Спагетті з фаршем
Спагетті люблять не тільки в Італії. Як і інші макаронні вироби, спагеті є основою безлічі різних страв.
Спагетті цілком гармонійно поєднуються з фаршем з будь-якого м'яса - це просте і ситне блюдо. Однак паста (тобто, макаронні вироби) + м'ясний фарш - це занадто просто. Ні, можна, звичайно, приготувати макарони по-флотськи. А ось до спагеті по-італійськи з фаршем просто необхідний який-небудь соус.
Інгредієнти:
спагетті з твердих сортів пшениці - 250 г (півпачки);
фарш мясний (свино-яловичий, наприклад) - 250 г;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
зелень ( базилік , розмарин, петрушка) - за смаком;
сир (в ідеалі «Пармезан») - 150 р.
Приготування
Рецепт приготування спагетті з фаршем можна назвати складним. Спочатку очистимо цибулю і дрібно наріжемо. Розігріємо сковороду і наллємо в неї трохи оливкової олії, спассеруем цибулю до зміни кольору. Додамо фарш і обсмажимо його, активно перемішуючи лопаткою. Фарш обсмажується швидко - колір перестав бути рожевим, значить, готово. Трохи поперчити. Накриємо кришкою і вимкнемо вогонь.
Тепер ставимо на вогонь каструлю з водою, і поки вона закипає, готуємо соус.
Інгредієнти:
помідори - 2-3 шт. (або 2 ст. ложки томат-пасти);
часник - 2 зубчики;
паприка солодка мелена - 1/2 ч. ложки;
перець чорний мелений;
сіль.
Приготування
Помідори подрібнюємо блендером (шкурки видаляємо), додаємо продавлений часник і інші інгредієнти соусу.
Тепер спагетті.
Вода в каструлі закипіла? Відваримо спагетті aldente(це означає, що якщо на упаковці написано «варити 5-15 хвилин», то треба готувати не більше 8 хвилин). Готові спагетті відкидаємо на друшляк і не промиваємо (це зайве).Розкладаємо по тарілках у вигляді гнізда, зверху кладемо фарш, присипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню. Поливаємо соусом і подаємо з оливками і легким столовим вином, червоним або рожевим.
Інше блюдо з спагетті і фаршу
Інгредієнти:
спагетті з твердих сортів пшениці - 250 грам (півпачки);
фарш курячий - 250 г;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
перець солодкий червоний - 1 шт.;
зелень (базилік, петрушка,розмарин) - по 5-6 гілочок;
твердий сир - 150 г;
перець чорний мелений;
Для соусу
гірчиця - 1 год. ложка;
оцет бальзамічний винний світлий - 2 ч. ложки;
олія оливкова 1-2 ст. ложки;
часник - 2-3 зубчики;
сік лимона - 1 ст. ложка;
сіль.
Приготування
Пасеруємо в сковороді на оливковій олії дрібно нашатковану цибулю. Додаємо солодкий перець, нарізаний короткою соломкою. Обсмажуємо хвилини 4 і кладемо фарш. Обсмажуємо все разом, помішуючи лопаткою. Приправляємо перцем.
Варимо спагетті aldente і відкидаємо на друшляк. Розкладаємо по тарілках гіркою, робимо поглиблення в центрі. Зверху кладемо цибульно-перечно-м'ясну суміш. Присипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню. Змішуємо компоненти соусу, додаємо продавлений часник. Подаємо окремо. До цієї страви можна додати оливки. Вино краще вибрати рожеве або біле столове. Приготування спагетті з курячим фаршем - досить простий і швидкий процес.
Інгредієнти:
спагетті - 250 г;
шматочки лосося без кісток (часто бувають у продажу) - 250 г;
оливкова олія - 4 ст. ложки;
цибуля-порей - 1 стебло;
оливки без кісточок зелені - 20 шт.;
вершки молочні натуральні - 30 мл;
часник - 2 зубчики;
зелень (базилік, петрушка, розмарин) - за смаком;
твердий сир - 150 г;
перець гострий червоний - 1стрючок.
Приготування
Перемелем рибу на м'ясорубці. Цибуля порей нарізаємо тонкими півкільцями. Кожну оливку - на 3-4 частини або навпіл. Пасеруємо цибулю на олії до зміни кольору. Додаємо оливки і лососевий фарш, трохи обсмажуємо, помішуючи, і вливаємо вершки. Протушиваем протягом 5 хвилин під кришкою. Присаливаем і приправляємо перцем. Додаємо продавлений часник. Відварюємо спагетті aldente. Розкладаємо по тарілках. Зверху викладаємо потроху рибної суміші з сковороди. Присипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню. Вино можна вибрати світле столове, а можна подати сухий херес або граппу.
