишився від смаження жир додаємо столову ложку оливкової олії і пасеруємо цибулю і часник до рум'яного кольору, після в сковороду викладаємо зварені макарони, шинку. Швидко вмішуємо в спагетті яєчні жовтки і тертий «Пармезан», прибираємо страву з вогню, приправляємо і подаємо, прикрасивши зеленню.
Інгредієнти:
спагетті - 250 г;
оливкова олія - 2 ст. ложки;
гриби білі - 250 г;
бекон - 12 скибочок;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
борошно - 3 ст. ложки;
молоко - 1 1/2 ст.;
сир «Пармезан» - 100 г;
сіль, перець - за смаком;
зелений лук, петрушка - 1/2 пучка.
Приготування
Перед тим, як приготувати спагетті з шинкою їх необхідно відварити аль денте» у підсоленій воді.
На сковороді з оливковою олією обсмажуємо гриби зі спеціями і зеленню до м'якості, після додаємо шматочки бекону. В цю засмажку ми вмішуємо готові спагетті.
В окремому посуді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому борошно до золотистого кольору. До масляної маси підливаємо молоко, солимо, перчимо і тримаємо соус на вогні 7-10 хвилин до загустіння, постійно помішуючи.
Соус і спагетті з'єднуємо перед подачею. Приємного апетиту!
Спагетті «Карбонара» з шинкою - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спагетті ставимо варитися. Тим часом на сковороді обсмажуємо скибочки бекону до хрусткої текстури, відкидаємо їх на серветку. У що залишився від смаження жир додаємо столову ложку оливкової олії і пасеруємо цибулю і часник до рум'яного кольору, після в сковороду викладаємо зварені макарони, шинку. Швидко вмішуємо в спагетті яєчні жовтки і тертий «Пармезан», прибираємо страву з вогню, приправляємо і подаємо, прикрасивши зеленню.
Спагетті з шинкою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати спагетті з шинкою їх необхідно відварити аль денте» у підсоленій воді.
На сковороді з оливковою олією обсмажуємо гриби зі спеціями і зеленню до м'якості, після додаємо шматочки бекону. В цю засмажку ми вмішуємо готові спагетті.
В окремому посуді розтоплюємо вершкове масло й обсмажуємо на ньому борошно до золотистого кольору. До масляної маси підливаємо молоко, солимо, перчимо і тримаємо соус на вогні 7-10 хвилин до загустіння, постійно помішуючи.
Соус і спагетті з'єднуємо перед подачею. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
Макарони з сиром - рецепти
Макарони з сиром - хто ж з нас не знайомий з такою стравою?! Це смачно, ситно і головне його можна приготувати досить швидко. У нашій статті ми
Паста з печерицями
Печериці - смачні і доступні гриби, які використовують у приготуванні багатьох страв. І зараз ми вам підкажемо, як оригінально і цікаво зробити
Спагетті з овочами - рецепт
Що ще може бути простіше і смачніше, ніж спагетті з овочами? Це італійське блюдо дуже легко засвоюється, і тому його можна подавати навіть на
Спагетті з фаршем
Спагетті - відоме італійське блюдо, яке вже багато років готують наші господині. Ми вам пропонуємо простий, нехитрий рецепт спагетті з фаршем. Блюдо
Паста карбонара з вершками - рецепт
Паста карбонара - це найпопулярніше італійське блюдо, яке полюбилося багатьом з нас. Рецепт створення пасти в соусі карбонара має безліч варіацій. І