Можете спробувати приготувати спагетті з овочами теж виходить дуже просто і смачно.
Спагетті цілком гармонійно поєднуються з фаршем з будь-якого м'яса - це просте і ситне блюдо. Однак паста (тобто, макаронні вироби) + м'ясний фарш - це занадто просто. Ні, можна, звичайно, приготувати макарони по-флотськи. А ось до спагеті по-італійськи з фаршем просто необхідний який-небудь соус.
Як приготувати спагетті з фаршем?
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування спагетті з фаршем можна назвати складним. Спочатку очистимо цибулю і дрібно наріжемо. Розігріємо сковороду і наллємо в неї трохи оливкової олії, спассеруем цибулю до зміни кольору. Додамо фарш і обсмажимо його, активно перемішуючи лопаткою. Фарш обсмажується швидко - колір перестав бути рожевим, значить, готово. Трохи поперчити. Накриємо кришкою і вимкнемо вогонь.
Тепер ставимо на вогонь каструлю з водою, і поки вона закипає, готуємо соус.
Соус для спагетті з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Помідори подрібнюємо блендером (шкурки видаляємо), додаємо продавлений часник і інші інгредієнти соусу.
Тепер спагетті.
Вода в каструлі закипіла? Відваримо спагетті aldente(це означає, що якщо на упаковці написано «варити 5-15 хвилин», то треба готувати не більше 8 хвилин). Готові спагетті відкидаємо на друшляк і не промиваємо (це зайве).Розкладаємо по тарілках у вигляді гнізда, зверху кладемо фарш, присипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню. Поливаємо соусом і подаємо з оливками і легким столовим вином, червоним або рожевим.
Інше блюдо з спагетті і фаршу
Інгредієнти:
Для соусу
Приготування
Пасеруємо в сковороді на оливковій олії дрібно нашатковану цибулю. Додаємо солодкий перець, нарізаний короткою соломкою. Обсмажуємо хвилини 4 і кладемо фарш. Обсмажуємо все разом, помішуючи лопаткою. Приправляємо перцем.
Варимо спагетті aldente і відкидаємо на друшляк. Розкладаємо по тарілках гіркою, робимо поглиблення в центрі. Зверху кладемо цибульно-перечно-м'ясну суміш. Присипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню. Змішуємо компоненти соусу, додаємо продавлений часник. Подаємо окремо. До цієї страви можна додати оливки. Вино краще вибрати рожеве або біле столове. Приготування спагетті з курячим фаршем - досить простий і швидкий процес.
Смачні спагетті з рибним фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Перемелем рибу на м'ясорубці. Цибуля порей нарізаємо тонкими півкільцями. Кожну оливку - на 3-4 частини або навпіл. Пасеруємо цибулю на олії до зміни кольору. Додаємо оливки і лососевий фарш, трохи обсмажуємо, помішуючи, і вливаємо вершки. Протушиваем протягом 5 хвилин під кришкою. Присаливаем і приправляємо перцем. Додаємо продавлений часник. Відварюємо спагетті aldente. Розкладаємо по тарілках. Зверху викладаємо потроху рибної суміші з сковороди. Присипаємо тертим сиром і подрібненою зеленню. Вино можна вибрати світле столове, а можна подати сухий херес або граппу.
Можете спробувати приготувати спагетті з овочами теж виходить дуже просто і смачно.
Рекомендуємо добрі рецепти
Спагетті з креветками
Якщо ви хочете приготувати вишукану вечерю в середземноморському стилі - зупиніть свій вибір на спагетті з креветками. Така вечеря буде не тільки
Спагетті з шинкою
Спагетті з шинкою можна сміливо назвати класичним блюдом. Його популярність велика, а тому ми розповімо вам, як приготувати це смачне і ароматне
Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
Макарони з помідорами
Макарони з помідорами - класичне блюдо, яке виручить вас в будь-який момент, коли не вистачає часу на приготування обіду або вечері. Давайте
Спагетті з сиром
Спагетті - улюблене блюдо багатьох, особливо дітей. Рецептів приготування дуже багато, з різними соусами, добавками. Ми пропонуємо вам самі прості,
Спагетті з овочами - рецепт
Що ще може бути простіше і смачніше, ніж спагетті з овочами? Це італійське блюдо дуже легко засвоюється, і тому його можна подавати навіть на